سلام
آیا حتما من باید 7 صبح فردا پادگان احمد ابن موسی شیراز باشم یا میشه چند ساعت دیر تر رفت؟
سلام
آیا حتما من باید 7 صبح فردا پادگان احمد ابن موسی شیراز باشم یا میشه چند ساعت دیر تر رفت؟
من معاف از رزم دفترچه ای هستم و در حین خدمت اقدام نکردم.
از ترس تجدید آموزش شدن دنبالش نرفتم. حس کردم سختگیریها زیاد شده و به راحتی معافی نمیدن، با خودم گفتم خدمتمو تموم کنم بره بهتره.
از معاف از رزم شدن هم پشیمونم، کلی هم وقتم واسه روندش هدر رفت.
سلام
والا من طی تحقیقاتم رسیدم به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (البته برای سال 92 هست) برام این سوال مطرح شد که
تاریخ اعزام و اینا یعنی چی؟ از یه نفر که پرسیدم گفت حدودا یک ماه بعد از دفترچه ارسال میکنی، یه
نامه میاد که تاریخ اعزام شما رو نوشته، ممکنه در تاریخ "اعزام اول اردیبهشت 93 الی دوم تیرماه 93"
نباشه در این صورت شما میتونید مراجعه کنید به نظام وظیفه و تاریخ اعزام رو چند ماهی عقب و جلو
کنید (همون طور که بالاتر نوشتم بسته به شرایط ممکنه موافقت کنن یا موافقت نکنن) اگر موافق شد
و تاریخ اعزام شما "اول اردیبهشت 93 الی دوم تیرماه 93" بود میتونید اقدام کنید برای سرباز معلمی
بله تا اونجایی که میدونم آموزش و پرورش همیشه زمستان نام نویسی میکنه که تا اواخر بهار تکلیف
افرادی که قراره سرباز معلم بشن مشخص بشه تابستان دوره ی آموزشی برگزار میکنه براشون که
پاییز برن سر کلاس
امروز قراره با یه نفر صحبت کنم که اول مهر میره سر کلاس، ایشون اطلاعاتش آپدیت 93 هست و به
طبع قوانین رو میدونه، اگر نکته ی خاصی گفت که مفید بود، خدمتتون عرض میکنم. :)
با تشکر مهران...
فردا اگه اتفاق خاصی پیش نیاد 01 تهران هستیم.
حالا حتماً باید ساک و وسایل شخصی رو هم باید ببریم؟ برخی جاها کاربرا مینویسن که رفتیم اونجا می گن برین چند روز دیگه بیاین، احتمال اینکه فردا مارو بفرستن خونه 100٪ هست؟
داداشم سه چهار سال پیش اونجا رفت ، ساک برد اما خودشون دادن ، بعدش گفتند برید هفته بعد بیایید ، احتمالا بازم همینه
منم احمدبن موسی افتادم فردا اعزامم.منم نمیدونم چه جور جاییه ولی پرسیدم از چند نفر میگن هتله![]()
همرزماهل کجایی؟
نمیدونی روز اول مرخصی میدن یا نگه میدارن؟
من گیلانیم از رشت اعزام میشیم.کارت سبز دارم میگن مارو زود برمیگردونند
شما نداری؟نمیدونم روز اول مرخصی میدن یا نه
نه کارت سبز ندارم، ولی عصر 2 شهریور نتایج ارشد میاد که به احتمال زیاد قبول میشم.
شما لیسانس دارید؟
اره من لیسانسم.خوبه پس ایشالا قبول میشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)