تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 237 از 278 اولاول ... 137187227233234235236237238239240241247 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,361 به 2,370 از 2775

نام تاپيک: کلوپ لپ تاپ ASUS N550

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

از اونجایی که من از نزدیک با ge60 کار کردم اصلا از صفحه نمایشش خوشم نیومد خیلی ضایعه بود دلم رو زد بدنش هم پلاستیک بود کلا ادم نمیتونم تو یه بیرون بگیره دستش خیلی ناجوره من که میگن شما که نمیخوای خیلی حرفهای بازی کنی برو همین jk مدل غیر لمسی ش رو بگیر چون ایینه میشه لمسیش خیال خودت رو راحت کن سیستم هم از نظر کولینگ هیچ مشکلی نداره که بعضیا میگن داغ میکنه اون بخاطر بدنه هست که سریع به بیرون انتقال میده که این خوبه

هر چی میگیری اون msi رو نگیر
    آقا خیلی لطف کردی
    آره اون گرم کردنه طبیعیه. اصلا با داغ کردن لپ تاپ مشکلی ندارم.
    ولی اصلا نمیتونم با صفحه مات کنار بیام.
    صفحه لمسیش خیلی مشکل رفلکس داره؟
    لپ تاپ قبلیم صفحه اش برایت بود ولی مشکلی باهاش نداشتم. اگه مثل همونم باشه واسم کافیه. لپ تاپ قبلیم ایسر 5742 بود.
    اون لنوو رو به خاطر مات بودن صفحه اش با کلی ضرر فروختمش. کیفیت صفحه خیلی برام مهمه. نسخه های مات یکم افت کیفیت دارن متاسفانه...

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

2. این کاربر از Saidgta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehrabooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

از اونجایی که من از نزدیک با ge60 کار کردم اصلا از صفحه نمایشش خوشم نیومد خیلی ضایعه بود دلم رو زد بدنش هم پلاستیک بود کلا ادم نمیتونم تو یه بیرون بگیره دستش خیلی ناجوره من که میگن شما که نمیخوای خیلی حرفهای بازی کنی برو همین jk مدل غیر لمسی ش رو بگیر چون ایینه میشه لمسیش خیال خودت رو راحت کن سیستم هم از نظر کولینگ هیچ مشکلی نداره که بعضیا میگن داغ میکنه اون بخاطر بدنه هست که سریع به بیرون انتقال میده که این خوبه

هر چی میگیری اون msi رو نگیر
    جسارتا شما هم چندسالتونه
    چرا مردم رو غلط راهنمایی میکنی!مگه مشکل داری که میخای به بنده خدا ضرر بزنی!خندم گرفت با این حرف های اشتباهی که راجع به msi ge60 گفتی

عزیزی که سوال پرسیدی ، برو msi ge60 بخر ، ولی قبل از خرید حتما ریویو هایی که سایت های خارجی معتبر نوشتن رو بخون،به حرف های کودکانه ای که بعضی ها میزنن توجه نکن،پیشنهاد میکنم خودت راجع به این لپتاپ تحقیق کنی تا بفهمی سری گیمینگ ام اس آی باکیفیت تر از n550 && y510 لنوو هست ........ بنده از نزدیک این سه لپتاپ رو مقایسه کردم ........ نتیجه ی مقایسه رو توی پست هام میتونی با جستجو پیداکنی بعدش با خیال راحت ام اس آی بخری

Sent from my iPhone 5 using tapatalk
    Last edited by mehrabooni; 11-07-2014 at 20:02.

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

جسارتا شما هم چندسالتونه
    چرا مردم رو غلط راهنمایی میکنی!مگه مشکل داری که میخای به بنده خدا ضرر بزنی!خندم گرفت با این حرف های اشتباهی که راجع به msi ge60 گفتی

عزیزی که سوال پرسیدی ، برو msi ge60 بخر ، ولی قبل از خرید حتما ریویو هایی که سایت های خارجی معتبر نوشتن رو بخون،به حرف های کودکانه ای که بعضی ها میزنن توجه نکن،پیشنهاد میکنم خودت راجع به این لپتاپ تحقیق کنی تا بفهمی سری گیمینگ ام اس آی باکیفیت تر از n550 && y510 لنوو هست ........ بنده از نزدیک این سه لپتاپ رو مقایسه کردم ........ نتیجه ی مقایسه رو توی پست هام میتونی با جستجو پیداکنی بعدش با خیال راحت ام اس آی بخری

دوست عزیز من چندتا از پستاتونو دیدم، اما واقعا نتیجه قطعی نمیتونم بگیرم...
    میشه لطفا دلایلتون رو بگید؟
    من به اندازه کافی رو خریدن لب تاپ ضرر کردم. ممنون میشم راهنماییم کنید...

آخر فروم باز mehrabooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوست عزیز من چندتا از پستاتونو دیدم، اما واقعا نتیجه قطعی نمیتونم بگیرم...
    میشه لطفا دلایلتون رو بگید؟
    من به اندازه کافی رو خریدن لب تاپ ضرر کردم. ممنون میشم راهنماییم کنید...

داداش شرکت msi مال پدرم که نیست،مثلا اگه شما از این شرکت لپتاپ بخری سود میکنم :||||| دارم راهنمایی میکنم دیگه،نمیخوام اشتباه کنی :|||| من خودمم یکبار ضرر کردم برای همین نمیخوام یکی دیگه هم مثل من ضرر کنه

میگم شما توی پست های من جستجو کن . یک مقایسه ی کامل بین سه لپتاپ msi ge60 lenovo y510 asus n550 انجام دادم . همه جوره تست کردیم با رفیقا نتایجشو گذاشتم توی انجمن،بگردی پیدا میکنی گ،یادم نیست کدوم تاپیک گذاشتم ولی خیلی قشنگ میبینی که سری گیمینگ ام اس آی سر تر از بقیه لپتاپای هم قیمت هست

6. این کاربر از mehrabooni بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

جسارتا شما هم چندسالتونه

چه ربطی داره من چند سالمه؟؟ اصلا شما 50 سالت ولی منطقی صحبت نمکیکنی من 8 سالمه اصلا ولی منم ایسوس ماله بابام نیست و اینو همه میدونن Msi از نظر سخت افزار از همه بالاتر هست درسته ایسوس هم خیلی خوب کار کرده ولی Msi یه چیز دیگه هستش ولی چون ایشون گیمر حرفهای نیست و گاهی اوقات شاید روزی 2 ساعت بخواد بازی کنه بهتره بره ایسوس بگیره چون صفحه نمایش ایسوس کیفیت فوقالعاده ای داره همینطور کیفیت بدنه و اسپیکر هاش که اصلا قابل مقایسه نیست یه جورایی میشه گفت مدل ارزون قیمت اپل هست از نظر کیفیت ساخت و زیبایی پس همش نباید سخت افزار رو نگاه کرد الان هم میگم کسانی هستن که میخان بازی ها رو تا 3 سال اینده روی الترا بازی کنند خب اونا گیمر حرفه ای هستن و فریم به فریم براشون مهمه پس باید msI بگیرن ولی یکی مثل دوستمون و بنده بدردمون نمیخوره من خودم چون صفحه نمایشش رو و ظاهرش رو از نزدیک دیدم دلم رو زد

نتیجه : کسانی که فقط به بازی اهمیت میدن msi وکسانی که یکی از فاکتور های خریدشون بازی هست asus

حالا هر کی مخالفه بگه تا جوابش رو بدم

8. این کاربر از soroush.bl4ckhat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

داداش شرکت msi مال پدرم که نیست،مثلا اگه شما از این شرکت لپتاپ بخری سود میکنم :||||| دارم راهنمایی میکنم دیگه،نمیخوام اشتباه کنی :|||| من خودمم یکبار ضرر کردم برای همین نمیخوام یکی دیگه هم مثل من ضرر کنه

میگم شما توی پست های من جستجو کن . یک مقایسه ی کامل بین سه لپتاپ msi ge60 lenovo y510 asus n550 انجام دادم . همه جوره تست کردیم با رفیقا نتایجشو گذاشتم توی انجمن،بگردی پیدا میکنی گ،یادم نیست کدوم تاپیک گذاشتم ولی خیلی قشنگ میبینی که سری گیمینگ ام اس آی سر تر از بقیه لپتاپای هم قیمت هست

اعصاب نداریا مشتی!
    نتونستم پستتون رو پیدا کنم متاسفانه. اما هیچ دلیلی نمیتونم واسه خریدن ام اس آی پیدا کنم!!!!
    طبق تحقیقات من:

مزایای ایسوس n550:
    کیفیت صدای به مراتب بهتر
    صفحه نمایش بهتر
    کیفیت ساخت بالاتر(که قطعا نمیتونید منکر این بشید)
    داشتن Leap motion+ساب وفر

مزایای ام اس آی GE60 :
    حدود 5 درصد قدرت بیشتر!

من هرگز کیفیت صفحه نمایش و صدا و کیفیت ساخت و اون حس خوبی که از خریدن برند معتبر به دست میارم رو فدای 5 درصد قدرت بیشتر نمیکنم.

شما هم اگه دلیل خاصی دارید مطرح کنید.ثواب داره به خدا...
    ممنون

10. این کاربر از Saidgta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

چه ربطی داره من چند سالمه؟؟ اصلا شما 50 سالت ولی منطقی صحبت نمکیکنی من 8 سالمه اصلا ولی منم ایسوس ماله بابام نیست و اینو همه میدونن Msi از نظر سخت افزار از همه بالاتر هست درسته ایسوس هم خیلی خوب کار کرده ولی Msi یه چیز دیگه هستش ولی چون ایشون گیمر حرفهای نیست و گاهی اوقات شاید روزی 2 ساعت بخواد بازی کنه بهتره بره ایسوس بگیره چون صفحه نمایش ایسوس کیفیت فوقالعاده ای داره همینطور کیفیت بدنه و اسپیکر هاش که اصلا قابل مقایسه نیست یه جورایی میشه گفت مدل ارزون قیمت اپل هست از نظر کیفیت ساخت و زیبایی پس همش نباید سخت افزار رو نگاه کرد الان هم میگم کسانی هستن که میخان بازی ها رو تا 3 سال اینده روی الترا بازی کنند خب اونا گیمر حرفه ای هستن و فریم به فریم براشون مهمه پس باید msI بگیرن ولی یکی مثل دوستمون و بنده بدردمون نمیخوره من خودم چون صفحه نمایشش رو و ظاهرش رو از نزدیک دیدم دلم رو زد

نتیجه : کسانی که فقط به بازی اهمیت میدن msi وکسانی که یکی از فاکتور های خریدشون بازی هست asus

حالا هر کی مخالفه بگه تا جوابش رو بدم
    تازه دوست گلم توی بازی هم خیلی اختلافی بینشون نیست.
    درسته که gtx 765m از نوع DDR5 هست ولی GTX 850m از نوع DDR3 ولی با توجه با اینکه فرکانس هسته 850m حدود 15 درصد بیشتر از 765m هست، اون کاهش فرکانس حافظه جبران میشه و اختلاف زیادی بینشون نیست:
    gtx 850m : 902mhz
    gtx 765m: 797mhz

اختلاف نهایی بین این دو مدل کمتر از 5 درصده.
    در عمل حتی تو بعضی از بازی ها 850m بهتر عمل میکنه؛ یه سر به لینک زیر بزنید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    متاسفانه این دوستمون خیلی متعصبانه از ام اس آی حمایت میکنن. در حالی که من دنبال یک بحث منطقی برای رسیدن به نتیجه درست هستم!

Last edited by Saidgta; 11-07-2014 at 20:57.

12. این کاربر از Saidgta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ugroup's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

دوستان بازی ولفشتاین رو بدون کوچکترین مشکل اجرا کرد و دما اولش تا 75 رفت ولی بعدش روی 65 ثابت موند.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوستان بازی ولفشتاین رو بدون کوچکترین مشکل اجرا کرد و دما اولش تا 75 رفت ولی بعدش روی 65 ثابت موند.

دما تا صد هم بره طبیعیه. فقط چون بدنه فلزی هست شما حسش میکنی.
    روی تنظیمات اولترا تونستید بازی کنید؟

15. 2 کاربر از Saidgta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ugroup's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

دما تا صد هم بره طبیعیه. فقط چون بدنه فلزی هست شما حسش میکنی.
    روی تنظیمات اولترا تونستید بازی کنید؟

بعله رو الترا اجرا شد و هیچ مشکلی هم نداشت
    چرا این سوال رو کردید؟ یعنی بازی وجود داره که روی این غول نشه رو الترا بازی کرد؟فک نکنم تا این تاریخ بازی داشته باشیم که این از پسش بر نیاد تازه از این ضعیف تراشم اجرا میکنن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •