باز این c4 ویز ویز کرده
میدونم راجع به داشبورد و ۹۵۰۴ هست ولی یه توضیحی بدینlogs done of dash upgrade using slim 9504,more soon!![]()
باز این c4 ویز ویز کرده
میدونم راجع به داشبورد و ۹۵۰۴ هست ولی یه توضیحی بدینlogs done of dash upgrade using slim 9504,more soon!![]()
ببینید دوست من شما اول باید مطمعن بشید که کنسول آکه!
اگه آک باشه که خوب قطعا درایوش عوض نشده! شما دو راهی که قبلا خدمتتون گفتم رو امتحان کنید + روش زیر که کاملا شکتون بر طرف بشه :
این برچسب پشت دستگاه هست :
ببنید LOT No اون کنسول با کدوم یکی از حالت های زیر صدق میکنه :
- 1114X All 0401
- 11XXX All 0225
- 104XX Mix of 9504 and 0225. Mostly 0225. High Probability that a 9504 is a mislabeled 0225
- 103XX Mix of 9504 and 0225 - mostly 9504
- 102XX All 9504
- 101XX All 9504
- 104X All 9504
خب دیگه دوستان
قرار شد من مشخصات دستگاه رو به اون دوستمون تو خارج بدیم تا یه تحقیق بکنه
1.برای اسلیم چه مشخصاتی رو بدم؟چی بدم بهتره ؟
2.اگه این قضیه ی 360 کی و اپدیت جدیدش برای اسلیم واقعیت داشته باشه فک کنم بیشتر به این 360 کی رو بیارم تا حک ،حالا واقعا این قضیه ی اپدیتش صحت داره؟اگه نداشت چی؟(چون اگه داشته باشه نوع درایو برام تو خارج مهمه اما اگه نداشته باشه دیگه)
3.الان بیشتر درایو های اونجا چیه؟
4.تاریخ دستگاه چقدر مهمه ؟
سوالمام یه جوری بود میدونمتا سوالات بعدی
دوستان هر چه زودتر جواب بدین ممنون میشت چون باید تا شب اطلاعت رو ایمیل کنم![]()
Last edited by legolas 224; 22-05-2011 at 17:46.
1:بگین مشکی باشه!!خوب معلومه دیگه! یا 4 گیگ یا 250 گیگ!
2:الان هر اظهار نظری در مورد آینده ه ک اسلیم اشتباهه! فعلا فرمور ه کش عرضه نشده اونوقت شما دونبال تجهیزات ه کش هستین!!
3:یا Hitachi هست یا Liteon با فرمور 0225 و مقداریهم 0401 !
4:برای چه موردی؟ اگه جنس و کیفیت کنسول منظورتون هست که باید گفت اصلا تاریخ مهم نیست اما اگه منظورتون در مورد نوع درایو هست که میتونید از راهنمایی صفحه قبل استفاده کنید.
بسیار مفهومی!!سوالمام یه جوری بود میدونمتا سوالات بعدی
![]()
منو یاد کنکور انداخت!!
![]()
من منظروم از تاریخ و سریال و .... بودمشکی باشه!!خوب معلومه دیگه! یا 4 گیگ یا 250 گیگ!
![]()
ممنون من منظورم حک اسلیم نبودبلکه 360key بود که آیا اومدم آپدیت جدید برای اسلیم روی 360 کی حتمی هست یا نه؟
یه چن تایی سوال اومد تو ذهنم
1.اگه درایو هیتاچی باشه ،بعضی میگن به درد نمیخوره (لطفا اینو از دو نظر حک و کیفیت خود درایو توضیح بدین)
2.با این روش (روش اول یعنی از طریق lot no و sn ) تشخیص درایو از روی جعبه ی کنسول حتمیه؟در جایه خالیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید(بازی سنتر
) در اینجا یا
3.قضیه ی رجین پال و اون یکیش چیه؟ببنید LOT No اون کنسول با کدوم یکی از حالت های زیر صدق میکنه :
- 1114X All 0401
- 11XXX All 0225
- 104XX Mix of 9504 and 0225. Mostly 0225. High Probability that a 9504 is a mislabeled 0225
- 103XX Mix of 9504 and 0225 - mostly 9504
- 102XX All 9504
- 101XX All 9504
- 104X All 9504
تا بعد![]()
Last edited by legolas 224; 22-05-2011 at 19:20.
برای آک بودن فقط یک راه دارید ، کاور رو بر دارید و ببینید که هلوگرام سر جاشه و سالمه یا نه .
میلاد دخیلتمکودوم هولوگرام ؟
عکس بزار
ناصر حجازی هم مرد :(
ببین داوود هیتاچی دیگه ۰۲۲۵ و ۹۵۰۴ و ۰۴۰۱ نداره !!! بحثش جداست !
بعدم تو خارج ۰۲۲۵ هم فکر نکنم پیدا بشه همش ۰۴۰۱ باید باشه به خاطر فروش روزانه اونا !
بازم خرید از خارج بسته به آینده ۳۶۰کی هست !
حسام من میدونم هیتاچی بحثش جدا اما میخوام بدونم که درایوش به درد نخوره ؟اگه اره از چه لحاظ؟)
اره اگه 360 کی اپدیت جدیدش نیاد که![]()
فیس پلیت رو در بیار معلومه .
ناصر حجازی هم زندست ، تکذیب شد من هم زنگ زدم به پسر خالش (یکی از دوستهای نزدیکمونه) - هنوز زندست مثل اینکه چشم هاش رو هم باز کرده ولی دکتر ها قطع امید کردند ازش .
این جور که خود C4eva گفته قراره دو ورژن کیت رو برای ه ک کنسول توسط کاربرا به زودی عرضه کنه! حالا باید ببنیم نتیجه چی میشه!
1:والا من در این مورد چیزی نشنیدم! اما بعیده که کیفت هیتاچی خوب نباشه! ولی از نظر ه ک قضیه فرق میکنه! شما فعلا یا درایو Liteon با فرمور 9504 بخرین یا 0225 !
2: گفتم که هر سه راه رو امتحان کنید! اون روش توی فروم Xecuter گفته شده و خوب قطعا میشه روش حساب کرد.
3: یه نوع فقل منطقه ای هست که خوب پال مربوط میشه به منطقه اروپا و خاور میانه که چون ما در خاور میانه هستیم بهتره کنسولی هم که میخرید ریجنش پال باشه تا در بعضی بازی ها که قفل منطقه ای دارن به مشکل بر نخورین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)