من خبر زیادی ندارم فقط می تونم بگم شاید ترایب عوض کنم.
چرا پستت را ویرایش کردی مگه نمی خواستی این سایت رو ببینم؟؟؟؟![]()
من خبر زیادی ندارم فقط می تونم بگم شاید ترایب عوض کنم.
چرا پستت را ویرایش کردی مگه نمی خواستی این سایت رو ببینم؟؟؟؟![]()
من اینجا تا عصر هستم روستامو دیدی نظرتو بگو
دوستان من می خوام برم به روستام در اسپید اما این پیغام می ده نکنه نوبل شدم :
Sleep mode active
Sleep mode is active. You cannot control your village or troops in sleep mode and your troops and villages cannot be damaged either.
Sleepmode will automatically be activated after 24 hours to create a fair gameplay » more
Sleep mode ends on today at 20:17
Server time: 08:27:32
نخیر نوبل نشده رفته تو حالت خواب .یکی از قابلیت های اسپید اینکه میشه تو 24 ساعت چند ساعت اکانت رو عیر فعال کرد که تو ان مدت کسی نمیتونه بهت حمله کنه و کاری هم تو اکانت نمی تونی بکنی ولی مهمولا کاربرا یادشون میره تنظیم کند و میزارن حالت پیش فرض بمونه باید تنظیم می کردی حالا تا
Sleep mode ends on today at 20:17
Server time: 0832
به زمان و تاریخ سرور اکانتت دسترسی نداری.
ممنون زد جون
راستی اگر تونستی این آموزشش رو بگو به من چجوری میشه زمان خواب اکانت رو تنظیم کرد
بچه ها چرا شماها که اکانت دارید تو اسپید نمیایید والا من تونستم در 2 روز 5 نوبلمن بزنم به غیر از سربازها و منجنیق و اسب ها
خیلی با حاله
اخه وقتش را نداریم . من همین الان هم تو ورد با سرعت 2 مشکل دارم اگر باختم باید برم تو ورد هایی که سرعتش 0.75 یا 0.5 یا 1.0 است برم.
برای حالت خواب فکر کنم تو تنظیمات اکانت تو ان ورد باشه(من هنوز تو اسپید باز نکردم و فکر نمی کنم که برم)
خواهشا نام راهنما رو عوض کن به tribal war help persian ver 1.0.0 تا تو جستجو های گوگل هم بیاد.
![]()
Last edited by zed2; 19-04-2008 at 10:34.
چــــشــــــم
زد 2 ایمیلت رسید - دستت مرسی
فقط یه چیز - باید اسم آکونت رو براش بذارم یا نه ؟
راستی شماره موبایل چی ؟ حتما باید باشه ؟
در ضمن منظور من از هادی - Stream بود ( نمیدونم اسمش همین بود یا نه ؟)
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)