تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2371 از 2376 اولاول ... 13711871227123212361236723682369237023712372237323742375 ... آخرآخر
نمايش نتايج 23,701 به 23,710 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

اگه نباشه جاش خالی می مونه tsjaleb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

فکر نکنم این عنایتی اون عنایتی قبل بشه
    منم همین فکر رو می کنم ولی امیدوارم با انگیزه بالا کار بکنه که فصل ناموفق خودش رو در امارات جبران کنه ...

تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

عنايتي: بازيكنان استقلال نبايد يكديگر را تخريب كنند
    اگر مجيدي نفوذ زيادي داشت پارسال نيمكت‌نشين نمي‌شد

خبرگزاري فوتبال ايران- رضا عنايتي شرايط فعلي استقلال را مناسب توصيف مي‌كند و تنها مشكل اين تيم را تكميل نبودن نفرات در تمرينات مي‌داند و اميدوار است اين مشكل تا روزهاي آينده برطرف شود.

به گزارش خبرگزاري فوتبال ايران، عنايتي پس از پشت‌سر گذاشتن يك فصل ناموفق در امارات تصميم به بازگشت گرفت و حالا دوباره پيراهن استقلال را در سن 34 سالگي بر تن كرده است. او در گفت‌وگو با خبرگزاري فوتبال ايران اظهار اميدواري كرد كه دوباره با اين تيم قهرمان ايران شود.

وضعيت فعلي استقلال را چطور ارزيابي مي‌كني؟

الان تمرينات تيم ما با تمامي نفرات برگزار نمي‌شود ولي ظرف چند روز آينده بازيكنان ديگري هم اضافه خواهند شد تا اين مشكل برطرف شود. به نظر من مهره‌هاي به استقلال اضافه شده و اكثر نفرات سال قبل هم در اين تيم مانده‌اند و اميدوارم امسال قهرمان شويم.

برخي معتقدند استقلال بدون قلعه‌نويي خيلي سخت قهرمان مي‌شود، نظر تو چيست؟

به هرحال اميرخان در سال‌هاي اخير كارنامه خوبي را در استقلال به جا گذاشته و اين ذهنيت به وجود آمده كه استقلال بدون او قهرمان نمي‌شود. او مربي بزرگي است ولي هدف ما اين است كه با صمد مرفاوي دوباره قهرماني در ليگ برتر را تكرار كنيم.

صحبت‌هاي اخير ميثم منيعي را در روزنامه‌ها خوانده‌اي؟

خير، فقط يك چيزهايي شنيده‌ام.

منيعي گفته كه فرهاد مجيدي در استقلال بازيكن پرنفوذي است و به اين تيم ضربه مي‌زند. او حتي به اين موضوع اشاره كرده كه مجيدي باعث بيرون رفتن قرباني از استقلال شد، نظر تو چيست؟

من واقعا از اين مسائل اطلاع دقيقي ندارم و معتقدم كه بازيكنان استقلال نبايد يكديگر را تخريب كنند. در ضمن همه ما يك روز مي‌آييم و يك روز هم مي‌رويم و شايد دوباره مقابل هم قرار بگيريم. به نظر من اگر مجيدي نفوذ زيادي در استقلال داشت پارسال نيمكت‌نشين نمي‌شد.

آرش برهاني در مصاحبه‌اي گفته كه قرار نيست عنايتي و اكبرپور زوج خط حمله استقلال باشند. نظر تو چيست؟

به نظر من هر بازيكني كه آماده‌تر باشد در تركيب ثابت قرار مي‌گيرد و بهتر است كه همه بازيكنان حرف خودشان را درون زمين بزنند. در ضمن هدف همه ما كمك به استقلال است.

تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

شريفي: در مورد پرسپوليس و استقلال سختگيري مي کنيم
    ثبت قرارداد به معناي قانوني بودن آن نيست

خبرگزاري فوتبال ايران- مجتبي شريفي رئيس کميته انضباطي در مورد مسائل چند روز اخير که حاشيه و شايعات زيادي را به وجود آورد توضيحاتي ارائه داد.

به گزارش خبرگزاري فوتبال ايران و به نقل از سايت گل ،آغاز گفت‌وگوي درباره ماهيت حكم‌هايست كه قرار است صادر شود. احكامي كه در اين چند ماه، از مهمترين اخبار فوتبا ل ايران بوده و حتي باعث شده فيروز كريمي با مراجعه به فدراسيون، داد و فرياد به راه بياندازد كه چرا اسامي را اعلام نمي‌كنيد كه آبروي ما در خطر است. شريفي در اين باره اين طور توضيح مي‌دهد:«اين احكام قبل از ما از طرف سازمان ليگ اعلام خواهد شد و در اين زمينه ما تصميم گيرنده نيستيم.» كه اين صحه‌اي است بر نظرياتي كه احكام سازمان ليگ را در موارد اخير، مرتبط با نهادهاي كنترل كننده مي‌دانند.

