تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2371 از 3195 اولاول ... 137118712271232123612367236823692370237123722373237423752381242124712871 ... آخرآخر
نمايش نتايج 23,701 به 23,710 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

داره خودمونی میشه hawck's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

یه خبر جالب(البته نه برای ما) ولی گفتم بگم دیگه
    ممکن است همیشه اخبار حراجی ها و موقعیت های خوب به گوش شما نرسد. اما این بار یک موقعیت استثنایی پیش آمده است. با آغاز فصل تعطیلات دانش آموزان، مایکروسافت نیز هدیه خود را به آنها عرضه کرده است. این کمپانی به دانش آموزان وعده داده با خرید یک PC با سیستم عامل Windows 7 یک Xbox 360 به آنها هدیه خواهد داد.

مایکروسافت به دانش آموزانی که در ایالات متحده زندگی می کنند و ایمیلی با پسوند .EDU دارند وعده داده است که با خرید یک PC با قیمت بالای 699$ دلار، یک Xbox 360 رایگان به آنها هدیه خواهد داد. البته این دانش آموزان باید PC خود را با Windows7 خریداری کنند.
    مایکروسافت اعلام کرده که این هدیه را برای دانش آموزان کانادایی و فرانسوی نیز در نظر گرفته است. مایکروسافت در وبلاگ خود اعلام کرده است: دانش آموزان می توانند از طریق PC خود به شبکه های اجتماعی سر بزنند، تکالیف مدرسه خود را انجام دهند و بازی کنند و از Xbox 360 را نیز برای تفریحات بیشتر بعد از امتحانات و آغاز تعطیلات استفاده کنند.
    مایکروسافت به دانش آموزان گفته که آنها می توانند هر PC که دوست داشته باشند تهیه کنند و خود نیز چند نمونه از لپ تاپ های مخصوص دانش آموزان مانند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، HP Pavillion DM4 و Dell Inspiron 14r را به آنها پیشنهاد کرده است.
    بنابراین اگر شما هم در هر یک از این کشورها زندگی می کنید و قصد خرید لپ تاپی با این مشخصات را دارید، حتما Xbox 360 خود را دریافت کنید.
    منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

خداییش سعید میترسم بدم باز کنن کنسولو بزنن خشی چیزی بندازن روی قاب !

بلد نیستن اینجا خداییش !‌چه برسه به لحیم کاریو دود و دم

روی قاب دستگاه چیزی بیوفته حالم اساسی گرفته میشه ! ( رو آیپاد خش افتاد ۳روز غذا نخوردم )

عزیزم شما دستگاه رو هرجا بفرستی به شدت باهاش بر خورد میشه !!

دوستان میگن بده میثم در صورتی که نمیدونن اونجا کسانی که کنسول هارو باز بسته میکنن کاری ندارن که خط میوفته یا نه !! انقدر تند و سریع کار میکنن که فقط ملاک کاری ترخیص هرچی بیشتر کنسول در روز هست.

البته خب حق هم دارن طرف نمیتونه به خاطر اینکه کنسول خط نیوفته به جای اینکه در 1 ساعت مثلا 50 تا کنسول رو باز بسته کنه بیاد 10 کنسول رو آروم باز و بسته کنه.

قاب Xbox 360 پیدا میشه , هرچیش هم بشه میشه عوض اش کرد نگران نباش.
    یعنی اینکه صبور باشید تا چند هفته دیگه کنسول رو میدید به آقا میثم براتون کپی خورش میکنه .
    میلاد این تأخیر هایی که میدن خیلی عجیبه !! معلوم نیست ماکروسافت داره قلقلکشون میده اینا هم دارن 2 دل میشن !! معلوم نیست آخه

اگه اینا با رایت کردن FW مشکل دارن که خب دیگه همه چی مشخصه و این چیزی نبوده که قبلا وجود نداشته باشه !!

