با این اکانت میشه محدودیت شاتل (دانلود شبانه زیاد) رو دور زد؟
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
با این اکانت میشه محدودیت شاتل (دانلود شبانه زیاد) رو دور زد؟
داداش یعنی دستت می بوسم دمت گرم
همین الان از مخابرات میام
صداش ضبط کردم گفت :تا زمانی که تو سامانه ثبت نشود ما وظیفه نداریم تخلیه کنیم
گفتم صدات رو ضبط کردم تو شکایتم اپلود میکنم میگم جواب سربالا میدن و سر لج افتادن با هام( اول هم فامیلش پرسیدم )
رنگش عوض شد ترسید یعنی در یک کلام ر.ی.د به خودش
گفت خودم با کرمان هماهنگ میکنم خطت تخلیه میشه الان هم تو سامانه زده ارسال برای جمع اوری.
اقا نمی دونم چجوری ازت تشکر کنم ایده ات عالی بود دمت گرم.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
دوستان الان های وب درام
کاربردم هم گیمه. کیفیت و پینگش خیلی بد شده این چند ماهه
آسیا تک واسه گیم خوبه؟
برعکس پینگ اسیاتک اصلا تعریفی نداره ( تا اونجایی که دوستان گفتن)
طبق گفته ی دوستان صبانت مثل اینکه پینگش خوبه
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
دوستان عزیز و بخصوص مشهدی ها اگه مشکل قطعی اینترنت در تایم رایگان شبانه رو دارین حتما در سایت ۱۹۵ شکایت کنین چون این دروغگوها الکی میگن مرکز مخابراتی مشکل داره و درست بعد از گذر از تایم شبانه ساعت هشت و نیم صبح اینترنت وصل میشه الان تو مرکز مخابراتی استقلال مشهد دو روزه که این بامبول رو درمیارن یکدست صدا نداره همتون اگه تو تایم شبانه قطعی داشتید که طولانی بود و چند بار در ماه یا هفته اتفاق میفته شکایت کنید ازشون اینا ملتو ساده لوح فرض کردن زنگ میزنم پشتیبانی مثل روبات هر دفعه اینو تکرار میکنن مرکز شما مشکل داره همکاران ما در حال رفع مشکل هستند انگار باید همیشه همین حرف رو بزنن تو تایم شبانه قطع میکنن بعد تو روزانه وصل میکنن خیال میکنن نمیفهمیم من که ازشون شکایت کردم
تمام حجم خوری های قبلی آسیاتک یک طرف مال این دفعه طرف دیگه
میشه یکی من روشن کنه چطور میشه تو 4 دقیقه 2.5 گیگ استفاده کرد
پ ن پ: همه میدونند کاربر ...... و کاربر ...... مشکل حجم خوری ندارند فلذا لازم نیست به صورت خودجوش سریع بعد از پست من اعلام کنید که مشکل ندارید
حجم خوری به کنار من دو روزه که شبانه ندارم فقط از یک ربع به نه صبح تا ده صبح شبانه دارم
چشم اقا ما که چیزی نگفتیم
فقط میشه بپرسم شما چه سرویسی دارین ؟ یعنی تایم رایگانتون از کی تا کی هست ؟
دیگه وقتی یک شرکتی اینقدر یوزر جذب میکنه که پهنای باند کم میاره بایدم شبانه ها را قطع کنه و یا حجم خوری کنه ولی این کارشونم تا یکجایی جواب میده بعدش مطمئنم که صد در صد شبانه رایگان رو برمیداره و میشه مثل پارس آنلاین و صبانت
خب از رو عکس مشخصه دیگه ۴ تا ۱۰ صبح و دانلود ۲۷ گیگ که البته فکر کنم با اکانت بوده باشه یا سرور داخلی
Last edited by sorooshfm; 08-09-2015 at 12:33.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)