کسی جدیدا توی بسته شبانه نوسان شدید سرعت داره؟
پی نوشت : یه لحظه فکر کردم اومدم تاپیک تست و بررسی انواع گوشی های بازار! سه چهار صفحه اخیر همش شده بحث فلسفی راجب گوشی !! . مدیرا یه رسیدگی بکنن
کسی جدیدا توی بسته شبانه نوسان شدید سرعت داره؟
پی نوشت : یه لحظه فکر کردم اومدم تاپیک تست و بررسی انواع گوشی های بازار! سه چهار صفحه اخیر همش شده بحث فلسفی راجب گوشی !! . مدیرا یه رسیدگی بکنن
اونجا مشکل رو مطرح میکنی دو روز بعد به دروغ مینویسن برطرف شد!
من الان 3 هفتس سرعت آپلودم کم شده هی امروز و فردا میکنن.
اومدن ابروشو درست کنن زدن چشمشم کور کردن! اخیرا با تاخیر سایت ها برام باز میشه و آی پیم همیشه روی 5.120xxxx ست میشه.
برای منم همینطوره جالبه دو تا کوچه پایین تر چهار خط آنتن میده 4g
بسته ویژه خندوانه هم از راه رسید!!! 2 گیگ بسته ویژه خندوانه مهلت استفاده تا 12 شهریور
سرعت نامحدود در شبکه های 3G ، 2G و 4Gکد فعال سازی :*5#
قیمت :5,000 تومان
Last edited by fandak; 29-08-2016 at 10:01.
به نظر من برای 1 هفته شاید نمی صرفه !
آقا این ایرانسل ناپایدار نشده ؟ روی فرکانس 2600 که فیکسش می کنم .. بعد 1 مدت قفل می کنه دانلودش .. باید حتما فرکانس auto باشه ....
جریان چیه ؟
دوستان این وسط یه سئوال مهم واسه من پیش اومده و اون اینکه با فرض قدرت سیگنال برابر یعنی اینکه فرض بگیریم چند مدل مودم مختلف داریم که همگی در یک فضای کاملا ایزوله از لحاظ سیگنال و تنها راه ارتباط این مودمها با فضای بیرون و دسترسی به سیگنال فقط یک انتن بیرونی ثابت باشه ایا مودم های مختلف بازهم سرعتهای متفاوت وکیفیت متفاوت ارائه میدن ویا تنها دلیل تفاوت ارائه سرعت وپهنای باند بیشتر در گیرندگی سیگنال خلاصه میشه؟
فرستاده شده از H30-U10ِ من با Tapatalk
دوستان این حساب چند کاربره چجوریه ؟ فقط همون 2 تا بسته *1*1*400# رو داره یا میشه بقیه بسته ها هم خرید ؟
اره عزیز فقط همون دوتا بسته رو داره من الان بیشتر از یک ساله فقط از چند کاربره استفاده میکنم واسه گوشیم مودمم خانومم وخواهرام یه بسته میگیرم
کسی سرعتش کم نشده این چند روزه؟ من قبلا 3 مگابایت (24 مگابیت) بر ثانیه دانلود میکردم، الان نهایت سرعت با سرور خارج از کشور 200 کیلوبایت بر ثانیه شده!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)