تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2372 از 3347 اولاول ... 137218722272232223622368236923702371237223732374237523762382242224722872 ... آخرآخر
نمايش نتايج 23,711 به 23,720 از 33469

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

اگه نباشه جاش خالی می مونه NetizeN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

گوشی من نوت 4 با پردازنده Exynos 5433 هست.قابلیت پشتیبانی +4G رو داره؟
    دوست گرامی متأسفانه سامسونگ بر خلاف رقبای برجسته ای مانند کوالکام، اینتل و مدیاتک که فک شیت اغلب محصولات تولیدی شون براحتی در دسترس است نوعی پنهانکاری و کلی گویی در حوزه تراشه سازی را در دستور کار دارد اما نگاهی به اخبار فناوری در سال 2014 نشان می دهد که مهمترین ویژگی پردازنده Exynos 5433 جاگذاری مودم LTE تولیدی شرکت اینتل(Intel XMM7260) در درون آن بوده است. نگاهی به فکت شیت شرکت اینتل درباره این مودم نشان می دهد که مودم Intel XMM7260 از LTE-A یا همان +4G پشتیبانی می کند و با هم افزایی فرکانسی حامل ها(Carrier aggregation) از دو منبع هر یک با پهنای باند 20 مگاهرتز بیشینه سرعت دانلود 300 مگابیت در ثانیه را(معادل cat 6) برای این تراشه به ارمغان می آورد. بنابراین پردازنده گوشی شما به فناوری +4G مجهز است.

2. این کاربر از NetizeN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

گوشی من نوت 4 با پردازنده Exynos 5433 هست.قابلیت پشتیبانی +4G رو داره؟
    طبق نوشته سایت جی اس ام، خیر ساپرت نمی کنه

HSPA 42.2/5.76 Mbps, LTE Cat4 150/50 Mbps (Exynos 5433)
    HSPA 42.2/5.76 Mbps, LTE Cat6 300/50 Mbps (Snapdragon 805)

Sent from my X1 7.0 using Tapatalk

4. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه morypory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

اصفهان - میرزا طاهر

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

با عرض پوزش از اساتید من گوشیم xperia z2 است البته داخل یک سایت نوشته بود که از 4G+ پشتیبانی میکنه ولی من فکر نمیکنم اینطور باشه با توجه به اینکه از فرکانس 2600 پشتیبانی میکند اما سرعتش 150 است میخواستم ببینم کسی از دوستان میتواند در این خصوص توضیح دهد ممنون میشوم
    بله. پردازنده گوشی شما از carrier aggregation یا هم افزایی فرکانسی پشتیبانی می کند که دستاورد آن +4G است. این پردازنده با ترکیب دو پهنای باند 10 مگاهرتزی می تواند تا پهنای 20 مگاهرتز و سرعت دانلود 150 مگابیت در ثانیه پیشروی کند. از آنجا که +4G از ویژگی های عملیاتی پردازنده است هنوز موقعیتی پیدا نکرده ام تا با پردازنده ای شبیه آنچه در گوشی شما قرار دارد در شبکه ایرانسل آزمونی را انجام دهم تا ببینم مثلا پردازنده هایی از این دست که برای ترکیب دو پهنای باند 10 مگاهرتزی طراحی شده اند هنگامی که با پهنای باند 15 مگاهرتزی فرکانس 2600 ایرانسل رو به رو می شوند این توانایی را دارند که تنها با استفاده از یک بازه 10 مگاهرتزی آن و ترکیبش با پهنای باند 10 مگاهرتزی فرکانس 1800 ایرانسل تا مرز 150 مگابیت پیش بروند یا نه. به هر صورت گوشی شما و پردازنده اش در رده ابزارهایی قرار می گیرند که از +4G پشتیبانی می کنند.

7. این کاربر از NetizeN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه gigaht's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوست گرامی متأسفانه سامسونگ بر خلاف رقبای برجسته ای مانند کوالکام، اینتل و مدیاتک که فک شیت اغلب محصولات تولیدی شون براحتی در دسترس است نوعی پنهانکاری و کلی گویی در حوزه تراشه سازی را در دستور کار دارد اما نگاهی به اخبار فناوری در سال 2014 نشان می دهد که مهمترین ویژگی پردازنده Exynos 5433 جاگذاری مودم LTE تولیدی شرکت اینتل(Intel XMM7260) در درون آن بوده است. نگاهی به فکت شیت شرکت اینتل درباره این مودم نشان می دهد که مودم Intel XMM7260 از LTE-A یا همان +4G پشتیبانی می کند و با هم افزایی فرکانسی حامل ها(Carrier aggregation) از دو منبع هر یک با پهنای باند 20 مگاهرتز بیشینه سرعت دانلود 300 مگابیت در ثانیه را(معادل cat 6) برای این تراشه به ارمغان می آورد. بنابراین پردازنده گوشی شما به فناوری +4G مجهز است.
    خوب فکر کنم نقش سازنده گوشی در استفاده یا عدم استفاده از تمام قابلیتهای یه چیپ هم غیر قابل انکاره .
    نمونه اش گوشی جدید J7 2016 سام از دو پردازنده استفاده میکنه :
    اسنپ 617
    اگزینوس 7870
    هر دو طبق اظهار سازنده چیپ از 4G+ پشتیبانی میکنن . اولی کت 7 دومی کت 6 اما می بینیم که به کت4 محدود شده
    ( احتمالا برای اینکه سهم بازار مدلهای بالاترو نخورن )
    نمونه های خیلی بیشتری هم دیدم این اواخر , پس تصمیم نهایی با سازنده گوشیه .
    مگر اینکه مثل راهی پیدا بشه انلاک کرد این قابلیت رو ( مثل بعضی کارتهای رادئون قبلنا که با فلش فیرمور اینکارو میکردیم )
    Last edited by gigaht; 28-08-2016 at 21:24.

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

ممنون بابت توضیحات .

گوشی من سامسونگ جی 5 دو سیم 4 جی دار هستش نسخه 2015

با این گوشی به راحتی میتونم از 4 جی استفاده کنم و دو شب پیش تقریبا با در یک ساعت نزدیک 7 گیگ دانلود داشتم و راضی بودم

حالا خواستم بدونم اگر اون مودم رو بخرم سرعتم از این بالاتر میره یا نه ؟ و نیازه هزینه کنم مودم بخرم یا باهمون گوشی کارم رو راه بندازم

مشخصات دقیق و ریز گوشی هم تو این لینک هستش که میتونید ببنید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    پردازنده گوشی شما اسنپ دراگون 410 است که به فناوری carrier aggregation مجهز نیست بنابراین از +4G پشتیبانی نمی کند. مدل جدیدتر این پردازنده اسنپ دراگون 430 است که بتازگی گوشی شائومی Redmi 3s با این پردازنده وارد ایران شده و از +4G تا 150 مگابیت در لینک دانلود(Cat 4) و 75 مگابیت در لینک آپلود(Cat 5) پشتیبانی می کند.

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

خوب فکر کنم نقش سازنده گوشی در استفاده یا عدم استفاده از تمام قابلیتهای یه چیپ هم غیر قابل انکاره .
    نمونه اش گوشی جدید J7 2016 سام از دو پردازنده استفاده میکنه :
    اسنپ 617
    اگزینوس 7870
    هر دو طبق اظهار سازنده چیپ از 4G+ پشتیبانی میکنن . اولی کت 7 دومی کت 6 اما می بینیم که به کت4 محدود شده
    ( احتمالا برای اینکه سهم بازار مدلهای بالاترو نخورن )
    نمونه های خیلی بیشتری هم دیدم این اواخر , پس تصمیم نهایی با سازنده گوشیه .
    مگر اینکه مثل راهی پیدا بشه انلاک کرد این قابلیت رو ( مثل بعضی کارتهای رادئون قبلنا که با فلش فیرمور اینکارو میکردیم )
    با شما موافقم که برخی از این مسائل در سیاست های بازاریابی شرکت ها ریشه دارد اما فراموش نکنیم که بخش عمده کرش ها و ناکارآمدی های سیستمی همیشه ریشه در ناسازگاری یا کانفلیکت سخت افزاری - نرم افزاری داشته و اینکه تولیدکنندگان نرم افزار و سخت افزار در بیشتر مواقع هماهنگ پیش نرفته اند. زمانی را به خاطر آورید که مثلاً نصب لینوکس چه دردسرهایی داشت و کسانی که عشق کار با این سیستم عامل را داشتند گاه از برخی اجزای سخت افزاری که لینوکس برای آن درایوری نداشت چشم می پوشیدند یا مشابه این مسأله در مورد سیستم های رومیزی اپل مکینتاش وجود داشت که با پردازنده اختصاصی موتورولا برای شرکت اپل تولید می شد و مک او اس برای کار با این پردازنده ها طراحی شده بود و عملا امکان نصب آن روی سیستم هایی با پردازنده اینتل وجود نداشت اما دگرگونی در بازار فناوری اپل را وادار کرد دست اینتل را بفشارد و در سالهای اخیر چند بار زمزمه از سرگیری تولید پردازنده اختصاصی شرکت اپل برای رایانه های رومیزی شنیده شده اما در عمل اتفاقی نیفتاده است زیرا اپل مسیر دیگری را در پیش گرفته است. البته بحث در این باره از حوصله و چارچوب های این تاپیک بیرون است و مواردی که به آنها اشاره کردم برای آن بود که بگویم خیلی وقت ها زمین ماندن برخی ویژگی های سخت افزاری به دلیل عقب ماندن تولیدکنندگان سیستم عامل از این قافله است و بدین ترتیب جایی که ویژگی سخت افزاری از هر جهت مهیا بوده نرم افزارها و سیستم عامل از بهره برداری عملیاتی از آن ناتوان بوده اند. سیستم عامل پر دردسر گوکل هم از این نقایص بی بهره نیست و این شرکت درست مثل مایکروسافت سهم بزرگی از بازار را در اختیار دارد و سالهاست که با ندانم کاری هایش با اعصاب و روان کاربران اندروید بازی می کند و از جیب مصرف کنندگان هزینه های این سیستم عامل پر حرف و حدیث را برداشت می کند. در میان گوشی های تازه وارد و محبوب باراز Honor 5x را مثال می زنم که از OTG به ظاهر پشتیبانی نمی کند اما در دو سه ماه گذشته چندین ویدئوی آموزشی روی یوتیوب منتشر شده که نشان می دهد با نصب کاستوم رام یا استفاده از نرم افزارهای Third Party می توان پای قابلیت OTG را به این گوشی باز کرد.
    حالا که صحبت از سامسونگ به میان آمد بد نیست به این نکته هم اشاره کنم اکثر قریب به اتفاق تولیدکنندگان پردازنده از تراشه های تولیدی این غول تراشه سازی دنیا در محصولات خود استفاده می کنند اما سامسونگ با دیدن بازار پرسود صنعت پردازنده به طمع افتاد از این بازار نیز سهمی به دست آورد و با بکارگیری تراشه هایی که شرکت های تولیدکننده پردازنده را به نان و نوایی رسانده، پردازنده اختصاصی خود را تولید کرده و روی گوشی های تولیدی خود استفاده کند تا سود مضاعفی به چنگ آورد و باز هم مثل همیشه مصرف کنندگان تاوان آزمون و خطاهای پر سر و صدای سامسونگ در زمینه تولید پردازنده را پرداخت می کنند. نتیجه این سودجویی در سیر نزولی سهم سامسونگ از بازار تلفن همراه به خوبی آشکار می شود که سهم 31 درصدی آن در سال 2012 به 21 درصد در سال گذشته میلادی کاهش یافت و همچنان نیز ادامه دارد. بماند که پس از تولید پردازنده، سامسونگ برای تولید سیستم عامل اختصاصی خود آستین بالا زد اما راه به جایی نبرد و تنها عرصه را برای رقبایش در بازار تلفن همراه باز کرد.

آخر فروم باز LordMMD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دوستان آیا Tor برای شما روی اینترنت ایرانسل کار میکنه ؟ من هر کاری میکنم وصل نمیشه
    ولی وقتی چیز میز میزنم باهاش تور رو میشه وصل شد !

آخر فروم باز hellbrain666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تـهـــران

پيش فرض

منطقه ما علیرغم پوشش توی نقشه ایرانسل، موقع وصل شدن به 4G فقط یک خط آنتن میده و سرعتش هم زیر 1 مگایته جایی هست درخواست بدم برای بررسی یا تقویت؟

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

توی ایرانسل من درج مشکل کن

Sent from my X1 7.0 using Tapatalk

14. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •