تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2374 از 2403 اولاول ... 137418742274232423642370237123722373237423752376237723782384 ... آخرآخر
نمايش نتايج 23,731 به 23,740 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

خیر هیچ جا آپلود رایگان نیست.

مخابرات کرمان آپلود رايگان داره!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه kenshikan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اينترنت

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

زده و چند نفر به خاطر کار سازمان و شرکت شون (یا اینکه پول و وقت اضافی برای اینترنت گرون داشتن) توی 4 ماه بالای 1000 گیگ ترافیک از مخابرات خریدن!

بعد فکر می کنید مخابرات برای نمایش بازاریابی و تشویق مشتریاش چه ابتکاری زده؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خب آقای/خانم مثلا کارشناس فروش و بازاریابی! من بودم یه چند ده گیگ اینترنت مجانی میذاشتم تو کاسه همه VIP ها. به همه مشتریا به مناسبت روزهای ملی و عید (مث بقیه آی اس پی ها) یکی دو گیگ ترافیک اشانتیون می دادم. قیمت هامو رقابتی می کردم. و... یه کاری می کردم همه تشویق بشن بیشتر ترافیک بخرن. تو خوب بفروش، مشتریا خودشون برات تبلیغ می کنن.

نه اینکه فقط به یه درصد ناچیز و خاص حال بدم، اون هم به قید قرعه(!) با این بذل و بخشش ها ورشکست نشید یه وقت! یعنی پیتزا فروشا بهتر بلدن بازاریابی کنن (5 تا بخر یکی ببر) متاسفانه بخش دولتی و شبه دولتی معمولا به جای کار اساسی، فقط به فکر شو-آف دادنن.

فکرشو کنید اسم بسته های تشویقی اینترنت ثابت مخابرات، همسفر هست!!! من سرمو به کدامین دیوار بکوبم؟!

3. این کاربر از kenshikan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

جمع آوری اینترنت از مخابرات چندروز طول میکشه؟ بهمن گفتن 10 روز تازه همینم با هزار زحمت گفتن انجام دادن هی میگفتن باید صاحب خط بیاد در حالی که موقع اینترنت دادن مشکلی نبودش قبلا یه شماره ای میگفتن هستش برا شکایت از تاخیر در جمع اوری شمارش چنده؟ زنگ بزنم تاثیری داره

5. این کاربر از omid1994 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

سلام دوستان.

من چند روزی میشه که مشکل نت دارم. لاهیجان هستم و نتمم اندیشه ست. به حدی که تو بازیهای آنلاین لگ دارم و دی سی میشم و سرعت دانلودمم نوسان پیدا کرده. چند هفته قبل از این اتفاقات مودم و سیم تلفن رو عوض کردم و مشکلی نبود. دلیل اینکه عوض کردم مودم و سیم تلفن رو این بود که نتم بیخود و بی جهت قطع میشد و باید مودم ری استارت میشد تا دوباره وصل شه که تو بعضی مواقع چند ثانیه بعد اینکه نت وصل میشد دوباره قطع میشد. تو وبگردی یکم کندی رو احساس میکنمم ولی آنچنان نیست.

اینم بگم خطی که باهاش به نت وصلم یه شمارست و خط اصلی خونه یه شماره ی دیگه. این خط مثل خط اصلی خونه که سیم تلفن راحت به پریز وصل میشه نیست. سیم به یه دو شاخه چسب کاری شده. امیدوارم منظورمو رسونده باشم.

در کل ممنون میشم راهنماییم کنید مشکل از خطه یا اندیشه ست یا از جای دیگه؟ و اینکه اگه بخوام نتم رو عوض کنم شما کدوم شرکت رو پیشنهاد میکنید؟ ملاکم دانلود زیاد و مشکل نداشتن تو بازیهای آنلاین و استریم های آنلاینه.

خیلی ممنون

تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اينترنت

پيش فرض

سلام

توی مودم پارامتر های کیفیت سیگنال رو ببینید و اینجا بنویسید
    یا از صفحه استتوس اتصال تون یه اسنپ شات بدید

Noise Margin / SNR
    Attenuation
    Attainable Rate
    Last edited by kenshikan; 12-08-2017 at 13:49. دليل: املا

8. این کاربر از kenshikan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Blueinsomnia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2017

پيش فرض

سلام

Noise Margin / SNR
    Attenuation
    Attainable Rate
    سلام منم 5 ماهه مشکل نوسان سرعت دارم خواهش میکنم راهنماییم کنید .

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

سلام

Noise Margin / SNR
    Attenuation
    Attainable Rate
    سلام ممنون بابت جواب.

یه مشکل دیگه ای هم که دارم صفحه تنظیم مودم بعضی وقتا باز نمیشه باز تو این مودم جدیده بهتر شده.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دیروز هم مشکل نت داشتم که دیدم اون سیم تلفن که چسب کاریش کرده بودم شل شد و در اومد و کلا نت قطع شد. باز چسب کاری کردمش الان نوسان دارم ولی کمتر، اما سرعت دانلود همچنان سرعت دانلود اصلیم نیست و کمتره.

سیم تلفن به دوشاخه چسب کاری شده که دو تا جای سوکت داره. یه سرش به اسپیلیتر وصله، اون سرش به چیزی وصل نیست. اگه این سیم تلفن رو که چسب کاری شده رو سوکتی کنم و به اون سرش وصل کنم جواب میده ؟

تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اينترنت

پيش فرض

سلام منم 5 ماهه مشکل نوسان سرعت دارم خواهش میکنم راهنماییم کنید .

Sent from my LG-K430 using Tapatalk
    هزار و یک دلیل ممکنه داشته باشه.
    شما هم شرایط سرویس/آی اس پی/ تست سرعت و پینگ/ کیفیت سیم کشی و صفحه استتوس رو بفرستید.

12. این کاربر از kenshikan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اينترنت

پيش فرض

سلام ممنون بابت جواب.

یه مشکل دیگه ای هم که دارم صفحه تنظیم مودم بعضی وقتا باز نمیشه باز تو این مودم جدیده بهتر شده.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دیروز هم مشکل نت داشتم که دیدم اون سیم تلفن که چسب کاریش کرده بودم شل شد و در اومد و کلا نت قطع شد. باز چسب کاری کردمش الان نوسان دارم ولی کمتر، اما سرعت دانلود همچنان سرعت دانلود اصلیم نیست و کمتره.

سیم تلفن به دوشاخه چسب کاری شده که دو تا جای سوکت داره. یه سرش به اسپیلیتر وصله، اون سرش به چیزی وصل نیست. اگه این سیم تلفن رو که چسب کاری شده رو سوکتی کنم و به اون سرش وصل کنم جواب میده ؟

خب با این موارد که فرمودین خیلی چیزا به ذهن میاد.

مثلا اینکه صفحه خودم مودم کند باز میشه و با وجود مودم جدید فقط کمی بهتر شده، یعنی اصلا ممکنه مساله شما خط دی اس نباشه و شما در محل زندگی تون تداخل فرکانسی کانال وایرلس با همسایه ها دارید. نتیجه اینکه با خط و سیم و مودم ور نرید و کانال وایرلس تون رو جا به جا کنید. بنابراین بقیه این مواردی که می نویسم فرضم اینه که شما با کابل شبکه هم همچنان مشکل دی سی داری و قضیه وایرلس منتفیه.

وضعیت سیگنال تون بد نیست و فقط تضعیف 28 برای سرعت ده مگی که دارید یه مقدار زیاده. ما دنبال snr بالاتر و attenuation پایین تریم.

قبل از هرچیز بگم که داشتن یه خط مستقل از سیم کشی تلفن خونه برای اینترنت خیلی خوبه. چک بفرمایید که سیم کشی از علمک (دکل) یا باکس مخابرات تا خونه به هیچ وجه از نوع بند تنبونی، آویزون، شل و چسب کاری شده نباشه. اگه هست یا بگید مخابرات بیاد درستش کنه (که معمولا همین که بوق داشته باشید دیگه اونا دست به سیاه سفید سیم تون نمی زنن) یا خودتون یواشکی و بدون آسیب به سیم کشی همسایه ها ترمیم یا تعویض اش کنید.

تا جای ممکن از نقطه ورود خط تلفن به خونه تا محل مودم سیم یه سره باشه (کمترین وصله رو داشته باشه). سیم کشی انشعابی (موازی) رو بی خیال شید. (امروزه هم خونه ها رو ایستگاهی سیم می کشن، به جای روش قدیمی انشعابی) فاصله سیم تلفن از هرگونه برق و وسیله الکتریکی سنگین مث کولر و یخچال و ... باید رعایت بشه. سیم خوب تلفن از نوع مفتول مسی آبکاری شده با روکش سیاسفید قیمتی نداره و می ارزه 20 متر بخرید و از شر یه سیم کشی وصله پینه ای زخمی خلاص بشید.

از داستان سوکت اول و دوم و وضعیت اسپلیتر و اتصال ها اگه یه عکس بزارید شاید بهتر بشه فهمید داستان چیه. در هر صورت برای حلقه آخر اتصال به مودم اگه کانکتور rj-11 با سوکت خودش استفاده بشه بهترین گزینه توسعه و اضافه یا وصل کردن سیم تلفن هست. بعد از اون پریز و سه شاخه عادی تلفن، و اگه مقدور نیست سیم ها رو در محل اتصالها با سنباده یا تیغ کاملا تمیز کنید و اثر چسب و ... رو از بین ببرید. بعد سفت دست پیچ کنید که دست کم دو سانت از هر رشته به بعدی تماس کامل داشته باشه. برای محافظت و جلوگیری از اتصالی هم از پوسته خالی سیم برق یا نی خیلی نازک نوشابه می تونید استفاده کنید که اثرات جانبی چسب و موارد روغنی رو نداره. و اونها رو روی سیم بکشید و با سیم تا بزنید که جدا نشن و نیافتن.

نکته بعدی اینه که این موارد کیفیت سیگنال رو بالا می بره اما الزاما تضعیف تون رو خیلی کم نمی کنه و شما به خاطر متراژ فاصله مودم تا مرکز تلفن از یه حدی کمتر تضعیف و از حدی بالاتر سرعت نمی تونید بگیرید.

اگه تمام موارد بالا رو رعایت کردید و تغییری در عددها و کیفیت ندیدید (که بعیده) دو تا کلک می تونید بزنید که لا اقل پایداری تون بره بالا. یکی اینکه به اندیشه بزنگید بگید سرعت پورت رو بیاره روی 8 یا 6 که فعلا این رو توصیه نمی کنم چون بعد اگه فرجی شد و مشکل رو کشف کردید و خط تون خوب شد دوباره باید زنگ بزنید بگید ببرن بالا. دوم اینه که توی خود مودم کانکشن رو از حالت خودکار چند پروتکله خارج کنید و روی ADSL قدیمی (نسخه یک، G.dmt) بزارید. این کار باعث میشه خود مودم روی ماکس 8 مگ کار کنه که باعث بهتر شدن کیفیت اتصال و کاهش قطع میشه، البته به قیمت کاهش دو مگابیت از سرعت که منطقی هم هست. (یعنی سرعت دانلود اگه 1.2 مگابایت باشه می رسه به یه مگابایت در ثانیه)

راستی خود مودم رو پشت محافظ برق یا یو پی اس خونگی و در جای خنک نگه دارید. مخصوصا اگه وایرلس استفاده می کنید.

منتظر اسنپ شات از استتوس بهتر مودم هستم.
    Last edited by kenshikan; 13-08-2017 at 11:20.

14. این کاربر از kenshikan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اينترنت

پيش فرض

یه سری احمق باعث شدن معلق بشه شما خریدتو بکن
    برو پیج اینستا واعضی ببین همه نوشتن نت نامحدود نمیخواییم
    استاد

اون کسانی که اعتراض کردن احمق نیستند.

بسته های پیشنهادی نامحدود فقط اسمش نامحدود بود، وگرنه بهانه ای بود که شرکتها همون اینترنت حجمی که امروزه با سرعت سقف لینک ارائه میشه رو با سرعت کمتر و گرونتر ارائه کنن و برای سرعت اضافه (که امروزه به خاطر رقابت رایگان شده) هزینه بگیرند و مطمئن باشید اگه پا می گرفت، دود این fair usage policy شون توی چشم اونایی که الان نامحدود دارند هم می رفت و اینترنت ما می شد در حد کره شمالی و بورکینافاسو.

برید ببینید کدوم پدرسوخته هایی از بخش دولتی و شبه دولتی داشتن این طرح مزورانه رو از کانال وزارت بالا می بردن که هم کم فروشی کنن هم سود هنگفتی به جیب بزنن.

خوشحالم که کاربرا یه بار هم که شده چرتکه زدن و فهمیدن چه کلاهی داره سرشون می ره و اینکه اعتراض ها جواب داد.

ما همجنان منتظر پیشنهادها و بسته های منطقی تر هستیم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •