تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 237 از 444 اولاول ... 137187227233234235236237238239240241247287337 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,361 به 2,370 از 4431

نام تاپيک: FIFA 14

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

بخش تورنمنت ها در 14 نیست؟ فقط قسمت لودش هست تو بقیه موارد باید به سرور فیفا وصل شه
    تو حالت معمولیم همش هوای برفی داره من کرک 4 را اجرا می کنم
    فعاله خوبم فعاله . توی بخش more که بری روی لود تورنومنت باید آنالوگ ( شوک ) سمت راست رو به طرف چپ یا راست حرکت بدی تا مود نیو تورنومنتش رو ببینی . بزن تشکر قشنگ رو

تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

عزیزم ملت p30world خودشون یه پا مغازه ان لازم نیست دیگه برن از مغازه بخرن . اونایی هم که تو مغازه ها میبینی حتی ممکنه کرکهای قدیمی تر رو داشته باشن . اما در کل هنوز کرک معتبری نیومده که هیچ مشکلی نداشته باشه .
    اتفاقا بازی من اصلا مشکلی نداره . فقط مشکل همین دویدن بازیکناس که روی اعصابه . آخه یکی نیست بگه بنی بشر این طوری میدوه ؟ کمرشونو خم میکنن سرشونو میندازن پائین و استارت میزنن ... انگار سگ دنبالشون کرده !

تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

بابا بذارید کنار این پایرت بازیارو..........
    به نظر من خوب کاری میکنه،اصلا حقشه سال دیگه لیگ امارات رو با هر اسمی میخواد بذاره تو بازی،چون همه اورجینال تهیه میکنن.....................

یعنی یه بازی اورجینال 200 تومنی یا یه CD Key حدود 100 تومنی انقد برای مردم ایران گرونه که با این کارا به خودشون توهین نکنن؟!
    عزیزه من تو هم از خوده ما هستی دیگه . میدونی 150 تومن واسه یه بازی زیاده . خیلی هم زیاده. قرار باشه برای هر بازی این همه هزینه کنیم نمی صرفه.
    حرف شما درسته اما اگه کشورای دیگه اورجینال میخرن برای اینه که نمیدونن معنی رنج و زحمت چیه...

جدای از حرف شما فیفا تیم هند هم داره . بازیکناش هم آمیتا خان و جبار سینگ اینا هستن..
    Last edited by pc-game; 23-10-2013 at 22:21.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

من که تا الان مشکل توپ بزرگ نداشتم.
    مشکل کارت و دوربینم نداره.
    نقل و انتقالاتو با یه فایل squad که طرف از سیستم خودش که اپدیت رسمی شده بود و اپلود کرده بودش، درست کردم. همش 3 مگه.
    دوست عزیز میشه این فایل squad که میگی رو برا ما هم آپ کنی تا نقل و انتقالات رو آپدیت کنیم....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

فیفای من وسط بازی میپره بیرون

چیکار کنم؟؟

پروفشنال mj94's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوست عزیز میشه این فایل squad که میگی رو برا ما هم آپ کنی تا نقل و انتقالات رو آپدیت کنیم....
    تو تاپیک مشکلات نصب و اجرا فیفا 14 لینکشو گذاشتم.
    الان سخته دوباره پیداش کنم. یکم تو اون تاپیک دنبالش بگردی پیداش میکنی.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

تو تاپیک مشکلات نصب و اجرا فیفا 14 لینکشو گذاشتم.
    الان سخته دوباره پیداش کنم. یکم تو اون تاپیک دنبالش بگردی پیداش میکنی.
    میشه لینک خود تاپیک رو بدین؟

من از نسخه کرک شده عصر بازی استفاده کردم

پروفشنال mj94's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

یه تاپیکی هست به اسم :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خیلی تاپیک خوبیه!!!!!!
    لطف کنید مباحث کرک و این داستانا رو اونجا پیگیری کنید،اینجا جای این چیزا نیست...............

هر روز میایم تو این تاپیک یه بحث فنی خوب ببینیم،فقط پستای کژوال این کرک اومده،اون کرک اومده به چشمون خورد..............
    بابا بذارید کنار این پایرت بازیارو..........

مردم ایران با همین کاراشون جهان سومی شدن،وقتی ما به زحمت و اندیشه ی بقیه احترام نذاریم به نظرتون اونا به احترام میذارن؟!
    بعد میگید چرا EA لیگ کشورای عربی رو اضافه میکنه؟!
    به نظر من خوب کاری میکنه،اصلا حقشه سال دیگه لیگ امارات رو با هر اسمی میخواد بذاره تو بازی،چون همه اورجینال تهیه میکنن.....................

یعنی یه بازی اورجینال 200 تومنی یا یه CD Key حدود 100 تومنی انقد برای مردم ایران گرونه که با این کارا به خودشون توهین نکنن؟!
    به نظر شما گرون نیست؟
    نمیدونم وضعیت درامد شما چجوریه، ولی تو اکثر خانواده های ایرانی 150 تومن پول نسبتا زیادی محسوب میشه. اونم برای یه بازی که هیچ ضرورتی در زندگی ما نداره. اگه کسی بخواد چند تا بازی بگیره که دیگه هیچی.
    هر وقت ea راضی شد بازی رو با قیمت حدود 50 تومن تو ایران بفروشه، من خودم میرم بگیرم.
    نمیدونم چرا بعضیا دایه دلسوز تر از مادر میشن.

9. 4 کاربر از mj94 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه sabar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام داداش این عکس رو ببین برای من خیلی شلوغه تازه وقتی روی بازی کلیک میکنم نه پیغام میده نه میره تو بازی حتی با کلیک راست و run administrator هم نمیره به نظرتون بازی مشل داره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •