من دیروز تمدید کردم( بعد از اتمام قرارداد)
امشب ساعت 12 تموم میشه وقتش. امکانش هست فردا هم بتونم استفاده کنم؟
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
من دیروز تمدید کردم( بعد از اتمام قرارداد)
امشب ساعت 12 تموم میشه وقتش. امکانش هست فردا هم بتونم استفاده کنم؟
شماره خطت رو پ.خ کن برام
- - - Updated - - -
شماره خطت رو پ.خ کن برام
بند پ نمیشه برامون استفاده کنی؟![]()
سرعت دانلود شبانه سرویس شهاب امشب مشهد سرور خارجی بطور میانگین ۴۰۰ کیلوبایت بود و سرور داخلی ۱ مگابایت و متاسفانه اکانت افزایش سرعت دانلود سرور خارجی هم همینطوری که قبلا گفتم الان دیگه کار نمیکنه کسی از دوستان تونسته سرعت سرور خارجی اش رو به ۱ مگ رسونده باشه؟
هر فایلی که خاستین از سرور خارجی دانلود کنین روی سرور اسیاتک آپلود کنین و بعد با نهایت سرعت دانلود کنین نمنش همین آپلوبوی. با این وضعیت من نیازی به اکانت افزایش سرعت دانلود نمیبینم. من تست کردم خودم سرعت تغییری نمیکنه 512 حدود 100 دانلود میکنه
- - - Updated - - -
هر فایلی که خاستین از سرور خارجی دانلود کنین روی سرور اسیاتک آپلود کنین و بعد با نهایت سرعت دانلود کنین نمنش همین آپلوبوی. با این وضعیت من نیازی به اکانت افزایش سرعت دانلود نمیبینم. من تست کردم خودم سرعت تغییری نمیکنه 512 حدود 100 دانلود میکنه
1- سلام ببخشید جناب شما پشتیبان آسیاتک تهران هستید؟
2- تفاوت ( منظورم مزایا هست ) خرید سرویس آسیاتک از شما یا سایت 1544 چی هست؟
3- من الان 2 ماهه تو سایت 1544 قسمت بررسی پوشش مرکز چک میکنم و در جواب اینو مینویسه:
مشترک گرامی فعلا بدلیل محدودیت های فنی امکان ارائه سرویس در این مرکز بطور موقت مقدور نیست.به محض مهیا شدن شرایط با شما تماس گرفته خواهد شد
در ضمن شمامی توانید در روزهای آینده مجددا تلاش نموده و در صورت مهیا شدن شرایط ثبت نام کنید
اطلاعات مرکز شما ثارالله( حصارکـ) کـرج شهر کرج استان البرز میباشد
مشکل این مرکز مخابراتی چی هست هیچ راهی نیست از آسیاتک سرویس بگیریم ؟؟؟
+
ما سرور اسیاتک برای کاربران شبانه دار اسیاتک داریم.اون سروری که شما بهش وصل شدید رسپینا هست و توسط اسیاتک در شب سرعتش همانند سرور خارجی محدود میشه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جهت دریافت اکانت تست پروکســـسی پ.خ بدید بهتون بدم.
Last edited by and-roid2; 07-09-2015 at 11:31.
سلام عزیز
1. منم مثل سایر عزیزان نمایندگی دارم اما با یکم تفاوت
2. تفاوتش در دو مورد هست یکی اینکه داخل پنل نمایندگی 3 تا سرویس 1 ساله جدا از سرویس های آسیاتک وجود و امکان ثبت نام داره و مورد دوم هم این هست که تا 20 هزارتومن تخفیف میشه روی سرویس ها اعمال کرد و تا جایی هم که بتونم مشکلات رو شخصا پیگیری می کنم
3. مرکز مخابراتی شما محدودیت پورت داره برای همین فروش داخل این مرکز بسته هستش اما تا جایی که اطلاع دارم به زودی این مرکز هم پورت دهی میشه خیلی از مراکز سراسر کشور تو این 3 ماهه اخیر افزایش پورت داشته و مطمینا همه مراکز افزایش پیدا می کنه اون هم بخاطر بستر سازی برای پروانه fcp هستش
تکراری
پاک شود
Last edited by k1ozil; 07-09-2015 at 12:22.
سلام
اقا ما همچنان اندر خم تخلیه
تخلیه نمی کنن انگار زوره
الان غیر 195 و بازرسی میشه جایی شکایت کرد؟
کارمند مخابرات میگه تا زمانی توی سامانه درخواست تخلیه ثبت نشه ما وظیفه نداریم تخلیه کنیم!!!!!!!!!!
تازه با حضور مالک خط هم میگن تخلیه نمی کنیم !!!!!!!!!
هیدروکلریک اسید قوی کسی به مقدار زیاد داره ؟ بخوریم راحت شیم
اینو ببینید کلی مستفیض شوید
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)