این که هی دارن Delay میدن آدم رو به شک میندازه .
    Last edited by SamGun; 21-05-2011 at 20:19.

3. 4 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز HESAM_5700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    North of Hell , Left Side :D

پيش فرض

منم دلم ميلرزه

دوستان با 9504 دوستم عوض كنم ؟؟ شايد عوض كردم البته اگه هكش تا ٢٥خرداد نياد

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    یونان دست راست :d

پيش فرض

منم دلم ميلرزه

دوستان با 9504 دوستم عوض كنم ؟؟ شايد عوض كردم البته اگه هكش تا ٢٥خرداد نياد
    مگه چیز خوردی؟
    الان داشتی تو دو صفحه قبل میگفتی که 360 کی نمیگیری پول نداری، حالا میخوای اینو بفروشی (تازه دسته دوش هم که کردی ماشالله ،طاقت یه 20 روز نداشتی)و باز یه پولی هم به خاطر 9504 بودنش بدی؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه phoenix_666's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

اینم تو سایت c4 آپدیت شده گذاشتن

Another viable alternative is to write the 0225/0401 fw to a 9504 drive, as the hardware (Lite-On DG-16D4S) is identical. This was the method originally used to test the 0225 fw, prior to development of the conversion process.

آخر فروم باز siavashjal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    be kasi rabti nadare

پيش فرض

سلام دوستان

فروشگاهی هست که دی وی دی های اوریجینال xbox360 رو بفروشه؟ اینترنتی یا حضوری؟

8. 2 کاربر از siavashjal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

سلام دوستان

فروشگاهی هست که دی وی دی های اوریجینال xbox360 رو بفروشه؟ اینترنتی یا حضوری؟
    چه سوال به جایی منم میخواستم بپرسم اتفاقا !!

دوستان جایی رو سراغ دارن ؟

10. 2 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

بچه ها دو تا سوال:
    1)اگه من xbox360 jasper یا elite بخرم اینا با هم توی پرفورمنس بازی فرقی که ندارن؟کیفیت هر دو برابره؟
    2)اگه 360 بخرم باید بدم -- کنن یا نیازی نیست و میتونم بازیهای 2 یا 3 تومنیو باهاش بازی کنم؟
    3)چجوری 360 رو به مانیتور p22500 وصل کنم؟و اسپیکرم هم probit هست میخام بدونم نحوه اتصال اینا چجوریه؟

آخر فروم باز HESAM_5700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    North of Hell , Left Side :D

پيش فرض

مگه چیز خوردی؟
    الان داشتی تو دو صفحه قبل میگفتی که 360 کی نمیگیری پول نداری، حالا میخوای اینو بفروشی (تازه دسته دوش هم که کردی ماشالله ،طاقت یه 20 روز نداشتی)و باز یه پولی هم به خاطر 9504 بودنش بدی؟
    باهاش عوض ميكنم يه كمم سر ميدم !!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    زیر خط فقر

پيش فرض

بچه ها دو تا سوال:
    1)اگه من xbox360 jasper یا elite بخرم اینا با هم توی پرفورمنس بازی فرقی که ندارن؟کیفیت هر دو برابره؟
    2)اگه 360 بخرم باید بدم -- کنن یا نیازی نیست و میتونم بازیهای 2 یا 3 تومنیو باهاش بازی کنم؟
    3)چجوری 360 رو به مانیتور p22500 وصل کنم؟و اسپیکرم هم probit هست میخام بدونم نحوه اتصال اینا چجوریه؟
    در اجرا عینا یکی هستند چه سری لانچ چه جسپر چه اسلیم.
    رفتید مغازه بگید کپی خور شده میخوام.(خودشون از قبل کپی خور کردن معمولا البته اونهایی رو که تا حالا میشه)
    [ آموزش ] نحوه ی اتصال Xbox 360 و PS3 به مانیتور :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

14. 5 کاربر از Big-Boss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •