تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2376 از 2403 اولاول ... 137618762276232623662372237323742375237623772378237923802386 ... آخرآخر
نمايش نتايج 23,751 به 23,760 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

اگه نباشه جاش خالی می مونه kenshikan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اينترنت

پيش فرض

چرا عصبانی میشی برادر! منم به خاطر همین قطع و وصلی های مسخره مجبور شدم ip static بخرم. تنها راه حل مشکلات پر کردن بیشتر جیب مخابرات هست. اینجوری وقتی 3 4 ثانیه ارتباط قطع میشه خیلی اتفاقی نمیوفته لینک دوباره برقرار میشه
    خو اینکه نشد راه حل مهندس! فقط هزینه اس. چه از جیب چه از اعصاب و روان و زمان...

بعد همه اش 3-4 ثانیه؟ شکسته نفسی می فرمایید. برگشت اتصال کامل، بسته به شرایط بین 30 تا 60 ثانیه علافی داره.

چه استاتیک چه عادی، وقتی نت قطع میشه مودم کاری نداره آی پی عوض شده یا ثابته، جدول NAT اش رو چون نامعتبره ریست می کنه و همه کانکشن های جاری می پره و باید از نو ساخته بشن. ممکنه یوزرای وبگرد و سوشال باز چیزی متوجه نشن چون برنامه خودش دوباره وصل میشه و جدول هم دوباره ساخته میشه و فوقش یه سکته یه دقیقه ایه، ولی سشن های حرفه ای شبکه مثل remote desktop یا putty یا VNC یا کلاس مجازی، گیم ها، صفحه بانکها یا پنل کاربری درپیت مخابرات وقتی می پره باید دوباره لود کرد و وارد شد. این بارگزاری مجدد یه حجم بیخودی از ترافیک ات می خوره. تازه اگه اون سایت یا اپ به ورود تکراریت گیر امنیتی نده ...

حالا اون به درک، وسط یه کاری، یهو ول میشه و ممکن دیتای یه ملتی از دست بره یا سرویسی که داری روش کار می کنی به فنا بره، یا دیگه تا چند دقیقه راهت ندن یا داری واریز انجام می دی پول از حسابت کم بشه و بلاتکلیفی که صبر کنی برگردونن یا کسر شده و ... هزار دردسر.

پایداری ارتباط از نون شب واجب تره.

کاربر فعال انجمن گنو لینوکس V i r u s e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    bin/

پيش فرض

بعد همه اش 3-4 ثانیه؟ شکسته نفسی می فرمایید. برگشت اتصال کامل، بسته به شرایط بین 30 تا 60 ثانیه علافی داره.

چه استاتیک چه عادی، وقتی نت قطع میشه مودم کاری نداره آی پی عوض شده یا ثابته، جدول NAT اش رو چون نامعتبره ریست می کنه و همه کانکشن های جاری می پره و باید از نو ساخته بشن. ممکنه یوزرای وبگرد و سوشال باز چیزی متوجه نشن چون برنامه خودش دوباره وصل میشه و جدول هم دوباره ساخته میشه و فوقش یه سکته یه دقیقه ایه، ولی سشن های حرفه ای شبکه مثل remote desktop یا putty یا VNC یا کلاس مجازی، گیم ها، صفحه بانکها یا پنل کاربری درپیت مخابرات وقتی می پره باید دوباره لود کرد و وارد شد. این بارگزاری مجدد یه حجم بیخودی از ترافیک ات می خوره. تازه اگه اون سایت یا اپ به ورود تکراریت گیر امنیتی نده ...

حالا اون به درک، وسط یه کاری، یهو ول میشه و ممکن دیتای یه ملتی از دست بره یا سرویسی که داری روش کار می کنی به فنا بره، یا دیگه تا چند دقیقه راهت ندن یا داری واریز انجام می دی پول از حسابت کم بشه و بلاتکلیفی که صبر کنی برگردونن یا کسر شده و ... هزار دردسر.

30 ثانیه رو نمیدونم از کجا اوردی اتصال pppoe همیشه زیر 4 ثانیه برقرار میشده. به محض اینکه کانکشن قطع میشه مودم دوباره تلاش میکنه تا ارتباط رو برقرار کنه
    NAT هم ربطی به دیسکانکت شدن ارتباط بین مودم و isp نیست و به کانکشن بین مودم و سیستم وابسته است.
    درسته که کانکشن های TCP ریست میشن ولی این مشکلم با یه تونل UDP به راحتی قابل حله. ارتباط UDP هم که قطع نمیشه فقط همون سه چهار ثانیه تا اتصال مجدد packet loss داریم که هر برنامه ای که با UDP کار میکنه براش چاره ای اندیشیده. مگر اینکه IP شما با اتصال مجدد عوض بشه که اونوقت مشکل پیش میاد.
    من طرفداری مخابرات رو نمیکنم و کارشون خیلی احمقانه و غیر حرفه ایه. فقط خواستم به شما که سشن های "حرفه ای" استفاده میکنید و اپتایم براتون مهمه یه راهنمایی کرده باشم هرچند خودتون هم اینارو بلدید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2017

پيش فرض

مهندس!!!آخه شما از مخابرات چه انتظاراتیه دارین!!!!!!!!چرا جمع نمی کنین از جای دیگه اینترنت نمی گیرین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2017

پيش فرض

مهندس!!!آخه شما از مخابرات چه انتظاراتیه دارین!!!!!!!!چرا جمع نمی کنین از جای دیگه اینترنت نمی گیرین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2016

پيش فرض

سلام. دوستانی که از اندیشه سرویس 1 مگ حجمی دارن میشه خواهشا بگن سرعت دانلود با IDM رو چند هستش؟ ممنون
    برای من تا دیروز سرعت تا 900 هم میرسید اما الان بیشتر از 650 نمیشه!
    هر کاری میکنم درست نمیشه. پشتیبانی هم میگه مشکل از سمت ما نیست.
    این هم وضع مودم:
    SNR Margin: 124
    Attenuation: 375
    Attainable Rate: 6524
    Rate (Kbps): 5882
    Last edited by imannami8; 03-09-2017 at 15:06.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2016

پيش فرض

سلام. دوستانی که از اندیشه سرویس 1 مگ حجمی دارن میشه خواهشا بگن سرعت دانلود با IDM رو چند هستش؟ ممنون
    برای من تا دیروز سرعت تا 900 هم میرسید اما الان بیشتر از 650 نمیشه!
    هر کاری میکنم درست نمیشه. پشتیبانی هم میگه مشکل از سمت ما نیست.
    این هم وضع مودم:
    SNR Margin: 124
    Attenuation: 375
    Attainable Rate: 6524
    درست گفتن
    سرعت کانکت فیزیکال مودم شما اومده پایین
    الان اگه خطتتون stable بمونه با هدر پکت ها میتونی ۷۳۰ کیلو بگیرین
    اگه میخواین مثل ۹۰۰ کیلوبایت دانلود کنید باید سرعت اتصال خطتتون حداقل ۷۲۰۰ کیلو بیت(با هدر ها ۷۵۰۰) باشه
    باید اتصالات فیزیکی رو چک کنید
    نویز خظتتون زیاد شده سرعت کانکتتون اومده پایین

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2016

پيش فرض

درست گفتن
    سرعت کانکت فیزیکال مودم شما اومده پایین
    الان اگه خطتتون stable بمونه با هدر پکت ها میتونی ۷۳۰ کیلو بگیرین
    اگه میخواین مثل ۹۰۰ کیلوبایت دانلود کنید باید سرعت اتصال خطتتون حداقل ۷۲۰۰ کیلو بیت(با هدر ها ۷۵۰۰) باشه
    باید اتصالات فیزیکی رو چک کنید
    نویز خظتتون زیاد شده سرعت کانکتتون اومده پایین
    ممنون از توضیح شما
    اتصالات فیزیکی رو چک کردم مشکلی ندارن. همین الان که این متن رو مینویسم بعد از یک بار خاموش روشن کردن مودم سرعت رسیده به 850 و Attainable Rate هم رسیده به 8056 !

قبلا هم وقتی سرعتم کم میشد با خاموش روشن کردن مودم سریع سرعتم درست میشد اما این بار دو روز طول کشید تا مثل قبل بشه! نمیدونم مشکل از کجاست؟ گیج شدم

خواهشا اگه کسی سرویس 1 مگ حجمی اندیشه رو داره سرعت دانلودش با IDM رو بگه. خیلی مهمه برام . ممنون

راستی من تا ماه قبل سرویس 256 نامحدود (20 گیگ تضمینی) اندیشه رو میگرفتم تا 25 گیگ سرعت تشویقی بود بعد استاندارد میشد اما خوبیش این بود که از بعضی سایتهای داخلی که سرورشون تو ایران بود میتونستم با همون سرعت بالا دانلود کنم! واقعا عالی بود هر ماه هارد کم میاورم برای دانلود! اما الان چند هفته ای میشه که این قابلیت حذف شده و مجبور شدم سرویس حجمی بگیرم. این حجمی هم پدر آدم رو در میاره لامصب

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

دوستان. اندیشه روی پیش شماره 4444 013 سرویس نمیده ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2016

پيش فرض

دوستان. اندیشه روی پیش شماره 4444 013 سرویس نمیده ؟
    register.askiran.com

اگه شماره رو تایید کرد یعنی سرویس دارند اونجا

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

register.askiran.com

اگه شماره رو تایید کرد یعنی سرویس دارند اونجا
    ممنون.
    رو خط فعلی پارس آنلاین هست. به نظرتون جمعش کنم از اندیشه بگیرم ؟ نظرتون چیه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •