تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 237 از 269 اولاول ... 137187227233234235236237238239240241247 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,361 به 2,370 از 2687

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا |فصل 1392-1393

داره خودمونی میشه Esteghlal_Paydar44's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Mashad

پيش فرض

الحق که تک مربی فوتبال ایران کسی نیست جز ژنرال ما آبیها ...

بعد از چند مدت اومدم به این تایپک سر بزنم گفتم یه پست بدم نه راجع به مسائل فنی راجع به مسائل اخلاقی با خود ما هوادارا . خدا رو شکر بازی رو بردیم , اصلا همین که استقلال جوانمردانه بازی کرد و به خاطر ترس از قهرمانی حریفش بازی رو واگذار نکرد باید جام اخلاق رو بدن به خودمون

اصلا پیش بینی نمیکنم کی قهرمان میشه که نایب قهرمان میشه کی سهمیه میگیره ... فقط و فقط بازی آخر توی آزادی باید 100 هزار نفر رو پر کنیم . خداشاهده کم لطفیه , تیم برد تیم باخت تیم سهیمه گرفت نگرفت قهرمان شد نشد باید روی پاهامون وایسیم و از بازیکنا و بهترین مربی قرن فوتبال ایران تشکر کنیم همین !!

طرفدار استقلال نیست اون کسی که این جمعه رو نره استادیوم , امسال هررررررر بلایی توی فوتبال میشه سر یه تیم آورد سر ما اومد ! بهترین مهاجم و ستاره ی این چند ساله ی فوتبال کشورمون فرهاد مجیدی خداحافظی کرد , بهترین مدافع این 10 ساله فوتبال کشورمون منتظری رفت , خلاق ترین پاسور ایران مجتبی جباری رفت , ذوج خسرو حیدری که دفاع چپ هر تیمی رو جهنم کرده بودن رفت , جواد لالیگایی که یکی از ارکان اصلی صعود ما به جام جهانی بود رفت , هر 1 بازی در میون دفاع های چپ و راستمون خسرو و هاشم مصدوم شدن و تا اومدن اوج بگیرن دوباره مصدوم شدن ! تعداد بازیهایی که جفتشون تو ترکیب بودن به انگشت دست هم نمیرسه ! آندو هم یا مصدوم بود یا محروم ! کبه رو تا خریدیم 2 ثانیه بازی کرد 3 ماه مصدوم شد ! جمشدیان کلا 6 تا بازی برامون نکرد ! اشتباهات داوری توی لیگ که چی بگم توی آسیا هم دست از سرمون برنداشت , بازیکنا 20% قراردادشون هم نگرفتن ! اینهمهههههههههههه مشکل باز هم تیمت جز 3 تا تیم برتره دیگه چی میخوایم آخه ما هوادارا ؟ دیگه چمونه ؟

دنبال اول شدن نباش , نمیشه همش استقلال اول شه ! نمیشه هر سال جام گرفت ! به این افتخار کن که تیمت همیشه ثبات داشته و چندینننننن ساله متوالیه بین 3 تا تیم اوله ! به این افتخار کن که سرمربیی داریم که با اینهمهه مشکل که چندتاشو گفتم تیمو میبره توی زمین الجزیره برنده میکنه میاره ! به این افتخار کن که بعد از بازی با فولاد بازیکنا توان وایسادن روی پاشون رو نداشتن و فقط با غیرتشون جنگیدن و دووم آوردن !

به شخصه اصلا برام نتیجه بازی آخر مهم نیست فقط میخوام برم استادیوم از دقیقه 1 هنجرم رو پاره کنم برای این بازیکنا و سرمربی با غیرتم همین ! فقط باید ازشون تشکر کنیم . هر تیمی این مشکلات رو داشت الان برای برای سقوط نکردن میجنگید نه قهرمانی !

ما استقلالیم و همیشه تو کورسیم , همیشه برای قهرمانی میجنگیم , بالاهای جدول همیشه مال ماست و تیم ملی و افتخار آسیا به بازیکنا و 2 تا ستاره ی روی پیرهن مائه ! توی رنکینگ جهانی و آسیا آبروی فوتبال ایران رو استقلال میخره , به اینا که افتخار کنی جمعه پا میشی میری استادیوم فقط تیمتو تشویق میکنی !

2. 13 کاربر از Esteghlal_Paydar44 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببخشيد من ديگه به عنوان يك هوادار ابراز احساسات نمي كنم!!!نيت خواني شما من رو رسوا كرد(البته نظر ديگري داشتم و پيش خودم فكر كردم
    گفتم ارسال نشه بهتره ممنون از نصيحت شما!)
    اصلا بحث اینا نیست
    کلا باید قبول کنیم بعضی از استقلالی ها که شاید تعدادشون زیاد نباشه امروز دوس داشتن استقلال نبره تا مثلا تیم دیگه ای غیر فولاد قهرمان نشه!
    ولی امروز دیدیم که در هر صورت باید ما کار خودمون رو کنیم و توی فوتبال هیچی معلوم نیست و یه دفعه ورق برمی گرده

به نظرم باید در هر صورت هفته آخر با تمام توانمون بازی کنیم و سه امتیاز رو بگیریم که حداقلش با اون سه امتیاز سهمیه رو صد در صد گرفتیم
    حالا قهرمان نشیم هم اتفاق خاصی نمی افته و این چند هفته اون قدر نتایج بد گرفتیم که کلا همه قهرمانی رو فراموش کردن و کسی دیگه به دنبال قهرمانی نبود
    الان همه چی به گسترش فولاد بستگی داره که بتونه یه امتیاز از فولا بگیره که در اونصورت دیگه باید قهرمان بشیم و بعیده نفت بتونه توی اصفهان سپاهان رو ببره
    ولی در هر صورت هر تیمی قهرمان بشه حقشه...
    Last edited by vahidgame; 06-04-2014 at 20:05.

4. 3 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

به نظر منکه فولاد قهرمان میشه.

چون بازیش با تیم وسط جدولی هست و اونا انگیزه لازم برای برد ندارند.
    نفت هم با سپاهان بازیه خیلی سنگینی داره و همینطور استقلال باید جلوی تراکتور بازی کنه که شاید از نظر رتبه تو جدول توفیق چندانی نصیب تراکتور نشه ولی بازیه این دو تیم از جنبه های دیگه حداقل برای تراکتوری ها مهم هست.

خلاصه مگه اینکه یه اتفاقی مثه چند سال پیش رخ بده تا استقلال قهرمان بشه.
    هیچ وقت یادم نمیره استادیوم ثامن مشهد. برهانی یه پنالتی خراب کرد، فحشی بود که می دادن بهش ولی با گل جانواریو یک هیچ بردیم.
    کلا من دو بازی از استقلال از نزدیک دیدم، یکی اولین بازی فصلشون که همون فصل قهرمان شد یکی هم آخرین بازی فصل که بازم همون فصل قهرمان شد
    اگه درست یادم باشه اون سال همین فولاد از ذوب آهن برد و استقلال قهرمان شد ولی فک کنم امسال همین فولادی ها نزارن استقلال قهرمان بشه اما از حق نگذریم فولاد تیم خیلی خوبیه و قشنگ بازی میکنه. قهرمان بشن به جایی بر نمی خوره.

6. 13 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه icao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

تبریک میگم به استقلالیای عزیز ،
    خیلی وقت بود که از استقلالی بودم استعفا داده بودم و 2 3 ماه اعصابم راحت بود ، امروز حوس نیمه دوم بازیارو دیدم و واقعا لذت بدم ، بسیار جذاب بود ،
    خیلی جالبه که تو یک لحظه همه اونچیزی که داریم از دست میره ، و تو یک لحظه چیزی که مدتها از دست داده میپنداشتیم میاد تو مشتمون ،
    خوبه که یادمون نره که همیشه در کنار هر موفقیتی ناکامی در کمینه ، و در هر ناکامی درسی برای موفقیت هست

8. 5 کاربر از icao بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه anita.blue's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    خیلی دور خیلی نزدیک

پيش فرض

تبریک میگم به همه دوستان برد شیرینی بود و شیرین تر هم شد وقتی میلیاردرها مساوی کردن
    واقعا با غیرت مثال زدنی بازی کردن مثل بازیهای قبل اردوی کیش که همه را میبردیم.نمیخواستم امشبو انتقاد کنم ولی این اولادی نمیذاره!خدایی راه نمیتونه بره 5 دقیقه اومد تو بازی رفت رو اعصابم.در ضمن حق آرش نیمکت نشینی نبود تو بازیهای قبل که حالا باید حسرت 1 امتیازو بخوریم.باز هم میگم هرچی خدا بخواد همون میشه .

10. 4 کاربر از anita.blue بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

تبریک میگم بهتر از این نمیشد واقعا
    من موقع بازی توی خیابون بودم دیدم آخرای بازی جو عوض شده دنبال یه جا میگشتم بازیو ببینم دیدم یه طلا فروشی یه ال سی دی با کیفیت گذاشته
    رفتم تو گفتم حلقه ست و نامزدی دارین ؟ گفت با این سنت حلقه نامزدی برا چته ؟( حالا همش چشمم سمت تلویزیون بود )
    گفت پسر خوب بگو اومدم فوتبال ببینم یه صندلی ام داد بهم نشستم و لذت بردم
    Last edited by Hatek; 07-04-2014 at 00:28.

12. 5 کاربر از Hatek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

3

اصلا بحث اینا نیست
    کلا باید قبول کنیم بعضی از استقلالی ها که شاید تعدادشون زیاد نباشه امروز دوس داشتن استقلال نبره تا مثلا تیم دیگه ای غیر فولاد قهرمان نشه!
    ولی امروز دیدیم که در هر صورت باید ما کار خودمون رو کنیم و توی فوتبال هیچی معلوم نیست و یه دفعه ورق برمی گرده

...
    آره انصافا من صرفا به خاطر . . .ميخواستم امتياز از دست بديم! ولي بيشتر اين برد به كساني كه اين شكلي فكر مي كردن چسبيد هم

برديم تيم صدر جدولي رو هم اين كه ساير تيما براي ما بازي كردن!! عكس چنين احتمالي از شروع دوران افت در نظرم بود و پيش بيني مي كردم كه محقق نشد

اميدوارم بهترين تيم قهرمان شه من صرفا به خاطر رعايت انصاف و عدالت و و اين ديدگاه رو داشتم

14. این کاربر از sale2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه anita.blue's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    خیلی دور خیلی نزدیک

پيش فرض

به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، امیر قلعه‌نویی در خصوص پیروزی استقلال برابر فولاد خوزستان گفت: باید از آقای فتح‌الله‌زاده تشکر کنم که کمک زیادی به ما کرد و تا جایی که می‌توانست به ما روحیه داد و یک بار دیگر ثابت کرد که مدیری بسیار شایسته است.
    وی با اشاره به کسر یک امتیاز از این تیم افزود: یک امتیازی که از ما کسر شده به ناحق صورت گرفته و از کمیته انضباطی و استیناف می‌خواهیم که این یک امتیاز را به ما برگرداند. اگر به خاطر همین یک امتیاز قهرمانی را از دست بدهیم در تاریخ نوشته می‌شود و به ما لطمه می‌زند.
    سرمربی استقلال در خصوص شانس قهرمانی تیمش عنوان کرد: با پیروزی که برابر فولاد کسب کردیم شانس زیادی برای قهرمانی داریم. ما مأمور هستیم که تکلیف‌مان را انجام دهیم و باید تا جایی که نفس داریم تلاش کنیم و بجنگیم. اگر قهرمان شدیم خدا را شکر می‌کنیم و اگر هم نتوانستیم به این عنوان دست پیدا کنیم مطمئنا تیم‌های دیگر لیاقت‌شان بیشتر از ما بوده است.
    قلعه‌نویی با بیان اینکه امسال سال سختی را گذراندیم، خاطرنشان کرد: امسال به اندازه 10 سال پیر شدم و به خاطر برخی مسائل تا صبح بیدار بودم. روزهایی شده بود که تا نماز صبح بیداری کشیدم و به مسائل استقلال فکر می‌کردم.
    وی که با شبکه ورزش سیما صحبت می‌کرد، در خصوص هفته پایانی لیگ برتر اظهار داشت: لیگ ما پاک است. به عمروعاص‌های زمان که از مسلمانی خود استفاده می‌کنند و فوتبال را ناپاک می‌خوانند تا فوتبال را از خانواده بیرون بکشند ثابت شد فوتبال پاک است. در هفته پایانی برابر تراکتورسازی سعی می‌کنیم به پیروزی برسیم. هفته آینده کار سختی برابر تراکتورسازی و پس از آن الشباب داریم.
    قلعه‌نویی در خصوص اینکه فصل آینده در استقلال خواهد ماند یا نه گفت: مربی تا جایی که هست برای تیمش تلاش می‌کند. مردم به من لطف دارند اما برخی از آنها که از این سو و آن سو خط می‌گیرند و شعار می‌دهد جزو خانواده استقلال نیستند. حقیقت این است که این فصل خیلی خسته شدم و بعد از پایان فصل تصمیم خواهم گرفت که اگر توان داشته باشم در استقلال می‌مانم در غیر اینصورت برای کسی که به استقلال می‌آید آرزوی موفقیت می‌کنم.

16. 3 کاربر از anita.blue بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه خبر خوب!
    به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، در حالی که یک هفته به پایان رقابت‌های لیگ برتر باقی مانده است، همچنان این شائبه وجود دارد که تکلیف ملی‌پوشان تیم‌های حاضر در لیگ قهرمانان آسیا چه می‌شود. از سویی برخی تیم ها مانند سپاهان، تراکتورسازی و استقلال باید از بازیکنان خود در لیگ قهرمانان آسیا در هفته آینده استفاده کنند که این موضوع باشگاه ها را دچار نگانی کرده است اما طی صحبتی که با مدیران باشگاه‌های استقلال و سپاهان صورت خواهد گرفت، قرار شده که ملی‌پوشان تیم‌های حاضر در لیگ قهرمانان آسیا پس از شرکت در بازی‌های گروهی لیگ قهرمانان آسیا از دوم اردیبهشت به اردوی تیم ملی در آفریقای جنوبی اضافه شوند و احتمالا مشکلی بابت حضور آنها در این اردو نخواهد بود. هادی آیت اللهی نایب رئیس فدراسیون فوتبال این خبر را تایید کرد.

18. 9 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بنده خدا فردوسی پور ! دیگه انکار هم نمیتونه بکنه ! دیشب نزدیک بود خود زنی بکنه . حرصی میخورد بابت اینکه لیست دریافتی استقلال منتشر نشده . من واقعا نمیدونم به چه دلیل ماجدی میاد روی خط این برنامه . اصلا برنامه درسطحی نیست که در مورد قهرمان آسیا حرفی بزنه .

20. 6 کاربر از امير موسر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •