برای منم از 30 مگ رسیده به 15 مگ
سرعت داخلی از خارجی کمتر شده
دوستان این باند 44 چیه؟
بهش وصل شده ظاهرا اما سرعت تغییری نکرده
![]()
برای منم از 30 مگ رسیده به 15 مگ
سرعت داخلی از خارجی کمتر شده
دوستان این باند 44 چیه؟
بهش وصل شده ظاهرا اما سرعت تغییری نکرده
![]()
Last edited by saeeddeeas; 29-08-2016 at 16:23.
سلام.
باند td lte هست. این سایت یه توضیحاتی داره در موردش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by dj_mm; 29-08-2016 at 17:03.
سلام
چون نرم افزار LTEWatchH. که شما ازش عکس گذاشتین برای مودم E5186 هوایی طراحی شده است و این مودم 4G+ یا LTE-Advanced را پشتیبانی میکنه دارای چنین گزینه ای است ولی برای مودم 3372 هیچ تفاوتی ایجاد نمیشه و همون LTE را میگیریه.
مگه باند 700 ماله های وب نبود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by shayan10-10; 29-08-2016 at 18:14.
سرعت نسل چهار از دیروز کم شده و پاکت لاست زیاد شده.
تقریبا از جمعه شب اینجوری شده . سراسری
پریروز اخبار راجع فاز جدید اینترنت ملی و اینها داشت میگفت . شاید بی ارتباط نباشه !
سلام
چطوری می توان برای مودم D-100 ایرانسل و همچنین مودم 953 دی لینک بهترین دکل و بهترین سیگنال رو انتخاب کرد ؟ ایا برنامه خاصی هست بشه باهاش وقتی این دو مودم و یا موبایل هایی که توی محل کارمون روشن میشه رو جوری برنامه ریزی کرد هر کدوم به یک دکل و سیگنال خاص وصل بشند تا سرعت این مودم ها و موبایل ها پایین نیاد. چون عملا وقتی همشون با هم روشن هستند به یک دکل وصل میشند و سرعت همگی کم میشه
سلام دوستان
من مودم irancell LH92 گرفتم هنوز واسه 4جی تستش نکردم فقط یه سوال
آیا سرعت دانلود مودم از گوشی بیشتره یا نهه؟
چون من با گوشی جایی دیگه تست کردم که 4جی اوکی بود در 3ساعت حدود 22 گیگ دانلود کردم آیا با مودم بیشتر دانلود میشه کرد؟
چقدر بحث تو این 10 صفحه آخر تاپیک تخصصی شده
؟؟؟؟!!!!! آیا این احتمال هست که آنتن های موبایل ایرانسل هنگ کنه ؟ الان من حدود 45 الی 50 گیگ رو 3 ساعته دانلود کردم وقتی تعداد دانلود موازی رو زیاد می کنم آنتن منطقه ما ریست میشه و شبکه 4g منطقه برای 30 ثانیه قطع میشه !و مودم من سوئینچ می کنه روی 3g ایرانسل بعد دوباره میاد روی 4g . مشکل از مودم نیست چون 2 تا مودم دارم . فرقی نمی کنه . قشنگ کل شبکه ریست می شه معلومه !
این بیشتر شبیه جوکه خودم هم سخت باورم میشه .!!
Last edited by Damask Roses; 30-08-2016 at 17:06.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)