سلامممممممممممممممممممممم ممم بلاخره تموم کردم وایییییییییی خدا ممنونم![]()
سلامممممممممممممممممممممم ممم بلاخره تموم کردم وایییییییییی خدا ممنونم![]()
سلام
کسی در مورد پادگان احمد بن موسی شیراز (مرودشت) چیزی میدونه؟
يه سوال واسه معافيت در حين خدمت بايد مثل قبل از خدمت
يه دكتر بهداري بيماريهارو تاييد كنه
بعد مارو ميفرستن بيمارستان و تو بيمارستان
واسه هر بيماري دو تا دكتر بايد ويزيت كنه و اون بيماريهارو تاييد كنه
ممكنه يه دكتر اول هفته و يه دكتر اخر هفته واسه يه بيماري باشه و اينجوري كلي وقت گرفته ميشه
اگه چندتا بيماري باشه مسلما زمان بيشتري ميبره
و سر اخر بعد مدتي ميفرستن كميسيون
...حالا من اينو ميخوام بگم
مني كه پرونده پزشكي دارم و همه اين ويزيت هارو قبل خدمت توسط دكترا شدم
بايد اين مراحلو تو خدمت از اول برم
يا ميتونم برم بهشون بگم پرونده پزشكيم تو نظام وظيفه هست و همه نظرات دكترا تو اون پرونده هست
و يه راست منو بفرستين كميسيون پزشكي اخري و اصلي؟
Last edited by roka2014; 23-08-2014 at 20:48.
دوستانی که الان درحین خدمت هستن حقوق سرباز صفرا الان ماهی چقدره؟؟و هرماه کاملن میدن حقوق هارو؟؟؟؟؟
05 کرمان کسی نیست
پس فردا اعزامم :(
شهید خضرایی کسی نیست ؟ 6 صبخ شنبه نزدیگه ها ، یک توصیه به دوستان عزیز : اصل شناسنامه و کارت ملی و کپی تمام صفحات هر دو ، برگ سبز و (((((کپی برگ سبز))))) ، برگ سفید ، همراه داشتن عابر بانک سپه و ((((یک رسید از عابر بانک سپهتون داشته باشید)))) مثلا موجودیتونو پرینت بگیرین ، اون کاغذه مهمه که از همون رسید هم یک کپی واجبه چون رنگش به مرور می پره ، و برگ واکسیناسیون و سر کچل ( این ها رو جدی بگیرید مخصوصا رسید عابر بانک سپه ) اگر چه شماره حساب روی برگه سفید هست اما اون رسید لازمههههههه
ممنون دمت گرم.
میگم شنبه یک شهریور اعزام هستم موی سر رو با ۴ بزنیم یا با ۸؟ لیسانس هستم. یجا دوستان گفتند تخصیل کرده اگر باشید با ۸ بزنید. خودم هم فکرشو می کردم. خلاصه مدوم درست هست؟ یا همه باید با ۴ بزنند؟
100 درصد با نمره 4 باید بزنی ، من پرسیدم ( از دوستم که تیر رفته بود ، لیسانس بود) شاید این موضوع مال حالا نیست ، به نظرم ریسک نکن 4 بزن خودتو راحت کن
سلام داداش
باید با چهار بزنی منم اعزامم یکم خودمم با شماره 4 زدم
سلام
من یکم اعزامم و قبولی ارشدم 2 شهریور ساعت 8 شب میاد رو سایت سنجش؛ تکلیف من چیه؟
لطفا راهنمایی کنید.
هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)