سختگيري براي قرمز و آبي

اما سوال بعدي از شريفي درباره اين است كه آيا آنچه كه درباره تيم‌هاي بدهكار و منع قرارداد قانوني در فدراسيون اعلام شده، تا چه حد ضمانت اجرايي دارد. شريفي مي‌گويد:«به خصوص درمورد تيم‌هاي استقلال وپرسپوليس، سختگير هستيم. اين دو تيم حتماً‌ بايد بدهي‌هاي خود را بپردازند.» او در پاسخ به سوال كه پس چرا بازيكنان جديد اين دو تيم بدون هيچ مانعي اقدام به ثبت قرارداد كرده‌‌اند، مي‌گويد:«گرچه بازيكنان اين دو تيم قراردادشان را در هيئت ثبت كرده‌اند اما اين قراردادها تا زماني كه در سازمان ليگ ثبت نشود قانوني نيست.»

نمرات منفي و ارتباط آن با محروميت‌ها

سوال ديگر درباره نمرات منفي منشور اخلاقي و ارتباط آن با محروميت‌هاي اخير است. شريفي مي‌گويد:«نمرات منفي منشور اخلاقي جزيي از كارنامه رفتاري بازيكنان فوتبال ماست و بدون شك در محروميت‌ها تأثير داشته است. » البته به گفته او هيچ بازيكني، حد نصاب نمرات منفي را از ديد كميته انضباطي رد نكرده است، اما در اين مورد، حقايق ديگري وجود دارد كه سازمان ليگ را مجاب به صدور حكم كرده است.

سختگيري ادامه دارد

اين قاضي با تجربه درباره آنچه كه امسال در دستور كار كميته انضباطي قرار دارد چنين گفت:«اين سختگيري‌ها در فصل جاري ادامه خواهد داشت و كليه كساني كه در فوتبال مسئوليت دارند بايد مراقب رفتار خود باشند. ما به خصوص در زمينه مصاحبه‌هاي تخريب كننده، موضع خواهيم داشت و سعي مي‌كنيم اين بدعت غلط را از فوتبال حذف كنيم.»

تغيير آيين‌نامه انضباطي

تيمي كه رئيس كميته انضباطي را در فدراسيون فوتبال ياري مي‌كند برنامه‌هاي جديدي براي كار دارند كه يكي از مهمترين آنها تغييراتي عمده است كه قرار است در آيين‌نامه كميته انضباطي اعمال شود و سپس در مراجعه بالاتر به تصويب برسانند.

تخفيف براي خداداد

گرچه به نظر مي‌رسد خداداد عزيزي رفتار خود را تغيير نداده است اما شريفي صحبت از تخفيف در محروميت‌ يكساله او مي‌كند. با اين حال او همه اين مسائل را براي رسيدگي به روزهاي آينده موكول كرده است. خودش مي‌گويد:«كمر دردم امانم را بريده به كمي استراحت احتياج دارم.» جناب قاضي براي استراحت به مشهد خواهد رفت و كنار خانواده مدتي به استراحت خواهد پرداخت تا آب‌ها از آسياب بيافتد گرچه اين فوتبال هرگز رنگ آرامش را به خود نخواهد ديد.

تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

کوشکي: در مورد انتخاب مرفاوي نظري ندارم
    دفتر آشتياني شلوغ بود،نتوانستم مذاکره کنم

خبرگزاري فوتبال ايران- بيژن كوشكى که وضعيت مبهمي در استقلال دارد گفت : با مسئولان باشگاه قهر نكرده ام و هنوز وضعيتم براى ماندن در اين تيم مشخص نيست.

به گزارش خبرگزاري فوتبال ايران ،وى با بيان اين مطلب اظهار داشت: هميشه در بازار نقل و انتقالات صحبت ها و شايعات فراوانى اطراف تيم ها و بازيكنان بوجود مى آيد كه من نيز از اين موضوع مستثنى نيستم. بر خلاف صحبت هاى اخير با كسى قهر نبوده و تنها در حال بررسى شرايط خود هستم.

