اگر میشه توضیحاتی درباره 01 بدید.من چون راهم دوره و اول شهریور اعزامم اگر گفتن برید چندروز دیگه بیایید ایا امکانش هست همونجا بمونم با توجه به دوری راه و اینکه همونجا خیاطی هست برای لباسها؟
ممنون
اگر میشه توضیحاتی درباره 01 بدید.من چون راهم دوره و اول شهریور اعزامم اگر گفتن برید چندروز دیگه بیایید ایا امکانش هست همونجا بمونم با توجه به دوری راه و اینکه همونجا خیاطی هست برای لباسها؟
ممنون
سلام دوستان فکر کنم کد های ۱۹/۶اومده چند نفر از بچه ها تو یکی سایت ها میگفتن که گرفتن و بر خلاف اعزامی های اول شهریور اکثرا کرمان و سمنان بوده اموزشی ها
اگه اینجا کسی از ۱۹/۶کد گرفته بگه
Sent from my HUAWEI Y320-U30 using Tapatalk 2
خدا عمرت بده ... روشنم کردی ...دستت درد نکنه ... اینجوری پس بیخیال شم سنگین تره
کلی خرج و گرفتاری واسه یه معاف از رزم احتمالی فایده نداره !!
تو بهداری پادگان چی ؟ میشه اونجا پیگیر شد ؟؟ اگه اونجا پیگیر شیم باهامون بد میشن ؟؟ مثلآ بگن میخواد در بره از کار ! ؟
بله میشه. حتی اگه هیچ کاری هم تا اون موقع برای معافیت نکرده باشی از اونجا میتونی اقدام کنی.
روند بررسی پرونده پزشکی حداقل 2ماه طول میکشه. به صحبتهای دوستمون sdahcrit هم دقت کن.
اگر هم توی آموزشی اقدام کنی هی باید بیای مرخصی که در این صورت اگه معاف نشی احتمال تجدید آموزش شدن وجود داره.
راستی به ما که معاف از رزم بودیم کف درجه رو دادن و خیلی هم راحت تر از بقیه نبودیم. فقط رژه نرفتیم.
خوبه.آخر هفته ها اگه نگهبان نباشی از چهارشنبه ظهر مرخصی میدن تا شنبه 6 صبح.میان دوره ما هم تو عید فطر دادن یه هفته.واسه شب قدر هم 4 روز به بچه های شهرستان مرخصی دادن.کلا دوره ما خیلی با حال بود.به امید خدا واسه همه شما هم راحت و خوب باشه![]()
بازم سلام. بچه ها یه سوال برام پیش اومده:
در مورد درجه ها که دوستان در مورد لیسانس، فوق دیپلم صحبت کردن ولی چیزی از فوق لیسانس نگفتن. درجه فوق لیسانس چیه؟
ممنون از همه دوستان
Last edited by flourish; 15-12-2014 at 01:36.
بسیارعالی پس کلا از این 58 روز اکثرشو که مرخصی بودیدممنونم داداش گلم من تا کارام ردیف بشه احتمالا تا دی میرم...
شنبه 1 شهریور شما تا ساعت 9 صبح میتونی توی پادگان باشی زود نیا اصلا
بهت یک هفته مرخصی میدن تا شنبه هفته دیگه که بری کاراتو بکنی به نظر من نمون چون بمونی ازت بیگاری میکشن برو شهرتون راحت کاراتو بکن
لباس و پوتینتو حتما عوض کن جنسی که بهت میدن اشغال هستش پدرت در میاد هم پات داغون میشه هم پوست تنت عرق سوز میشه پلاستیک هستش جنسش
توی پادگان همه چی هستش از سالن ورزشی و بدن سازی و فوتبال چمن بسکت بال حتی کوب داره میتونی سونی بری بازی کنی استخر داره
خیاطی و ...................
همه چی شهریه واسه خودش خیالت راحت هتل هستش از این لحاظ ها
سعی کن توی هنگ یک بیوفتی راحت تره یعنی گردان های 011 و 012 و 013
خیلی خوب هستش با 500 شروع میشه
2 ماه که اونجا هستی سعی کن لذت ببری تو مخی زیاد داره اما خوش بگذرون
هفته اول که تموم شد رفتی بعد یک هفته مرخصی اصلا نمیدن از هفته بعدش هر روز اگر مرخصی نباشی میتونی از ساعت 5 عصر تا 5 صبح فرداش 12 ساعت هر روز بری مرخصی پنج شنبه ها هم تا 12 هستش
شما هم قبل خدمت معاف از رزم بودي بعد در حين خدمت معاف دائم شدي؟
شنيدم در حين خدمت معافي راحت تر ميدن تا قبل خدمت
منيكه قبل خدمت معاف از رزم شدم به احتمال زياد اينجا معاف دائم ميشم
Last edited by roka2014; 20-08-2014 at 21:04.
داداش جدی میگی!!!!!؟یعنی 01 اینقدر هتله که روزی 12 ساعت آزادی؟ گمون نکنماااااااااااا
![]()
هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)