یه چیز جدیدی فهمیدم. حتی رنج ip هم یکی باشه نمیشه تشخیص داد توی یک گروه هستی یا نه.
دو تا مشترک توی یک شهر. توسط یک نمایندگی ثبت نام نموده. اما در بازه زمانی متفاوت و مرکز مخابراتی متفاوت
یه چیز جدیدی فهمیدم. حتی رنج ip هم یکی باشه نمیشه تشخیص داد توی یک گروه هستی یا نه.
دو تا مشترک توی یک شهر. توسط یک نمایندگی ثبت نام نموده. اما در بازه زمانی متفاوت و مرکز مخابراتی متفاوت
امشب که دیگه رسمن ریده!!! هر 1-2 دقیقه برا 20-30 ثانیه کلا هیچ دیتایی ردوبدل نمیشه و هی این قضیه داره تکرار میشه![]()
چرا میشه تشخیص داد ولی باید رنجا رو دقیق بشناسی
مثلا گروه ما 37 داره و 2.185 گروه avava هم این دوتا رو داره ولی بازه هاشون فرق دارن
Last edited by sh@y@n; 02-05-2015 at 03:06.
ده مگ قبلی که از پرتک شارژیدم همچین کیفیتی نداشت ولی پرداخت حضوری از پاس مناماد کیفیت بهتری رو دارا بود
![]()
اره برای من هم همینجور بود
فرشاد یه بار پرسیدم جواب ندادی ! در حال حاضر که ضحی دیگه نیست بهترین پشتیبانی مال کدوم شرکته مخصوصا واسه تنظیم استریم !
کسی خبری از طلوع رایانه نداره ؟ اگه پینگش خوب باشه من 256 نامحدود و 512 ش رو به ده مگ مخابرات ترجیح میدم هرچی بود حداقل سرویس هاش ثبات داشت هی طرح و غیره عوض نمی کرد
آقای وزیر ارتباطات! کل اینترنت را سالی 5 میلیارد تومان میخرید،5 هزار میلیارد میفروشند!
زیرساخت میگوید برای 10 گیگابیت سالانه 130 هزار یورو میدهد و کل پهنای باند اینترنت مملکت را شما حساب کنید 100 گیگابیت بر ثانیه. حالا وقتی با یورو 4200 تومانی (در بدترین حالت) 10 گیگ سالیانه 546,000,000 تومان پرداخت میکنیم بنابراین این رقم ضربدر 10 که بشود معادل 5,460,000,000 تومان میشود یعنی 5 میلیارد و نیم !(حتی اگر ادعا کنند که 200 گیگ داریم اعداد ضربدر دو می شوندو فرقی در کل ماجرا نمی کند)آقایان در بوق و کرنا میکنند که دستکم 40 میلیون کاربر فعال اینترنت داریم.(موبایل و ADSl و ...)اگر این 40 میلیون کاربر ماهانه بهطور متوسط هرکدام فقط 10 هزار تومان (دقت بفرمایید 10 هزار تومان) هزینه اینترنت بدهند میشود ماهیانه 400 میلیارد تومان (400,000,000,000) و در یک سال میشود 4,800,000,000,000 تومان یعنی حدود 5 هزار میلیارد تومان!آقای وزیر در این مملکت شما اینترنت را 5 میلیارد تومان میخرید و مصرفکننده نهایی سالانه حدود 5 هزار میلیارد تومان بابت آن هزینه میکند، البته من اسم آن را اینترنت نمیگذارم، به آن باد هوا میگویم که اشتراک 1 خط را بین 8 نفر تقسیم میکنند (با مصوبه سازمان مقررات) و با به رسمیت درآوردن کمفروشی (ویل للمطففین)اینترنت و امنیتی کردن آن و تبدیل شبانه آن به اینترانت، زیرساخت توسعه کشور را منبع درآمد اینترنت فروشان (هوا فروشان) کردهاید که وقتی 2 ساعت پشت خط پاسخگویی میمانید باکمال بیادبی بعد از سرقت از جیب شما برای پشت خط ماندن، میگویند همینکه هست! میخواهید بخواهید نمیخواهید هم نخواهید!
خبرآنلاین - پارسال !!!
گفتم یه یادآوری کرده باشم که با کیا طرفیم !!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)