4 پست واسه یه جواب!!!![]()
4 پست واسه یه جواب!!!![]()
اینی که گفتی دیق مشخصه اصلیه یه گوشی نو اکبند و اصل هست...تعجب می کنم که مشکل داره....اگه اذیتت می کنه عوضش کن...وگرنه اینی که گیر اوردی توپه![]()
به نظر شما چی بخرم: 810 بخرم کپسولی 850 بندازم روش
یا همون 850 بخرم؟
850 به غیر از اینکه واکمن 2 روشه دیگه چه مزیتهای داره؟
من یه 810 دارم دیشب روشن میشد ولی دیگه امروز روشن نمی شه. یه جورایی هیچکی توش نیست . چیکار کنم ؟....
اینکه شما چه گوشی رو انتخاب می کنی به خودت مربوطه فقط ماها می تونیم واسه انتخاب بهتر راهنماییت کنیم همین...
خوب مزیت هایی شاید داشتهباشه اما از اون دسته مزیت هایی هست که تو ایران جواب نمیده و واسه ماها بود و نبودش یکیه...مثلا دوربین مخصوص مکالمه داره که مونده ایران و سیستمهاش به اونجا برسه..تازه دارن gprs میدن که انگاری گرونم هست....
جفت این گوشی ها فوق العاده خوشگل هستن...کارایی هاشونم یکسانه....
دوربین 850اگه درست خاطرم باشه اتو فوکوس نداره...اما بازم یه دوربین خوب محسوب می شه..اما به هر حال یه کمبود نسبت به 810 محسوب می شه دیگه....
ضمن اینکه متاسفانه 810 داره روز به روز طرفداراش بیشتر می شن و !!!گوشی کمی خز ..من با این یکی اصلا حال نمی کنم....
کلا عقل میگه 810+کپسولی صدا=یک گوشیه معرکه.....حول و حوش 300-310
850-یک گوشیه معرکه..منتها قیمتش بهش نمی خوره چون خوشگله و کشویی الکی گرونه.....400-420
شاد باشید![]()
عجیبا غریبا..یعنی 810 هم شد عین زد 530؟؟؟؟چی کارش کردی؟
با سلام خدمت همه دوستان وعرض خسته نباشیدچند تا سوال داشتم اگر جواب بدید ممنون میشم
1-edge در رادیو چه کاربردی دارد
2-در قسمتی از سایت یکی از دوستان نحوه افزایش صدای گوشی رو توضیح داده بود واینکه حتی صدای گوشی های سریال چنج شده را می توان با این روش افزایش داد وبعد بدون فلش کردن سریال گوشی راعوض کرد نظر شما در این مورد چیست
3-sms هایی که به من می رسد به ترتیب ارسال شدن در گوشیم ذخیره نمی شود وهمچنین تماسهام وتمام sms هام وتماس ها برروی سیم کارتم ذخیره می شود لطفا منو راهنمایی کنید ممنون
من یک سوال دارم برای گوشی w810i
این که من نمی دونم بازی هایی رو که دانلود کردم روی کدوم پوشه بریزم ؟!
اگه ممکنه منو راهنمایی کنین ممنون میشم
فرقی نمیکنه .
اما به نظر من بهتره در قسمت other با کامپیوتر اصل بازی رو بریزی و بعد با گوشی در game
نصب کنی. ( برای نظم در فایلها - من اینکارو میکنم)
سلام.
من تعطیلات عید رو رفته بودم شمال و اونجا ایرانسل رو ساپورت نمیکنه. جالبه بدونید که اون موقع اگه 24 ساعت هم از walkman استفاده میکردم شارژ گوشی تموم نمیشد (وقتی که آنتن نمیداد).
ولی وقتی آنتن میده شارژ هم خیلی زود خالی میشه.
میشه بگین دلیلش چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)