تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2370 از 4105 اولاول ... 1370187022702320236023662367236823692370237123722373237423802420247028703370 ... آخرآخر
نمايش نتايج 23,691 به 23,700 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

دوستان بالاخره 1 روز دیگه هم جشن تحلیف ما برگزار میشه

فکر کنم دیر ترین جشن تحلیف برای ما هستش 30 مرداد پنج شنبه

پادگان 01

فردا تموم میشه تا ساعت 1 ظهر راحت میشیم مرحله اول رو پشت سر میزاریم
    اگر میشه توضیحاتی درباره 01 بدید.من چون راهم دوره و اول شهریور اعزامم اگر گفتن برید چندروز دیگه بیایید ایا امکانش هست همونجا بمونم با توجه به دوری راه و اینکه همونجا خیاطی هست برای لباسها؟
    ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سلام دوستان فکر کنم کد های ۱۹/۶اومده چند نفر از بچه ها تو یکی سایت ها میگفتن که گرفتن و بر خلاف اعزامی های اول شهریور اکثرا کرمان و سمنان بوده اموزشی ها
    اگه اینجا کسی از ۱۹/۶کد گرفته بگه

Sent from my HUAWEI Y320-U30 using Tapatalk 2

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوست عزیز ، منم مثل شما برای معافیت اقدام کردم اما معاف ار رزم شدم ، اگر استارت معافیت رو بزنی به هیچ وجه نمیتونی انصراف بدی و مجبوری تا اخرش بری ( اونم با کلی هزینه های الکی ، مثلا پزشک اول ویزیت می کنه 25000 تومان و پزشک دوم و سوم که میشه 80 تومان و و و و و ) حالا من مدت زمان رو می خوام بهت بگم (واسه من این بود) پس از ثبت در خواست معافیت در پلبس +10 ، 2 هفته بعد نامه میاد برای بیمارستان که تاریخش برای 3 تا 6 روز بعده ، بعدش توی خود بیمارستان اگر شانس بیاری همون روز معایناتت تموم میشه اما اگر تعداد بیماریت یدونه نباشه حتما ادامه داره که اگرم یدونه باشه بازم باید شانس بیاری ، حالا فرضا همون روز تموم نشه میگه سه تا چهار روز دیگه بیا ادامشو انجام بده (دکتر بعدی ببینتت یا مدارک پزشکی بیار یا ...) حالا وقتی تموم شد و پروندتو گذاشت توی کشوی اتمام پرونده ها ، نامه دعوت به کمیبسیون بین 2 هفته تا 1 ماه بعد میاد دم در که ما 1 ماهو در نظر می گیریم ( البته من خودم پیشنهاد می کنم دو هفته بعد بری نظام وظیفه ساختمون پزشکی بگی بهت نوبت بدن و ادعا کنی نامت نیومده و اگرم قرار باشه بیاد کسی خونمون نیست ) بعدش روز کمیسیونم 10 فیش واریزیو که ریختی معاینت سزی تموم میشه و همین ، حالا پیش بینی تعداد روز ها از شروع پلیس+10 که ما حداکثرو فرض می کنیم : 2هفته (14روز) و 1ماه (30روز) و یک فته معاینات توی بیمارستان (7 روز) و یک ماه معطل شدن برای نامه کمیسیون (30 روز ) = 14+30+7+30=81 روز که دیرترینشه اما 55 تا 60 روز هم ممکنه اما شانسیه
    خدا عمرت بده ... روشنم کردی ...دستت درد نکنه ... اینجوری پس بیخیال شم سنگین تره
    کلی خرج و گرفتاری واسه یه معاف از رزم احتمالی فایده نداره !!
    تو بهداری پادگان چی ؟ میشه اونجا پیگیر شد ؟؟ اگه اونجا پیگیر شیم باهامون بد میشن ؟؟ مثلآ بگن میخواد در بره از کار ! ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

اگه پرونده نداشتیم چی ؟ بازم میشه بهداری خودمونو نشون بدیم ؟ امکان داره اونجا معاف از رزم کنن ؟

لطفآ یکی منو راهنمایی کنه ... بنده مجبورم قبل از اتمام شهریور دفترچه ام رو بفرستم (تاریخ درخواستیم دی هست) . دکتر هم چند تا بیماری نوشته توی فرم معاینه . ترجیحآ تمایل دارم که به تاریخ اعزامم لطمه نخوره (دی) و تا دیر نشده یه معاینه و کمیسیون هم تشکیل بشه برام ... حالا میخوام بدونم اگه روال معافیت رو شروع کنم (یعنی الان درخواست بدم) و احیانآ روندش طول بکشه میتونم همون آخر شهریور انصراف بدم و دفترچه رو بلافاصله بفرستم ؟؟

از +۱۰ پرسیدم گفت من نمیدونم ....!
    بله میشه. حتی اگه هیچ کاری هم تا اون موقع برای معافیت نکرده باشی از اونجا میتونی اقدام کنی.
    روند بررسی پرونده پزشکی حداقل 2ماه طول میکشه. به صحبتهای دوستمون sdahcrit هم دقت کن.
    اگر هم توی آموزشی اقدام کنی هی باید بیای مرخصی که در این صورت اگه معاف نشی احتمال تجدید آموزش شدن وجود داره.
    راستی به ما که معاف از رزم بودیم کف درجه رو دادن و خیلی هم راحت تر از بقیه نبودیم. فقط رژه نرفتیم.

5. این کاربر از babakshahkaram بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

pm1

داره خودمونی میشه Persia Xperia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

ممنون...مرخصیا تو 02چطوره؟ اخر هفته ها تعطیل؟
    خوبه.آخر هفته ها اگه نگهبان نباشی از چهارشنبه ظهر مرخصی میدن تا شنبه 6 صبح.میان دوره ما هم تو عید فطر دادن یه هفته.واسه شب قدر هم 4 روز به بچه های شهرستان مرخصی دادن.کلا دوره ما خیلی با حال بود.به امید خدا واسه همه شما هم راحت و خوب باشه

7. این کاربر از Persia Xperia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

بازم سلام. بچه ها یه سوال برام پیش اومده:
    در مورد درجه ها که دوستان در مورد لیسانس، فوق دیپلم صحبت کردن ولی چیزی از فوق لیسانس نگفتن. درجه فوق لیسانس چیه؟
    ممنون از همه دوستان
    Last edited by flourish; 15-12-2014 at 01:36.

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

خوبه.آخر هفته ها اگه نگهبان نباشی از چهارشنبه ظهر مرخصی میدن تا شنبه 6 صبح.میان دوره ما هم تو عید فطر دادن یه هفته.واسه شب قدر هم 4 روز به بچه های شهرستان مرخصی دادن.کلا دوره ما خیلی با حال بود.به امید خدا واسه همه شما هم راحت و خوب باشه
    بسیارعالی پس کلا از این 58 روز اکثرشو که مرخصی بودید ممنونم داداش گلم من تا کارام ردیف بشه احتمالا تا دی میرم...

10. این کاربر از sasan.69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

اگر میشه توضیحاتی درباره 01 بدید.من چون راهم دوره و اول شهریور اعزامم اگر گفتن برید چندروز دیگه بیایید ایا امکانش هست همونجا بمونم با توجه به دوری راه و اینکه همونجا خیاطی هست برای لباسها؟
    ممنون
    شنبه 1 شهریور شما تا ساعت 9 صبح میتونی توی پادگان باشی زود نیا اصلا

بهت یک هفته مرخصی میدن تا شنبه هفته دیگه که بری کاراتو بکنی به نظر من نمون چون بمونی ازت بیگاری میکشن برو شهرتون راحت کاراتو بکن

لباس و پوتینتو حتما عوض کن جنسی که بهت میدن اشغال هستش پدرت در میاد هم پات داغون میشه هم پوست تنت عرق سوز میشه پلاستیک هستش جنسش

توی پادگان همه چی هستش از سالن ورزشی و بدن سازی و فوتبال چمن بسکت بال حتی کوب داره میتونی سونی بری بازی کنی استخر داره

خیاطی و ...................

همه چی شهریه واسه خودش خیالت راحت هتل هستش از این لحاظ ها

سعی کن توی هنگ یک بیوفتی راحت تره یعنی گردان های 011 و 012 و 013

خیلی خوب هستش با 500 شروع میشه

2 ماه که اونجا هستی سعی کن لذت ببری تو مخی زیاد داره اما خوش بگذرون

هفته اول که تموم شد رفتی بعد یک هفته مرخصی اصلا نمیدن از هفته بعدش هر روز اگر مرخصی نباشی میتونی از ساعت 5 عصر تا 5 صبح فرداش 12 ساعت هر روز بری مرخصی پنج شنبه ها هم تا 12 هستش

12. 2 کاربر از soheil021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

بالاخره آموزشی ما هم تموم شد.

بله میشه.
    ما رو همون روزهای اول بردن بهداری. همونجا معاف از رزم ها و کسایی که فکر می کردن شاید مشکلی داشته باشن رو معاینه کردن. اونجا به دکتر پرونده تو نشون بده و صحبت هاتو بکن.
    شما هم قبل خدمت معاف از رزم بودي بعد در حين خدمت معاف دائم شدي؟
    شنيدم در حين خدمت معافي راحت تر ميدن تا قبل خدمت
    منيكه قبل خدمت معاف از رزم شدم به احتمال زياد اينجا معاف دائم ميشم
    Last edited by roka2014; 20-08-2014 at 21:04.

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

شنبه 1 شهریور شما تا ساعت 9 صبح میتونی توی پادگان باشی زود نیا اصلا

بهت یک هفته مرخصی میدن تا شنبه هفته دیگه که بری کاراتو بکنی به نظر من نمون چون بمونی ازت بیگاری میکشن برو شهرتون راحت کاراتو بکن

لباس و پوتینتو حتما عوض کن جنسی که بهت میدن اشغال هستش پدرت در میاد هم پات داغون میشه هم پوست تنت عرق سوز میشه پلاستیک هستش جنسش

توی پادگان همه چی هستش از سالن ورزشی و بدن سازی و فوتبال چمن بسکت بال حتی کوب داره میتونی سونی بری بازی کنی استخر داره

خیاطی و ...................

همه چی شهریه واسه خودش خیالت راحت هتل هستش از این لحاظ ها

سعی کن توی هنگ یک بیوفتی راحت تره یعنی گردان های 011 و 012 و 013

خیلی خوب هستش با 500 شروع میشه

2 ماه که اونجا هستی سعی کن لذت ببری تو مخی زیاد داره اما خوش بگذرون

هفته اول که تموم شد رفتی بعد یک هفته مرخصی اصلا نمیدن از هفته بعدش هر روز اگر مرخصی نباشی میتونی از ساعت 5 عصر تا 5 صبح فرداش 12 ساعت هر روز بری مرخصی پنج شنبه ها هم تا 12 هستش
    داداش جدی میگی!!!!!؟یعنی 01 اینقدر هتله که روزی 12 ساعت آزادی؟ گمون نکنماااااااااااا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •