سلام.کسی از دوستان همزمان اینترنت حجمی مثلا 3 ماهه 10 گیگ و 3 ساعته نامحدود 2-8 صبح رو فعال کرده؟الان من هر دو رو داشته باشم ساعت 2-8 از کدوم بسته استفاده میکنه؟
سلام.کسی از دوستان همزمان اینترنت حجمی مثلا 3 ماهه 10 گیگ و 3 ساعته نامحدود 2-8 صبح رو فعال کرده؟الان من هر دو رو داشته باشم ساعت 2-8 از کدوم بسته استفاده میکنه؟
2 تا 8 سه ساعته نامحدود و استفاده میکنه.
حتی من بسته ساعت 2 تا 8 داشتم و همزمان یه بسته 6 تا 12 صبح داشتم تو ساعت 6 تا 8 با هم تداخل دارند باز هم از بسته 2 تا 8 صبح استفاده میکرد.
ممنون.پس من دیگه مدام سیکارت عوض نکنم دیگه و واسه دانلود شبانه هم از همون سیمکارتی که بسته 6 ماهه روش دارم استفاده کنم؟در ضمن idm رو کوکش کردم 2:05 دقیقه شروع به دانلود کنه یعنی باز قاطی نمیکنه دیگه و خودش ساعت که 2 بشه میره رو شبانه؟لازم نیست که مودم رو خاموش روشن کنم دیگه؟
تست خوب برای شرایط من یهویی
فرکانس 2600
وضعیت سیگنال
![]()
از صبح سرعت نتم که معمولا رو 4 مگابایت (32 مگابیت) ثابت بود رسیده به 50 کیلوبایت.s زنگ زدم میگن به روز رسانی سیستمه (دفعه قبلی که به این مشکل برخوردم ، همین دلیل رو برام اوردن و تقریبا 1 ماه طول کشید تا سرعتم به حالت عادی برگشت ...) . ساکنین تهران کسی به مشکل برنخورده این یکی دو روزه ؟
من فقط یکی دو شب توی شبانه نوسان سرعت داشتم. سرعتم اتفاقا بیشتر هم شده
هیچ کاری لازم نیست من خودم انواع بسته ها رو روی سیم کارتم دارم شبانه هم مدام استفاده میکنم .ساعت 2 تا 8 فقط از بسته شبانت استفاده میکنه
این تعرفه هایی که میگید کجا میتونم ببینمشون؟ ممنون
ایرانسل من رو نصب کن همش رو داره
من با گوشی تست سرعت میگیرم در حد 100-200 کیلوبایت شده (قبلا 3 مگابایت بود تقریبا). با مودم 4G ولی تو همون نقطه با یه سیم کارت دیگه سرعت همون 3 مگابایته.
معلوم نیست چه می کنن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)