ماشاللهفک کنم 13 ماه رو شما لازم دارین
در ضمن یه کاری کن که رفیقت فک نکنه که داره تو رو چیز میکنهمثلا هزینه ی دسته و بازی هارو نصف کن
![]()
ماشاللهفک کنم 13 ماه رو شما لازم دارین
در ضمن یه کاری کن که رفیقت فک نکنه که داره تو رو چیز میکنهمثلا هزینه ی دسته و بازی هارو نصف کن
![]()
Last edited by legolas 224; 23-05-2011 at 17:01.
ارزونترین جا واسه خرید بازیهای xbox کجا هست؟
بهد اگه بازی رو تو هارد کپی کنیم اگه کیفیت دی وی دی خوب نباشه مشکلی ایجاد نمیکنه واسه درایو؟
اینا به نظر من ارزش خریدن ندارن :
Metro 2033
Prince Of Persia The Forgotten Sand
Test Drive Unlimited 2
Operation Flashpoint: Red River
Warriors Legends of Troy
اگه بازی روی هارد ریخته بشه کاملا از روی هارد اجرا میشه و درایو هیچ گونه فعالیتی نمیکنه! تنها فعالیت درایو در این حالت زمانی هست که شما میخواین بازی رو اجرا کنید که در این حالت درایو برای اینکه بازی رو چک کنه یه لحظه (شاید در حد چند ثانیه) فعالیت میکنه و بعد در طول مدت اجرای بازی ، بازی کاملا از روی هارد اجرا میشه.
شهاب چرا این دوتارو گفتی ارزش ندارن:Metro 2033
Prince Of Persia The Forgotten Sand
مترو 2033 که واقعا قشنگ بود
دشمن هاش واقعا مسخره بود !مترو 2033 که واقعا قشنگ بود
فقط به نظر من گرافیک خوبی داشت !
خوب پوریا که یکی از دلایلش رو گفت!
اما دلیل دیگرش از نظر من روند مسخره بازی بود! یعنی بازی هدف خاصی رو دنبال نمیکرد!
مورد بعدی گیم پلیش هست. شما یه دفعه 20 تا میریزن رو سرتون ولی خوب مهمات ندارین! یعنی هر چقدر هم صرفه جویی کنید مهماتتون کم میاد و باید بی خودی فرار کنید و بعد با خورد کردن اعصاب خودتون این دشمنارو یه جور خلاصشون کنید!
اگه با این کار قصد سخت کردن بازی رو دارن که خوب باید بگم پس شیوه 10 سال پیش بازی ها رو پی گرفتن ! چون ما الان چیزی به نام هوش مصنوعی قدرتمند داریم که جوری بازی رو سخت میکنه که شما احساس خستگی و زدگی که از بازی نمیکنین هیچ تازه بازی اوج هیجان میشه! اگر هم قصد دیگه ای ازین کار داشتن باید بگم که واقعا گند زدن!
کلا خیلی بازیش رو اعصابه!
ولی گرافیکش در زمان خودش به نظر من محشر بود....منم این بازی رو فقط برای 1000 تایی کردنش کردم،چون اون موقع به گیمر اسکور نیاز داشتیم عجیب
حسام جان،داداش Oblivion که فوق العادست تو لیستت نبود،ولی مثلا بازی مثل Legends of Troy بود....یکمی چیز باشکلاس داشته باش دادا
این بازیو تو لایو ببینه کسی داری آفلاین بازی میکنیش،برات اسم در میارن
![]()
من كمي ناشييم شما ببخش
اسمشو ديدم گفتم تروي ه خوبه لابد ، نگو كه اي واي دست بر قضا .... :31
---------- Post added at 12:10 AM ---------- Previous post was at 12:10 AM ----------
من كمي ناشييم شما ببخش
اسمشو ديدم گفتم تروي ه خوبه لابد ، نگو كه اي واي دست بر قضا .... :31
سلام دوستان عزیز منم از اینکه به جمع دوستانه شما پیوستم خوشحالم
3 تا سوال دارم :
1 - فن خنک کننده اسلیم چنده و از کجا باید بگیرم ؟
2 - هارد 250 چنده ؟
3 - چیپ 0225 وقتی که فریمورش عرضه بشه کی به ایران میاد و از کجا باید بگیرم من کرج زندگی می کنم برام مقدور نیست تهران برم و یا کنسول رو بفرستم ؟ ( بعلت دانشگاه )
salam
ما هم خوشحالیم
1-فن به دردت نمیخوره چون اسلیم ها زیاد داغ نمیکنن
2-120 تومن
3-کی معلوم نیست ولی همونایی که حک میکنن دارن(کجاشو دقیق نمیدونم)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)