تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2371 از 4105 اولاول ... 1371187122712321236123672368236923702371237223732374237523812421247128713371 ... آخرآخر
نمايش نتايج 23,701 به 23,710 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

توی بهداری هم هیچ فرقی با قبل نمی کنه ( همون هزینه ها و همون وقت گرفتن هاست )(باهامون بد نمیشن !!! ) اما به نظر شخصی خودم اگر مطمین هستی معاف دایمی اقدام کن چه قبلش و چه در حین اموزشی اما اگر معاف از رزمی بی خیال شو منم الان معاف ار رزم شدم اما الان پشیمانم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

خدا عمرت بده ... روشنم کردی ...دستت درد نکنه ... اینجوری پس بیخیال شم سنگین تره
    کلی خرج و گرفتاری واسه یه معاف از رزم احتمالی فایده نداره !!
    تو بهداری پادگان چی ؟ میشه اونجا پیگیر شد ؟؟ اگه اونجا پیگیر شیم باهامون بد میشن ؟؟ مثلآ بگن میخواد در بره از کار ! ؟

توی بهداری هم هیچ فرقی با قبل نمی کنه ( همون هزینه ها و همون وقت گرفتن هاست )(باهامون بد نمیشن !!! ) اما به نظر شخصی خودم اگر مطمین هستی معاف دایمی اقدام کن چه قبلش و چه در حین اموزشی اما اگر معاف از رزمی بی خیال شو منم الان معاف ار رزم شدم اما الان پشیمانم

3. این کاربر از sdahcrit بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

pm1

اگه نباشه جاش خالی می مونه HamiD-Xfors's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تبريز

پيش فرض

آموزشی ولیعصر مرخصی ساعتی چند ساعت میشه؟ 1? 2?
    آخر هفته پنجشنبه تا شنبه؟
    خانواده میتونه چیزی بیاره بخوریم نمیریم؟

5. این کاربر از HamiD-Xfors بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

داداش جدی میگی!!!!!؟یعنی 01 اینقدر هتله که روزی 12 ساعت آزادی؟ گمون نکنماااااااااااا

دقیقا همینجوری هستش

7. این کاربر از soheil021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

نه دائم نیستم ! نهایت معاف از رزم ... چرا پشیمون شدی شما؟ حداقلش اینه که اگه خدا نکرده جنگ بشه جلو نمیفرستنت ...

بله میشه. حتی اگه هیچ کاری هم تا اون موقع برای معافیت نکرده باشی از اونجا میتونی اقدام کنی.
    روند بررسی پرونده پزشکی حداقل 2ماه طول میکشه. به صحبتهای دوستمون sdahcrit هم دقت کن.
    اگر هم توی آموزشی اقدام کنی هی باید بیای مرخصی که در این صورت اگه معاف نشی احتمال تجدید آموزش شدن وجود داره.
    راستی به ما که معاف از رزم بودیم کف درجه رو دادن و خیلی هم راحت تر از بقیه نبودیم. فقط رژه نرفتیم.
    مرخصی واسه معاینه ؟ تجدید آموزش دیگه چرا؟ اینجور باشه که اصلآ نمی صرفه !

اگه نباشه جاش خالی می مونه karimz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    فعال انجمن حقوق بشر

پيش فرض

دوستان عزیز بنده همین پارسال خدمت رفتم معاف از رزم هیچ فرقی با معاف نشدن از رزم نداره در خدمت با هر دو مورد یکطور رفتار میشه مگر در موارد حاد که سرباز واقعا مشکل جسمی حرکتی یا روانی پیدا کنه نتونه اسلحه دست بگیره یا توی رژه باشه یچیز دیگه دستش میدن به هرحال معاف از رزم شدن به معنای معاف از تیراندازی شدن یا نرفتن به جبهه و جنگ نیست اینکه میگن معاف از رزم میدان تیر نمیبرند جنگ بشه نمیبرند... اینا همش حرفه اتفاقاً میبرند و البته جدای همه این بحثها موقعی که جنگ بشه اونایی که معاف از زندگی هم هستن یا حتی سنشون کمه ... میرن جنگ خلاصه موصوع غیرتی میشه دفاع از ناموس و خاک وطن ...
    Last edited by karimz; 20-08-2014 at 23:58.

10. این کاربر از karimz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

pm1

در آغاز فعالیت kami32's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

داداشا کسی از 04 مرخص نشده این دوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    یکم توضیحات درباره مکان و مرخصیاش میخواستم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    اول شهریور اعزامم....دمتون گرم یکی جواب بده....مرسی

12. این کاربر از kami32 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوستان عزیز بنده همین پارسال خدمت رفتم معاف از رزم هیچ فرقی با معاف نشدن از رزم نداره در خدمت با هر دو مورد یکطور رفتار میشه مگر در موارد حاد که سرباز واقعا مشکل جسمی حرکتی یا روانی پیدا کنه نتونه اسلحه دست بگیره یا توی رژه باشه یچیز دیگه دستش میدن به هرحال معاف از رزم شدن به معنای معاف از تیراندازی شدن یا نرفتن به جبهه و جنگ نیست اینکه میگن معاف از رزم میدان تیر نمیبرند جنگ بشه نمیبرند... اینا همش حرفه اتفاقاً میبرند و البته جدای همه این بحثها موقعی که جنگ بشه اونایی که معاف از زندگی هم هستن یا حتی سنشون کمه ... میرن جنگ خلاصه موصوع غیرتی میشه دفاع از ناموس و خاک وطن ...
    سلام
    شما کجا خدمت کردین ؟

14. این کاربر از alireza-1991 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

pm1

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

پس فردا اعزامم ...موي سر حتما بايد زده بشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

نه دائم نیستم ! نهایت معاف از رزم ... چرا پشیمون شدی شما؟ حداقلش اینه که اگه خدا نکرده جنگ بشه جلو نمیفرستنت ...

مرخصی واسه معاینه ؟ تجدید آموزش دیگه چرا؟ اینجور باشه که اصلآ نمی صرفه !

اگر بخوای به دید جنگ به موضوع نگاه کنی درسته معاف ار رزم مفیده ، پس اگر می خوای قبل پادگان رفتنت کاراشو بکن ، وقت که داری ، وقتی در حین اموزشی همش مرخصی بهت بدن تا کارای معاینات پزشکیتو بکنی تعداد مرخصی در روز های اموزشیت از یک حدی میگزره که این باعث میشه دوباره اموزشی رو از اول بری پس ریسک نکن قبلش اقدام کن تا خیالت راحت باشه
    Last edited by sdahcrit; 21-08-2014 at 11:04.

17. این کاربر از sdahcrit بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

pm1

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 17 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 17 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •