تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 237 از 376 اولاول ... 137187227233234235236237238239240241247287337 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,361 به 2,370 از 3756

نام تاپيک: Torrent ::: تاپیک مرجع در مورد تورنت (عکس ها به صورت لینک باشه)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    یکی دو روزه که سرعت تورنتم به صورت فجیعی کاهش یافته (بعد از یک قطع و وصل تورنت)
    کسی می دونه این موضوع به چه عواملی بستگی داره و برای رفعش باید چه کنم؟
    البته اینکه می گم سرعتم کاهش یافته در مورد فایل هاییه که از قبل دارم و مقداری ازشون رو با سرعت خیلی خوب گرفتم و حالا این طوری شده اند و البته فایل های جدیدی هم که می گذارم هم همین طورند ( منظورم اینه که ربطی به seed و peerهاشون نداره)
    خیلی ممنون می شم زود تر جوابمو بدید
    Last edited by Akbari693; 31-03-2009 at 02:01.

پروفشنال ghasem13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ره سادش اینه که کامپیوتر رو روشن بذارید و تورنت رو باز کنید و کانکشن رو بذارید روauto dial
    سلام.
    ممنون به خاطر راهنماییت.اگه بقیه دوستان راه بهتری ندارن از همین روش استفاده کنم

(این نکته رو هم بد ندیدم که بگم که من Adsl 128k دارم و سرعت دانلودم اگه تعداد سید هاش مناسب باشه گاهی وقت ها به 100 کیلو هم میرسه به نظر من سرعت دانلود به isp سرویس دهنده مربوطه اینترنت من از صبانته.من دیشب رزیدنت اویل 3 رو در چهارساعت دانلود کردم و تعداد seeds 51 و تعداد peers 13 بود.
    Last edited by ghasem13; 31-03-2009 at 08:49.

حـــــرفـه ای s_a_m4000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

سلام
    ممنون ولی خب راه حل هاشم بگید دیگه لطفن در ضمن این که کدوم برنامه از همه بهتره و کدوم ورژن؟
    راه حل هاش گفته شده بارها
    اینکه فایروال ویندوزتون رو خاموش کنید بعد پورت تورنت رو به نرم افزار آنتی ویروستون add کنید که برای همه ی آنتی ویروسها راهش گفته شده
    از ترکر خصوصی تورنت بگیرید چند پست پیش تعدادیشونو نوشتم به نظر من بهترین برنامه در حال حضر utorrent هستش آخرین نسخه ی قبل از بتا
    فکر نکنم چنین چیزی باشه! ممنون میشم توضیح بدین.
    چرا خب دقیقا همچین چیزی البته منهای بعضی تورنتهای خاص بقیش همیشه سیدر دارند توضیح دیگه ای به ذهنم نمیرسه
    سلام.

(این نکته رو هم بد ندیدم که بگم که من Adsl 128k دارم و سرعت دانلودم اگه تعداد سید هاش مناسب باشه گاهی وقت ها به 100 کیلو هم میرسه به نظر من سرعت دانلود به isp سرویس دهنده مربوطه اینترنت من از صبانته.من دیشب رزیدنت اویل 3 رو در چهارساعت دانلود کردم و تعداد seeds 51 و تعداد peers 13 بود.
    راه های دیگه ای هم هست اینکه با یک نرم افزار کامپیوتر رو روشن کنی سر ساعت 3 و دیال کنی باهاش بعد اون نرم افزار تورنت رو باز کنه و شروع به دانلود کنه برای این کارها دیگه خودتون باید نتو سرچ کنید و راهشو پیدا کنید

داره خودمونی میشه moxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

چرا خب دقیقا همچین چیزی البته منهای بعضی تورنتهای خاص بقیش همیشه سیدر دارند توضیح دیگه ای به ذهنم نمیرسه
    نه دیگه! شما گفتین:
    ترکر خصوصی خودش هم اوون فایل رو آپلود میکنه
    این موضوع با اینکه همه تورنت ها سیدر داشته باشن, فرق داره. حداقل من از جمله شما این برداشتو میکنم که
    all of the files shown here are actually hosted on this server
    که اصلا اینطور نیست, اصلا کار ترکر این نیست. (البته این میتونه شامل استثنا هم باشه ولی به این بحث ربطی نداره)

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام ....

سرعت تورنت من خیلی افتضاحه !!!!!!
    سرویسم : 512 shatel
    ولی سرعت دانلود : حداکثر 8 کیلوبایت

مشکل از تعداد سید هاست یا چیزه دیگه ایه ؟؟؟

پروفشنال ghasem13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

راه های دیگه ای هم هست اینکه با یک نرم افزار کامپیوتر رو روشن کنی سر ساعت 3 و دیال کنی باهاش بعد اون نرم افزار تورنت رو باز کنه و شروع به دانلود کنه برای این کارها دیگه خودتون باید نتو سرچ کنید و راهشو پیدا کنید
    سلام.
    اگه خودت همچین نرم افزاری سراغ داری ممنون می شم اگه اسمش رو بگی تا راهت تر پیدا بشه.پیشاپیش تشکر

آخر فروم باز MAXXX's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

یکم سرچ تو همین بخش مقالات سایت فکر کنم آموزشش رو گزاشته

8. این کاربر از MAXXX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    البته اینکه می گم سرعتم کاهش یافته در مورد فایل هاییه که از قبل دارم و مقداری ازشون رو با سرعت خیلی خوب گرفتم و حالا این طوری شده اند و البته فایل های جدیدی هم که می گذارم هم همین طورند ( منظورم اینه که ربطی به seed و peerهاشون نداره)
    کسی نمی تونه مشکل من رو حل کنه؟
    خیلی ممنون

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام ....

ISP ها همه تورنت رو محدود میکنن، شاتل و داتک که میکنن جفتشون منم داتک دارم ولی داتک شب ها خوب میشه، در هر صورت برای تورنت باید Seed/Peer هم تعدادشون مناسب باشه، البته به نظر من تو ایران با این سرعت های افتضاح آنچنان هم که میگن تعداد Seed/Peer اهمیت نداره یعنی یه تعدادی کمی هم باشه کافیه و همه پهنای باند شما رو میگیره، البته موارد دیگه ای هم در سرعت تاثیر گذار هستن؛ این تجربه من بعد از چند سال دانلود تورنته، چون پهنای باند های ما معمولا خیلی خیلی نسبت به سیدر ها و لیچر های دیگه کمه و اون چند کیلو بایت ارسالی برای اونها چیزی نیست کلا.
    امروز Eztv چرا Down شده، امید وارم مشکلی براش پیش نیاد وگرنه بدبخت میشیم.
    Last edited by milky way; 01-04-2009 at 13:15.

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

چه شلوغ شده اینجا( اقا من جواب تکراری دادم پوزش چون زیاد است)
    نسبتا متوجه شدم فقط
    یه چیز
    وقتی ما یه تیکه رو درخاست میکنیم
    کامپیوتر دیگه تویه کامپیوتر ما اون تیکه رو آپلود میکنه ؟
    یا ما خوده ما میریم اونو دانلودش میکنیم ؟
    یا ظاهرا اینطوری که شما میگید هر دو

یعنی اگه من بخام یه فایل رو از تویه کامپیوترم به اشتراک بزارم سرعته پایین کانکشن من رویه دانلود بقیه که من سیدرشون هستم تاثیر میزاره ?

============================================

یه چیزه دیگه من تازه تو demonoid عضو شدم و هنوز هیچی ازاون سایت نگرفتم ولی امروز که نگاه کردم یه مقدار آپلود و دانلود برام زده جریان این چیه ؟
    تو adsl هر 24 ساعت ip ها معمولا عوض میشه و تا وقتی که به سایت دمونوید نرید همچنان فعالیت هایی که با ip قبلی که در سایت رفتید محاسبه میشه بخاطر باید هر در زمان هایی که ip ها ریست میشه دوباره برین سایتش تا ip تون رو بفهمه عوض کردین

سلام.
    برادرم برای مغازش adsl گرفته این شرکت (ISP ) شب ها چهار ساعت دانلود رایگان داره من می خوام از این فرصت استفاده کنم و سریال لاست رو از طریق تورنت دانلود کنم به نظرتون بهترین روشی که بشه بدون حضور در مغازه کاری کرد که کامپیوتر روشن بشه و به اینترنت وصل شه و شروع به دانلود کنه چیه ممنون می شم دوستان پروفشنال راهنمایی کنند
    تو بخش اینترنت نرم افزارهای روشن کردن کامپیوتر سر ساعت معین و وصل شدن به اینترنت رو تو دو تا تاپیک معرفی کردن...خود نرم افزار تورنت هم تنظیمات ساعتی داره که با تنظیم کردنش می توانید در ساعاتی که مشخص کردین کار کنه
    سلام
    اگه ممکنه سایت های خصوصی خوب که امکان عضویت توش هست رو معرفی کنید من با اینکه علامت سبز همیشه روشنه از سایتهای عمومی که می گیرم تورنت ها رو سرعت افتضاح پایینه و با اینکه دانلود عادیم 64ه سرعت دانلود تورنتم متوسط 5 یا 6 هستش البته با یک سایت خصوصی امتحان کردم 50 بودش یعنی که مشکل از همون تورنت ها هستش که با اینکه سید و پیر خیلی بالا دارن احتمالا به خاطر آی پی نمی زارن سرعت دانلود من بالا بره ( توضیح اینکه آی پی اینترنت من اشتراکیه)
    ممنون می شم از راهنماییتون
    ا
    معرفی شده یک تعداد ولی بدون معمولا خصوصی ها به راحتی ثبت نام جدید قبول نمی کنن
    من می گم - اگر تبلیغ نمی شود - برو به سایت دانلودها و لینک مستقیم تا یه جاهاییش را گذاشته

در ضمن اگه لینک مستقیم ها را گرفتید برای خاموش کردن و برنامه ریزی دانلود از idm استفاده کنید

اگه پست نامربوطه مدیران حذفش کنند
    پیشنهادت جالب نیست چون تا وقتی محدودیت نیست بهترین کار همان دانلود از خود تورنته
    توی تورنت این امکان وجود داره که فقط پارت از 50 پارت یه فایل رو دانلود کرد ؟
    بله امکان پدیره کافیه موقع دانلود برین بخش مربوط به نمایش فایل های اصلی تورنت و انجا انتخاب کنید یا موقع وارد کردن فایل تورنت هم می توانید انتخاب کنید.
    سوالت یکم گنگه ولی اگه منظورت اینطوره که مثلا یه فیلم 50 پارت باشه
    بله میشه وقتی شما فایل با پسوند ترونت رو دانلود میکنی و به نرم افزار میدی تا دانلود رو شروع کنه نرم افزار لیست فایل هایه به اشتراک گزاشته رو نشون میده و شما میتونی انتخاب کنی کدوم ها بارگزاری بشن
    حتی اگه همشون رو بخای میتونی بهشون اولویت بدی که کدو ها اول گرفته بشن
    اینکار مخصوصا برایه دانلود موزیک هایی که تنهایی پیدا نمیشن بدرد میخوره که لازم نیست همه یه آلبوم رو دانلود کنی فقط ترک هایی که میخای رو انتخاب میکنی
    سلام
    خسته نباشید
    امیدوارم سوالم تکراری نباشه که احتمالن هست ولی ببخشید عجله دارم
    من الآن با utorrent1.8.2 دانلود می کنم ولی سرعتم خیلی میاد پایین _ADSL128 دارم. مثلن سرعت دانلود به 3 یا 4 میرسه
    میشه بگید چرا اینجوری میشه؟ در ضمن اون پستی هم که در مورد افزایش سرعت با utorrent بود رو هم خوندم ولی توضیحات واضح نبود.
    ممنون
    تو راهنمایی که لینکش تو پست اول است علت نوسانات و مسائل مربوط به سرعت رو گفتن

