امیرآبادی: چپ یا راست استقلال، یکی مال من است
مهدی امیرآبادی هم قرارداد خود را با استقلال تمدید کرد. پیستون استقلال روز گذشته با حضور در باشگاه استقلال به توافقات لازم رسید تا هفتمین سال حضور خود در جمع آبی ها را تجربه کند.
• چطور شد قراردادت را با استقلال تمدید کردی؟
- از اول هم گفته بودم استقلال اولویت اول من است. به همین دلیل برای آبی پوش بودن قید خیلی از پیشنهادها را زدم و با مسئولان باشگاه به توافق رسیدم.
• سر مسائل مالی اختلاف نظر داشتید؟
- یکسری مسائل بود که باید حل می شد. چون استقلال را دوست داشتم با مسئولان باشگاه راه آمدم. به خاطرعلاقه به استقلال تخفیف دادم تا یک فصل دیگر در این تیم بمانم.
• دلیل اصلی تمدید قراردادت با استقلال چه بود؟
- واعظی آشتیانی را یک مدیر خوب و قابل دیدم. با صداقتی که از مدیرعامل دیدم تصمیم به تمدید قرارداد داشتم به خاطر پدرومادرم تصمیم به ماندن در تیم گرفتم. نمی توانستم در شهرستان بازی کنم. دوست داشتم در کنار پدر و مادرم باشم. ضمن اینکه محبت های هواداران استقلال را هم فراموش نکردم. به خاطر حمایت هایی که طی این چند وقت از من کردند در استقلال ماندم تا جواب این همه محبت شان را بدهم.
• با پیشنهاد خوبی هم از تیم های پیکان و مس مواجه شده بودی.
- درست است. رقم پیشنهادی تیم های دیگر خیلی از استقلال بالاتر بود اما برای اینکه نه من دچار ضرر شوم و نه استقلال ،رقم پیشنهادی مان تغییر پیدا کرد. مسئولان باشگاه رقم پیشنهادی خود را بالاتر بردند ومن هم به خاطر استقلال پایین آمدم تا در نهایت دو طرف به توافق برسیم.
• قبول داری جدایی منیعی از استقلال باعث شد مسئولان باشگاه به حفظ تو تاکید بیشتری داشته باشند؟
- فکر نمی کنم ماندن من ربطی به جدایی منیعی داشته باشد. قبل از رفتن میثم هم مسئولان باشگاه در چند نوبت با من وارد مذاکره شده بودند اما به نتیجه نرسیده بودم.
• اصلاً نظرت در مورد جدایی رقیب اصلی ات در استقلال چیست؟
- من نمی توانم در مورد جدایی منیعی نظری بدهم. میثم از دوستان نزدیک من به حساب می آید و هیچ وقت با او مشکل نداشتم اما به هر حال این رفت وآمدها در هر تیمی طبیعی است. امیدوارم منیعی در تیم جدیدش بتواند به جایگاه واقعی اش برسد.
• در فصل گذشته نتوانستی آنطور که باید به عنوان بازیکن ثابت برای استقلال به میدان بروی. در فصل جدید می توانی فیکس شوی؟
- باید نیمکت نشینی ام در فصل گذشته را جبران کنم. اصلاً دوست ندارم برای فصل جدید نیمکت نشین شوم. آنقدر انگیزه دارم که از الان خودم را به عنوان یک بازیکن ثابت در تیم ببینم.
• جناح چپ استقلال در فصل گذشته به نسبت ضعیف بود. فکر می کنی در فصل جدید این جناح به قدرت برسد؟
- من این حرف را قبول ندارم. چپ ما در فصل گذشته قوی بود و اتفاقاً رقابت سنگینی را در کنار هم داشتیم. در فصل جدید هم حرف برای گفتن زیاد داریم.
• با این وجود فکر می کنی خودت فیکس باشی یا بیک زاده؟
- من فقط بازیکن چپ نیستم. در چند سال اخیر در راست برای استقلال به میدان رفته ام و توانایی هایم در این زمینه را به اثبات رسانده ام.
• خودت تمایل داری در راست به میدان بروی درست است؟
- خب پست تخصصی من پیستون راست است و به همین دلیل تمایل به بازی کردن در این سمت دارم اما به هر حال هر جایی که آقاصمد بخواهد من هم همان جا بازی می کنم. به جز دروازه بانی، در هر پستی که مرفاوی بخواهد به میدان می روم.
• با این حساب برای فصل جدید با خسرو حیدری هم رقابت خواهی داشت؟
- من برای هر ۲ جناح راست وچپ استقلال نقشه کشیده ام این توانایی را در خودم می بینم که بهترین بازی ها را برای استقلال انجام بدهم. راست یا چپ استقلال یکی در فصل جدید برای من است.
• استقلال را با سرمربیگری مرفاوی چطور پیش بینی می کنی؟
- آقاصمد مربی خوب و بزرگی است. او تجربه لازم را برای سرمربیگری در استقلال دارد. ما در فصل جدید باید در ۳ جبهه مهم بجنگیم. من فکر می کنم استقلال در فصل جدید طلسم شکنی می کند یعنی ما برای دومین بار پی درپی قهرمان می شویم. در فوتبال ما اصولاً یک تیم هیچ وقت دوبار قهرمان نمی شود اما من فکر می کنم در فصل جدید قضیه فرق می کند. ما با اتحاد و یکدلی هم استقلال را قهرمان می کنیم.
•برخی ها بر این عقیده هستند که استقلال در فصل جدید دچار حاشیه می شود. نظر تو در این رابطه چیست؟
- با مدیریت خوبی که من از واعظی آشتیانی سراغ دارم مطمئنم تیم ما در فصل جدید دچار حاشیه نمی شود. همه ما باید با یکدلی و اتحاد برای سربلند تیم تلاش کنیم. مطمئناً اجازه ورود حاشیه به استقلال را نمی دهیم تا تیم در پایان فصل به قهرمانی برسد.
• امیرآبادی در چند سال اخیر به تیم ملی دعوت نشد. در فصل جدید می توانی ملی پوش شوی؟
- دیگر وقت ملی پوش شدن من رسیده است. در این چند وقت به حقم در تیم ملی نرسیدم. از آن موقع که استقلالی شدم پیراهن تیم ملی را از دست دادم. مطمئنم اگر عدالت در تیم ملی اجرا شود من ملی پوش می شوم. برای رسیدن به این هدف از هیچ کوششی هم دریغ نمی کنم.