سلام دوستان
آیکون های desktop یهو گنده شد!! نمیدونم چی کار کردم فکر کنم بعد نصب یه نرمافزار این جوری شده. رقتم dpi رو کم کنم که رو 96 بود و کمتر از اون هم نداشت! چی کار کنم به نظر شما؟
اینم عکش از desktop:
![]()
سلام دوستان
آیکون های desktop یهو گنده شد!! نمیدونم چی کار کردم فکر کنم بعد نصب یه نرمافزار این جوری شده. رقتم dpi رو کم کنم که رو 96 بود و کمتر از اون هم نداشت! چی کار کنم به نظر شما؟
اینم عکش از desktop:
![]()
دوست عزیز روی صفحه دسکتاپ راست کلیک کن....
بقیه هم در عکسی که میزارم مشخص هست
![]()
خیلی ممنون. چقدر ساده بود! نمیدونم چه طور نفهمیدم!
پس چرا هر وقت restart می کنم دوباره به حالت medium icon بر می گرده؟!
salam
chetori mishe vista ro farsi kard?! man moghe nasb zabane farsi ro entekhab kardam vali nemitonam farsi benevisam.
che tori toye vista internet kanekshen dorost konam ta az toye menoy vista betonam mesle xp be intenrt beram.
in avvalin post fingilishi man toye p30 hast!!!
یک روش دیگش هم روی desktop کلید Ctrl رو نگه دار بعد با چرخوندن wheel یا چرخ موس میتونی سایز آیکونها رو تغییر بدی.
اگر صفحات قبل رو جستجو کنید همش قبلا توضیح داده شده.(جستجو در تاپیک)نوشته شده توسط reza3600
موفق باشید.
Last edited by Razel; 16-04-2008 at 21:32.
سلام
هر کاری میکنم ویستا میکروفونم رو نمیشناسه
میخواستم بدونم فقط من این مشکل رو دارم یا کس دیگه ای هم این مشکل رو داره
اگر هم میدونید چطور باید درستش کرد بگید
در ضمن درایو صدا رو هم نصب کردم
سلام
من سرچیدم ولی چیزی نفهمیدم.
سوال من اینه
من چطوری توی ویستا اینترنت کانکشن درست کنم و چیکار کنم تا مثل xp بزرگ! این اینترنت کانکشن توی منوی استارت بیاد و بصورت یه منو باز بشه.
ممنون
ربطی به نشناختن و ویستا و اینا نداره
باید تنظیمات و درست تنظیم کنی
برای فعال کردن صدای میکروفون روی آیکون صدا (گوشه پایین سمت راست تصویر) راست کلیک کن بزن Playback Device بعد روی Speakers این و انتخاب کن Properties بعد در قسمت Levels صدای میکروفون و فعال کن!
خیلی ممنون. راهی نداره که وقتی restart میشه دوباره آیکون ها بزرگ نشه. انگار یه جایی این تنظیم ثبت شده تغییر هم نمیکنه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)