کلا تو ایران سرعت دانلود از تورنت خیلی کمه اونهم به دلیل اینه که تو ایران خیلی کم از تورنت استفاده میشه!تورنت یعنی همین سرو اصلی فایل ها رو روی کامپیوتر اول میذاره برای دانلود حالا اگه شما هم الب باشی همون فایلو دانلود کنی سرور هم به کامپیوتر اول میفرسته و کامپیوتر اول نقش سرور رو برای شما بازی میکنهحدودا میشه گفت یه ارتباط متقابلی بین کامپیوتر ها در تورنت برقراره یعنی به نوعی هوای همو دارن
    البته به دلایل دیگر هم می تواند سرعت کم باشد و لزوما این مورد مهم نیست
    سلام
    ممنون از کمکتون. ولی خب چجوریه که تو پست اول گفتن روزی یه فیلم با 128 میگیرن؟
    در حالت ارمانی گفتن دوست عزیز...ارمان با واقعا معمولا تفاوت هایی دارد
    سلام
    ممنون ولی خب راه حل هاشم بگید دیگه لطفن در ضمن این که کدوم برنامه از همه بهتره و کدوم ورژن؟
    بسته به نوع انتظاراتی که داری هر برنامه یک امکانات میده که باید خودت ببینی کدوم برات بهتره

فکر نکنم چنین چیزی باشه! ممنون میشم توضیح بدین.
    البته منظور ایشون رو بهتر بگم این بود که می توان در صورت سیدر نداشتن تورنت درخواست تورنت داد تا سیدر وارد کنن که البته باسه کاربر ها با سطح خاص این امکان هست همچنین بر اساس سطح شیرینگتون یا اشتراکی که دارین اولویت هاتون با حالت عادی فرق می کنه
    سلام
    تو مقاله ای که لینکش تو تاپیک اول هست گفتم
    سلام.

صبا نت حجمی میده و کلا تمام شرکت های حجمی سرعتشون بیشتر از اسمی است و ربطی به اینترنت یا مسائل مرتبط با ان نداره
    راه حل هاش گفته شده بارها
    اینکه فایروال ویندوزتون رو خاموش کنید بعد پورت تورنت رو به نرم افزار آنتی ویروستون add کنید که برای همه ی آنتی ویروسها راهش گفته شده
    از ترکر خصوصی تورنت بگیرید چند پست پیش تعدادیشونو نوشتم به نظر من بهترین برنامه در حال حضر utorrent هستش آخرین نسخه ی قبل از بتا

نه دیگه! شما گفتین:

این موضوع با اینکه همه تورنت ها سیدر داشته باشن, فرق داره. حداقل من از جمله شما این برداشتو میکنم که
    که اصلا اینطور نیست, اصلا کار ترکر این نیست. (البته این میتونه شامل استثنا هم باشه ولی به این بحث ربطی نداره)
    سلام ....

علم غیب ندارم .....تصویری از وضعیت تورنت بزار تا بشه یک حدس زد

یکم سرچ تو همین بخش مقالات سایت فکر کنم آموزشش رو گزاشته
    در کامل کردن هم تو بخش اینترنت چند راهنما هست همچنین تو بخش مقالات هم یک معرفی در مورد تورنت هم موجوده

ISP ها همه تورنت رو محدود میکنن، شاتل و داتک که میکنن جفتشون منم داتک دارم ولی داتک شب ها خوب میشه، در هر صورت برای تورنت باید Seed/Peer هم تعدادشون مناسب باشه، البته به نظر من تو ایران با این سرعت های افتضاح آنچنان هم که میگن تعداد Seed/Peer اهمیت نداره یعنی یه تعدادی کمی هم باشه کافیه و همه پهنای باند شما رو میگیره، البته موارد دیگه ای هم در سرعت تاثیر گذار هستن؛ این تجربه من بعد از چند سال دانلود تورنته، چون پهنای باند های ما معمولا خیلی خیلی نسبت به سیدر ها و لیچر های دیگه کمه و اون چند کیلو بایت ارسالی برای اونها چیزی نیست کلا.
    امروز Eztv چرا Down شده، امید وارم مشکلی براش پیش نیاد وگرنه بدبخت میشیم.
    خوب از بدی های 128 است البته بعضی مواقع ممکنه یا کاربر درست نرم افزار رو تنظیم نکرده باشه یا وضعیت نسبت سرعت در یافت و ارسالت در کل فایل تورنت خوب نباشه و باعث کاهش سرعت شده باشه.
    Last edited by zed2; 04-04-2009 at 19:01.

12. این کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •