سلام . بنظرم بسپار به یکی نتیجه رو واست ببینه ... بعد اگه قبول شدی درخواست میدی میای بیرون
یکار دیگه هم میتونی بکنی سریع بری +10 دو ماه به تاخیر بندازی هر چند خیلی دیر شده الان
سلام . بنظرم بسپار به یکی نتیجه رو واست ببینه ... بعد اگه قبول شدی درخواست میدی میای بیرون
یکار دیگه هم میتونی بکنی سریع بری +10 دو ماه به تاخیر بندازی هر چند خیلی دیر شده الان
دوستانیکه نزاجا هستن و امریشون اومده - اگه زنجان یا قزوین افتادن بگن تا راهنماییشون کنم![]()
دوستان سلام، وقتون بخیر
اگه تکراری هست سوالم، عذرخواهی میکنم پیشاپیش
میخواستم بدونم شرایط دوره ی مقدماتی (45 روزه) به چه ترتیب هست؟
یه نفر میگه باید نمره ی درس دفاعی رو ببرم یه پـایگاه بسیج، یه نفر دیگه
میگه باید کارت فعالی بسیج داشته باشم (و تازه 6 مــاه هم ازش گذشته
باشه) کسی اطلاع دقیقی داره؟ / و اینکه آیا بین اتمام دوره ی مقدمــاتی
و تاریخ اعزام، باید یک سال فاصله باشه تا کسری بدن؟!
با تشکر مهران...
دوستان من کارشناسی دارم و طبیعتا اعزام من اول ماه های زوج هست. در بهترین حالت اول ابان. میخواستم بدونم اگه تعجیل بزنم میتونم اول مهر برم؟
سوالتم مثل امضات سرکاریه؟به نظر خودت همچین چیزی امکان پذیر هست؟
نمیدونم. هست؟
بچه ها کسی در مورد پادگان احمد ابن موسی شیراز اطلاعی نداره؟
شما اول باید عضو بسیج پایگاه (مساجد) باشید و فعال هم باشید تا اجازه حضور در این دوره رو به شما بدن...
بعد از حضور در این دوره باید 6 ماه ازش بگذره و بعد برای سربازی حاضری بدین تا مورد قبول باشه...
اگه توی سپاه بیفتین این دوره ازتون قبول میشه و آموزشی رو نمیرید و 2 ماه هم از آخر سربازی واستون کم میکنن و ارگان های دیگه هم قبولش ندارن...شنیدم نیروی انتظامی هم قبول میکنه ولی مطمئن نیستم.
سلام
داشتم تحقیق میکردم راجع به "سرباز معلم" ـی، از یکی دو نفر که جدیدا سرباز معلم شدن شنیدم که امکان "تغییر تاریخ اعزام"
وجود داره (البته تا یه حد قابل قبول و در صورتی که از نظر نیروی انسانی پر نباشه زمان های دیگه و یا با کمبود نیرو مواجه نباشن)
ممنون، پس اینکه نمره ی درس دفاعی رو ببریم و... دیگه نیست، سیستم عوض شده
بله، ظاهرا ارتش هم از آخر دوره ی سربازی کم میکنه.
با تشکر مهران...
سلام . میشه یکم بیشتر توضیح بدید ؟ منظورتون از امکان "تغییر تاریخ اعزام" چیه ؟ به چه دلیل ؟ من دو ماه پیش رفتم آموزش پرورش استان گفتن آخر سال میگیرن ، امکان داره دوباره فراخوان داده باشن ؟
ممنون
هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)