او ادامه داد: چند هفته پيش كه با واعظى آشتيانى مديرعامل باشگاه ملاقات داشتم، وى اظهار علاقه كرد كه براى فصل بعد نيز در استقلال بمانم و قراردادم را با اين تيم تمديد كنم. بعد از آن نيز با مديرعامل باشگاه ديدارى نداشتم و تصور مى كنم چنين صحبت هايى از بى خبرى من سرچشمه مى گيرد.

مدافع استقلال تاكيد كرد: روز گذشته نيز مجددا در باشگاه استقلال حاضر شدم و ساير مطالبات خود را از اين باشگاه دريافت كردم اما به دليل شلوغى دفتر، نتوانستم با واعظى آشتيانى در خصوص وضعيتم صحبت كنم و قرار شد طى روزهاى آينده تكليفم روشن شود.

كوشكى يادآور شد: به هيچ عنوان مشكل من با استقلال مالى نبود و در جلسات خود با مديرعامل نيز از پول و قراردادم صحبتى نكردم. تنها نمى دانم در چند روز اخير كه براى استراحت و انجام كارهاى شخصى به زادگاه خود رفته بودم، چه اتفاقاتى رخ داده است. وى در پايان در خصوص انتخاب صمد مرفاوى به عنوان سرمربى تيم نيز گفت: در اين خصوص نظرى ندارم. مسئولان باشگاه مرفاوى را با توجه به اهداف و برنامه هايش انتخاب كرده اند و در اين خصوص بايد از آنها سؤال شود.

تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

اگر مجتبي جباري نماند
    استقلال با محمد نوري مذاکره مي کند

خبرگزاري فوتبال ايران- قرار بود مجتبي جباري شنبه تصميم نهايي خود را براي تمديد قرارداد با استقلال به مسؤولان باشگاه اعلام كند اما اين بازيكن جوابي به باشگاه استقلال نداد تا شايعه پايان مهلت اين بازيكن براي تمديد قرارداد مطرح شود.

به گزارش خبرگزاري فوتبال ايران، در صورتي كه مدت پاسخ جباري به اين پيشنهاد طولاني شود كادر فني سراغ ديگر گزينه ها خواهد رفت.اگر استقلالي‌ها نتوانند با جباري به توافق برسند محمد نوري را از صباي قم جذب خواهند كرد البته نوري هنوز چند ماه از خدمت سربازي‌اش باقي مانده و استقلالي‌ها براي جذب اين بازيكن با مشكلاتي روبه‌رو هستند.

تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

بيك زاده: انتظارات از استقلال بالا رفته است

خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال استقلال تهران گفت: به خاطر قهرماني فصل گذشته انتظارات از استقلال بالا رفته است.

به گزارش خبرگزاري فارس هاشم بيك زاده اظهار داشت: با توجه به كسب عنوان قهرماني در فصل گذشته انتظارات از استقلال بالا رفته است خوشبختانه 2، 3 روزي است كه بازيكنان دور هم جمع شده اند و رفته رفته تمرينات سر و شكل خود را پيدا مي‌كند.
    وي در خصوص شرايط استقلال در اين فصل گفت: امسال به خاطر درگيري تيم در 3 جام مختلف وضعيت سختي پيش رو داريم البته بچه‌ها در حال حاضر خوب تمرين مي‌كنند و اميدوارم تا زمان آغاز ليگ به شرايط آرماني برسيم.
    هافبك استقلال تاكيد كرد: مرفاوي مربي خوبي است و چندين سال در استقلال حضور داشته و كاملا به شرايط آشنا است. هدف او موفقيت و قهرماني استقلال است ما هم اميدوارم تماشاگران را تا پايان فصل راضي و شاد نگه داريم.

تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

حضور اولين ملي‌پوش در تمرين استقلال

خبرگزاري فارس: در تمرين امروز استقلال اولين ملي پوش اين تيم حاضر شد.

به گزارش خبرگزراي فارس، استقلال از ساعت 17:30 در ورزشگاه دستگردي تمرين كرد. مهم ترين اتفاق اين تمرين حضور حسين كاظمي بود. قرار بود امروز تمامي ملي پوشان استقلال در تمرين حاضر شوند اما فقط كاظمي آمد.

*اميد روانخواه با 20 دقيقه تاخير در تمرين حاضر شد.

*حدود 100 تماشاگر در ورزشگاه حضور داشتند كه پس از 11 روز صداي تشويق آنها شنيده شد. در روزهاي گذشته هيچ بازيكني تشويق نمي شد. مرفاوي، عنايتي و صادقي بيش از سايرين تشويق شدند.

*راينر كرافت مربي بدنساز آلماني نيز تشويق مي شد اما او متوجه اين تشويق ها نشد تا اينكه اطرفيان اين موضوع را به وي گوشزد كردند.

*بازيكنان با توپ بدن ها را گرم كردند، پاسكاري دو به دو و بازي سپك تاكرا از ديگر بخش هاي تمريني بود و بازي دستگرمي نيز آخرين بخش تمرين بود.

*پژمان منتظري، سيد صالحي، هاشم بيك زاده، ميلاد نوري، فرهاد مجيدي،حسين كاظمي،ا ميد روانخواه، سياوش اكبرپور، رضا عنايتي، كيانوش رحمتي، حنيف عمران زاده حاضرين در تمرين بودند.

*هادي شكوري با لباس شخصي آمد و به دليل مصدوميت جزيي محل تمرين را ترك كرد.

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

كوشكي در استقلال ماندني شد
    خبرگزاري فارس: مدافع تيم فوتبال استقلال براي دو فصل ديگر با اين تيم به توافق رسيد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت باشگاه استقلال، بيژن كوشكي امروز براي ادامه حضور در استقلال با مديران باشگاه به توافق رسيد.
    بيژن كوشكي كه طولاني شدن مذاكراتش با باشگاه باعث بروز حرف وحديث هاي فراوان شده بود عصر امروز با مديرعامل استقلال ديدار كرد و با امضاي قراردادي دو ساله ادامه حضورش در باشگاه استقلال را تثبيت كرد.
    انتهاي پيام/

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

واعظ:‌شخصيت من كجا، شخصيت قلعه نويي كجا!

اين برشي از يك مصاحبه تازه است كه مدير عامل استقلال انجام داده و شامل جملاتي عليه سرمربي سابق اين تيم است

سايت گل ـ‌ محال است كه اميررضا واعظ آشتياني مديرعامل استقلال، در گفت‌وگويي شركت كند عليه اميرقلعه نويي حرفي به زبان نياورد. او كه در مصاحبه‌اي بلند مقابل خبرنگار ايسنا نشسته است، درباره روابطش با اميرقلعه‌نويي و مشكلات دو طرفه چنين توضيح مي‌دهد:«‌ما رفتار منطقي و اخلاقي‌اي را در پيش گرفته‌ايم و فقط مي‌دانم كه قلعه‌نويي دچار توهم شده و اين توهم را ديگران براي او درست كردند. سناريويي نوشتند و به دست او دادند. ايشان فكر مي‌كند كه ما براي او دشمن هستيم. بگذريم از اينكه در برنامه‌ي آخر 90 و فلش بكي كه در برنامه گذاشته شد قلعه‌نويي چه صحبت‌هايي را انجام داد و البته آن صحبت‌ها مويد اين است كه شخصيت من كجا و شخصيت ايشان كجا...» كه اين جمله آخري اوج حملات واعظ عليه مربي‌اي است كه به هر حال در دو سال حضورش در استقلال دو قهرماني براي اين تيم به ارمغان آورد.

واعظ با تأكيد بر اين نكته كه قلعه نويي را به جشن قهرماني دعوت كرده است، مي‌گويد:« من براي او در تيم جديدش آرزوي موفقيت مي‌كنم و انتظار دارم دوستان ايشان هم رعايت مسايل اخلاقي را داشته باشند چرا كه اگر بنا باشد رعايت مسايل اخلاقي انجام نشود، ما هم رفتار مشابه را با ادبياتي جديد انجام خواهيم داد. اميدوارم سپاهان نتيجه بگيرد.» آيا با اين ادبيات خصمانه انتظار داريد قلعه نويي به جشن قهرماني استقلال كه توسط واعظ برپا مي‌شود، بيايد؟ ما كه اين طور فكر نمي‌كنيم.

پروفشنال sina1100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

یه یادآوری به دوستان عزیز استقلالی خودم بکنم که بازیکنایی که تا الان رسما و به صورت قطعی از تیم رفتن عبارتند از :

اشکان نامداری (آزاد) ، علی علیزاده (آزاد) ، احمد خزیراوی (آزاد) ، ابراهیم تقی پور (صبا)، علیرضا عباسفرد (پیکان)، پیروز قربانی(مس)، میثم منیعی (مس)، یدالله اکبری (پاس) سعید بیات (پاس).

در کل چقدر بازیکن دادیم! البته اعتراف میکنم کار مدیریت تیم و صمد تو این زمینه واقعا عالی بوده! اینا همونایین که خوب کار نمیکردن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •