من از خوزستان هستم دوست عزیز، قبلا داشتم 10 مگ و سرویسهای 5مگ و 10 مگ اینجا اصلا شبانه نداشتن.
فکر نمیکنم شبانه 10 مگ رو کامل برای شما باز بذارن و احتمالا حتی وقتی که سرعت خوب بشه حداکثر 2 مگ یا همون 256KBps بگیرید.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
من از خوزستان هستم دوست عزیز، قبلا داشتم 10 مگ و سرویسهای 5مگ و 10 مگ اینجا اصلا شبانه نداشتن.
فکر نمیکنم شبانه 10 مگ رو کامل برای شما باز بذارن و احتمالا حتی وقتی که سرعت خوب بشه حداکثر 2 مگ یا همون 256KBps بگیرید.
تفاوت یک مگ مخابرات و 10 مگ مخابرات(البته تا 10 مگ مخابرات؛ یعنی تعهد به 10 مگ همیشه نیس) دانلود 350 با 10 و 250 با یک مگ هستش لااقل برا من که اینطور بود
خودم حذف کردممممممممممممممممممم
Last edited by farshidnaji; 24-10-2015 at 09:07.
چرا این تاپیک رفته کما؟!
الان مکس نت داره ادغام بظاهر پنل کاربری رو با اسیا تک انجام میده و کاربرای این شرکت برای ورود به پنلشون منتقل میشن به اسیا تک!
تاپیک آسیا تک همه دارن از کسر حجم شبانه مکرر و حجم دزدی صحبت میکنن با این شرایط که واسه کاربرای ماکس نت هم همون پیش میاد!؟
از طرفی آسیا تک مانیتورینگش باعث محدود سازی سرعت دانلود شبانه برای خیلی از کاربرا شده حالا با این حساب و ادغام بنظرتون چی پیش میاد؟!
و در نهایت الان که تو پنل آسیا تک قیمت 5 گیگ حجم رو زدم تا محاسبه کنه دیدم نزدیکه 1500 تومن هم گرونتر شده از اون چه که ماکس محاسبه میکرد موقع خرید!!!!!
دوستان اگر اطلاعاتی در جهت اصلاح یا تکمیل این موضوع دارن لطفا همراهی کنن.
دوستان مخابراتی اینترنت شما هم مدام قطع و وصل میشه یا فقط مال من اینطوری هست ؟ کیفیت خط تلفن من افتضاح هست ولی قبلا قطع و وصل نمیشد و یکی دوماهی هست که این مشکل به وجود اومده ! منظورم از قطع و وصل این هست که انگار سیم تلفن رو از مودم در بیاری و دوباره جا بزنی نه اینکه قطع بشه برای چند دقیقه یا چند ساعت . شبا از ساعت 12 به بعد خیلی کمتر این اتفاق میافته .
راستی سرعت سرویس نامحدود 256 مکس نت (طلایی) چقدر هست ؟
Last edited by david68; 29-10-2015 at 17:45.
باز مخابرات گند شده که.بیشرفا معلوم نیست چه پوخی خوردن یه صفحه با نت 10 مگ به زور باز میشه.لعنت تمام موجودات عالم بر باعث و بانی نت کوفتی مملکت
وضع پینگ ماکسنت واسه همه این چند روزه خراب شده؟
1 هفته پینگ عالی 2 هفته بد رسما موندم این می خوان چیکار کنن!!چرا یدفعه پینگ از 120 می پره میره بالا 250+!!! خسته شدم از بس زنگ زدم چون می دونم چند روزه دیگه پینگم درست میشه و اگه زنگ بزنم می گن شبکه در حال تعمیره و درست میشه صبر کنید!!!
الان بیش از 72 ساعت هست که ماکس نت تعطیله عملا برای من حداقل!هر بار هم که با پشتیبانی تماس گرفتم گفتن از دست ما خارج هست و فرایند ارتقا سخت افزاری و یکسان سازی اکانتینگ طبق برنامه پیش نرفته و معلوم نیست کی درست بشه!
عملا موندم چه کنم
![]()
من دیروز با صبا داشتم گیم بازی میکردم با سرور خارج پینگم عالی بود
البته تو سرور های دیگه تا 110 تا هم پینگ داشتم ولی تو این سرور که بازی میکردم خیلی خوب بود !! نه لگ داشت و نه چیزی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط یه مشکلی که هست مواقعی که بارون میباره مثل الان پینگ داخلم از 33 میره روی 45اینم از شانس ماس
![]()
دوستان دانلود شب آسياتك و مكس نت (چه داخلي چه خارجي) چطوره؟
كلا واسه شب تبريز كجا رو پيشنهاد ميكنيد؟
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)