ضحی که دیگه جمع شد خدا بهمون رحم کنه
ضحی که دیگه جمع شد خدا بهمون رحم کنه
الان دارم تست میکنم بنظر نمیاد که کم کنه. بنظرم مشکل حل شده. البته سرعت اسمی شده![]()
Last edited by siamak5561; 01-05-2015 at 01:55.
برا من هی اکانتینگ از کار میفتاد
دوباره راه میفتاد ولی از ساعت 1 درست شد
تا همین چند هفته پیش هر چی میگفتم قبول نمیکردی که جمع شده !ای کاش همه جمع بشن کلا بشن یک شرکت ...
![]()
حرفت درسته. من نمیفهمم دلیل 4 تا شرکت زدن چی بوده همه اش فرمالیته است. مثلا خواستن بگن بخش خصوصیه و این حرفها. در صورتی که پیامدش فقط سردرگم کردن کاربران و اینور و اونور پاس دادن مشتریان شده. در ضمن رقابتی هم که بین 4 شرکت نیست که باعث افزایش کیفیت یا کاهش قیمت بشود. اگر رقابتی میشد بسیار عالی.
دوستان تو این پرتاک بر چه اساسی حجم دریافتی را محاسبه می کنه
من دیشب سرجمع 3.1 گیگ دان داشتم فقط تو پرتاک زده دریافتی 5067.84
حجم و ... هم کم نکرد خوشبختانه
دقیقا ! وقتی پهنای باند و تعرفه ها یکی هست چه معنی داره هی شرکت سوری درست کنن ! باید یه طوری اختلاس کنن دیگه
اختلاس : به برداشت غیر قانونی اموال دولتی یا غیردولتی که توسط کارمندان و کارکنان دولت یا وابسته به دولت انجام میگیرد، گفته میشود.اختلاس گونهای از کلاهبرداری محسوب میشود که بیشتر به صورت برنامهریزی شده، منظم و پنهان و بدون رضایت و آگاهیدیگران انجام میپذیرد.
والا پینگ 5.233 که دایم الداغون هست. من توی سرور بازی که ادمین 40 هستم اجازه دارم که isp ها رو ببینم هستم میبینم از شاتل پارس اسیاتک و حتی information technology که خود مخابرات هست نزدیک 100 تا 150 تا پینگشون بهتر از منه.
حالا چند وقت دیگه که خواستید تخلیه کنید متوجه میشید که رقابتی بوده یا نه
Sent from my D6503 using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)