درسته مال منم همینطوره من فکر میکردم فقط مال من اینجوریه
با احترام
تیم مدیریت انجمن
درسته مال منم همینطوره من فکر میکردم فقط مال من اینجوریه
برای منم
مکس نت من کلا سایت هایخ ارجی رو به زور میاره
آخه صفحه خالی گوگل چی داره اونم طول میده ؟
داداش من 512 صبا هم دارم پینگ ایناش خوبه و با خارج هم همینطور
شبانش هم سرعت محدود نمیشه و شب و روز 740 تا میگیرم
میشه هر شب 12 گیگ کشید ازش
مصرف منصفانش چطوریه؟ اگه هر شب دانلود بشه محدود میشه ایا؟؟
سرویس من هم 512 هستش
مصرف منصفانش اینجوریه که میتونی به اندازه 2 برابر حجمت مصرف کنی
و اگر سرعت محدود شد باید حجم بخری تا دوباره بتونی دو برابر اون رو دانلود کنی
من چون دانلود نیاز ندارم صبا گرفتم !! در واقع خیلی وقته دانلود نمیکنم ( ولی برای دانلودر ها اصلا به درد نمیخوره )![]()
سرعت نامحدود مخابرات چقدره ؟ 128 و 256 ؟
ماکس نت با آسیاشت بیعت کرده. 128 طلایی سرعتش حداکثر 16 شده . روزی 300 مگ (اگه اشتباه نکنم) سرعت میره رو 128 کیلو
فکر کنم اگه مصرف ماهیانه هم از یه حدی بیشتر بشه همین 16 هم کمتر میشه
شما دور 128 نامحدود رو خط بکش هم پدر خودت در میاد هم کامپیوترت
مخابرات و همارا رو من میدونم 20 تا فیکس میده مصرف منصفانه هم نداره...
یه محدود بگیر که شبانه داشته باشه خودتو راحت کن
سرعت 256 نامحدود 30-35 هست که اصلا به درد نمیخوره .سرعت نامحدود مخابرات چقدره ؟ 128 و 256 ؟
خط شما کیفیتش خوبه ؟ مرکز مخاربراتی شما کجاست ؟ مرکز مخابراتی ما مدنی هست .درسته مال منم همینطوره من فکر میکردم فقط مال من اینجوریه
شبانه میخوام چیکار . کار من حجمی نیست زمانی هست . سیستم هم در هر صورت باید روشن باشه پدرش هم درمیاد
پ.ن : راستش همینم کارمو راه میندازه ولی خیلی زوره وسط دوره هر تغییری دلشون میخواد میدن . اگه از اول میگفتن نیم کیلوبایت مسئله ای نبود
صب پا میشی میبینی کل کوچه و خیابون رو حفاری کردن!بعد میبینی کار خیلی ضروری داری ولی نمیتونی ماشینتو از خونه ببری بیرون!بعد بهشون میگی کی پر میکنین میگه معلوم نیست!بعد میزنه سیمات اتصالی میکنه با تندی میگی الاغ ها شما که میخواستن عملیات عمرانی انجام بدین دم در من لااقل قبلش خبر میدادین ماشینو بیاریم بیرون!
بعد جواب نمیگیری و به سوختن ادامه میدی ولی کاری از دستت بر نمیاد!
الان دقیقا سر اینترنت گیر این دسته از حمارها با درجه خلوص 100 درصد ا افتادیم که هر جور و به هر شکلی که میخوان.....
پیام دادن اختلال ظرف 48 ساعت بر طرف میشه و بخاطر جبران این مشکل یک گیگ حجم و 3 روز به سرویس شما اضافه میشه،الان که 5 روز از ارسال این پیام گذشته یکی نیست بگه اخه مردان ناحسابی وقتی میخوایم خرید کنیم پول خون باباتونو هم به ازای هر روز از آدم میگیرین ولی الان مثلا منی که وی ای پی دارم با 1 گیگ حجم و سه روز که عملا پینگ بالای 1300 هست و دانلود در حد چن کیلو چی کار کنم دقیقا!
بعد همین یک گیگی رو هم که دادن شب مودم و لپ تاپو خاموش کردم صب پاشدم دیدم تو پنل کاربری آسیا شت(الان ادغام شدن با مکس) زده-128 مگ،زنگ زدم میگم وقتی مودم خاموشه چطور من حجم مصرف کردم ،برگشته میگه بررسی میکنیم
همه مصایب یک طرف ادغام با اسیاشتم یک طرف
یادمه جورج بوش تو یکی از سخنرانیهاش گفت اینها مردم ایران رو گروگان گرفتنواقعا گل گفت.
ولی مکس نت من وضعش عالیه ها . هر شب 10 گیگ دانلود دارم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)