تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 237 از 332 اولاول ... 137187227233234235236237238239240241247287 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,361 به 2,370 از 3311

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2014

پروفشنال vivabarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

شرکت کونامی برای به دست آوردن دل طرفدارانش و همچنین به خاطر عقب نیفتادن از رقیب اصلی خودش یعنی فیفا به طرفدارانش قولی داده که:
    اولین پچ فیکس بازی اول آبان ماه عرضه میشه که شامل : تغییر کامل گیم پلی بازی به قبل، سه برابر شدن هوش مصنوعی بازی،اضافه شدن تمامی ورزشگاه ها به بازی ، لیگ برتر آلمان ، فیس کامل بازیکنان آسیا و در آخر دوربین فن توربو یا هوشمند بازی و... دوستان منتظر باشید کونامی دل طرفدارانش رو به دست میاره.

منبع : نظرات سایت سافت 98
    داداش این خبر به عنوان جک مطرح شده اونجا اومدی کپی پیست کردی

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان اون برنامه ای که گذاشته بودین برای شناسایی بهتر joystick توسط بازی رو دوباره بذارین خواهشا ادرسشو.
    این دسته من مشکل نداره اما تو بازی به راست جهت نمیگیره برا شوت زدن!
    دروازبان هم که کلا فقط میتونه به وسط شوت بزنه! فقط برا من اینجوریه یا برا همست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Konami_Pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    قلبــــ عـــشقمــ

پيش فرض

با تمام حرفات موافقم!
    اتفاقا خوشحالم که اون مد مسخره بردار دریبل کن همه رو بچسبونش به تور برداشته شده!

من بشخصه خیلی از گلام رو با باز کردن عمق حریف و بعضا با دفاع یا هافبک نفوذ کرده میزنم!

اما یه مورد رو من مشکل دارم! اونم دفاع کردنه!
    واسه دفاع وقتی توپ دست حریف هستش با مربع زدن میتونی پرس چند نفره کنی و با خود دکمه X میتونی تک نفره پرس کنی ولی بهترین حالت دفاع کردن اینه که بازیکن حریف رو پرس کنید بعد با شوک سمت راست حالا اگه سمت چپ یا راست شما بود شما هم با بالا و پائین زدن دکمه شوک حریف رو تنه بزنید و راحت میتونید توپ رو بگیرید

سایت یوتوب ...... هستش و گرنه کلیپ اموزشی زیاد اومده که باعث میشه جذاب تر و حرفه ای تر بشه بازی واستون تا جائی که بتونم لینک مستقیم و اموزش گیر میارم میزارم واسه دوستان حرفه ای

4. 2 کاربر از Konami_Pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    قلبــــ عـــشقمــ

پيش فرض

دوستان اون برنامه ای که گذاشته بودین برای شناسایی بهتر joystick توسط بازی رو دوباره بذارین خواهشا ادرسشو.
    این دسته من مشکل نداره اما تو بازی به راست جهت نمیگیره برا شوت زدن!
    دروازبان هم که کلا فقط میتونه به وسط شوت بزنه! فقط برا من اینجوریه یا برا همست؟
    اگه دسته بازیت شوک دار هستش با شوک سمت راست میتونی چپ و راست کنی مسیر توپ رو شایدم از تو ستینگ بازی فلش راست واسه دسته بازیت تعریف نیست و گرنه نباید مشکلی داشته باشی

نه دروازبان میتونه هر جای بخواد شوت بزنه با شوک سمت راست تغییر میدی جهت رو و با شوک سمت چپ میزان بالا و پائین بودن توپ رو تنظیم میکنی

6. این کاربر از Konami_Pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال neon_91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری

پيش فرض

دوستان میشه بگین کجا گیم پلی بهتر شده من خودم از 2008 پی اس بازی می کنم نمی دونم چطور میگین بازی بهتر شده و گیم پلی عالی است والا من که اصلا نتونستم بازی کنم با این تغییر گیم پلی مسخره ای که کونامی انجام داده.اصلا نمیشه یک ثانیه توپو نگه داشت تا میای بجنبی اومدن توپو از زیر پات درآوردن این یه مورد خیلی آزار دهنده است واسه من

8. این کاربر از neon_91 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    قلبــــ عـــشقمــ

پيش فرض

دوستان من هرچی میگذره بیشتر از بازی خوشم میاد شما چطور؟
    خیلی بازی جذاب شده......الکی الکی نمیتونی گل بزنی.....
    یه برنامه هایی رو تو بازی پیاده میکنم که تو هیچ کدوم از نسخه های PES و FIFA نمیشه انجام بدی.....واقعا حرفه ای میشه حمله کرد ....عالیه
    از اون طرف داوری مثه نسخه ی قبل فوق العاده افتضاح!
    هر تکلی که بزنی بی برو برگشت یا کارت زرد یا اخراج! حالا انگار نه انگار تکل خشن بوده کجای زمین بوده یا فلان...... تازه من تکل های سالم میزنم بازم خطا میگیره!
    کی میخوایم از دست این داوری راحت شیم؟
    اره بازی جذابه چون تازه تو این نسخه با ارامش خاص و کلا با بازی با تمام بازیکنای تیمت میتونی هر کسی رو شکست بدی واقعا تو این نسخه باید حرفه ای شد تا بتونی از زیر فشار حملات حریف با چندتا پاس تیکی تاکا راحت خلاص بشی چیزی که تو نسخه های قبلی اصلا به فکرش نبودیم و فقط کارمون تو عمق و تمام گلللللللللللللل

خدائیش بازی جذابه حداقل چند دست بازی کنید و هر دفعه نوع چیدن دسته بازی رو تغییر بدین مثلا از حالت Basic بزارین Advance یا کنترل تیم رو بزارین مانوئل که بیشتر بازی دستتون بیاد و بدونید با چه روشی میتونید بهتر بازی کنید خلاصه بهترین نسخه ای Pes رو شاهدیم چون تمام بازیکنای تیم تو باخت و برد نقش اساسی دارن

10. 3 کاربر از Konami_Pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    قلبــــ عـــشقمــ

پيش فرض

دوستان میشه بگین کجا گیم پلی بهتر شده من خودم از 2008 پی اس بازی می کنم نمی دونم چطور میگین بازی بهتر شده و گیم پلی عالی است والا من که اصلا نتونستم بازی کنم با این تغییر گیم پلی مسخره ای که کونامی انجام داده.اصلا نمیشه یک ثانیه توپو نگه داشت تا میای بجنبی اومدن توپو از زیر پات درآوردن این یه مورد خیلی آزار دهنده است واسه من
    گفتم و هنوز میگم واسه این نسخه که از حالت ارکید بودن در اومده باید کلا از فضای نسخه های قبلی بیای بیرون خوب وفتی تو نسخه های قبلی همه رو دریبل میزدی و زیاد پاس کاری نمیکردین بایدم از گیم پلی به این نرمی و رونی ناله کنید مجبورین وقتی حریف پرس میکنه تنهای برین جلو خوب عین واقعیت بازی کنید با ارامش پاس کاری کنید تا ارامش تیم حریف رو از بین ببرین و بتونید موقعیت خلق کنید واسه بازیکنای تیمتون

کلا تو این گیم پلی میخوای بازی کنی و گل بزنی پاس کاری + تعویض منطقه بازی + جابجای بازیکنای بدون توپ تو عمق با شوک و سلکت کردن و سانتر یا پاس تو عمق و ............ هر چی مد نطرتون هستش میتونید به گل برسید

ولی باید واسه این نسخه که خیلی سایتهای خارجی دارن بهش بها میدن بخصوص کاربرای فیفا که تازه میگن فوتبال طبیعی خودشو کونامی داده بیرون شماها تازه دارین ایراد میگیرن شایدم حق با شما باشه هر کسی خوشش نمیاد که حرفه ای و واقعی بازی کنه بهتره برگرده به همون نسخه های قبلی چون این نسخه اگه جذبش بشی معتاد کننده هستش اگه ازش بیزار بشی باید قید نسخه های بعدی هم که میاد رو بزنی پس پیش بسوی حرفه ای شدن

12. 5 کاربر از Konami_Pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    قلبــــ عـــشقمــ

پيش فرض

والا احساس می کنم یک سری تریپ میاند!

آخه وقتی با رونالدو و اون سرعتش نشه تو یک کورس با یک بازیکن به سرعت 60-70 برنده شد و مدافع با 5 متر فاصله با یک استارت مسخره به رونالدو میرسه از چی بازی باید لذت برد؟ سرعت مدافعین مسخره طراحی شده. 10 بار توپ رو به عمق می فرستم یا از گوشه ها فضا باز می کنم بعد مدافع در یک صدم ثانیه به بازیکن من که دی ماریا یا رونالدو هست و خدای سرعتا میرسه!

چند دست دیگه بازی می کنم و اگر با این مشکل همچنان طرف بودم بازی رو پاک می کنم میرم به همون پیس 13
    شما واسه اینکه بازیکنتون تندتر بره و 100 متر رو بکنه و خودشو از حریف جدا کنه دکمه سرعت یا همون R1 رو تند تند بزنید چون وقتی بازیکن حریف بهتون میرسه دستتون یا پیرهن بازیکنتون رو میگیره پس سعی کنید وقتی توپ زیر پای بازیکنای سرعتی هستش و نفس دارن حتما R 1 رو تند تند بزنید حتما

14. 2 کاربر از Konami_Pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    قلبــــ عـــشقمــ

پيش فرض

برا من قطعاتم زده good فقط ram زده ok چون 2 هست ولی توی بازی خیلی کنده حتی روی کمترین رزولیشن و low و لگ هم داره روی فول اسکرین هم نمیزازم ولی باز لگ و کنده .

گرافیکم و ویندوزم رو 1 سال هست اپدیت و عوض نکردم بخاطر همینه ایا ؟؟

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
    بله بخاطر همینه سیستم واسه این موتور گرافیکی ضعیفه کونامی باید پسوند نکست جن رو میذاشت روی بازی تا همه به فکر اپدیت سیستم میبودن خدائی این بازی روی اخرین گرافیک اونم بخصوص گرافیک از داخل خود ویندوز اصلا یه چیز دیگه ای رو شاهد هستین

شما با این سیستم روی Low هم بازی کنید بازم افت فریم و لگ دارین بهتره به فکر اپدیت سیستم یا کنسول باشین

کاربر فعال انجمن سریال‌های خارجی M A S T 3 R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Out of My Mind

پيش فرض

شما واسه اینکه بازیکنتون تندتر بره و 100 متر رو بکنه و خودشو از حریف جدا کنه دکمه سرعت یا همون R1 رو تند تند بزنید چون وقتی بازیکن حریف بهتون میرسه دستتون یا پیرهن بازیکنتون رو میگیره پس سعی کنید وقتی توپ زیر پای بازیکنای سرعتی هستش و نفس دارن حتما R 1 رو تند تند بزنید حتما
    منم قبول دارم بازی بهتر شده ولی خب ایراد هایی هم داره که انکارشون نکنیم بهتره!
    موقعی که دارین با دروازه بان تک به تک میشین کافیه اینکارو بکنین تا توپو بندازه جلو و دروازه بان خیلی راحت بیاد توپ رو بگیره
    اگه قسمت آموزش ها هم دوستان رفته باشن وقتی یه بازیکن با شما تنه به تنه میشه میتونین r رو به اطراف بچرخونین که سعی کن بازیکن رو کنار بزنه،که البته موقیتتون رو بیشتر مواقع خراب میکنه!

17. این کاربر از M A S T 3 R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •