فعاله خوبم فعاله . توی بخش more که بری روی لود تورنومنت باید آنالوگ ( شوک ) سمت راست رو به طرف چپ یا راست حرکت بدی تا مود نیو تورنومنتش رو ببینی . بزن تشکر قشنگ رو![]()
فعاله خوبم فعاله . توی بخش more که بری روی لود تورنومنت باید آنالوگ ( شوک ) سمت راست رو به طرف چپ یا راست حرکت بدی تا مود نیو تورنومنتش رو ببینی . بزن تشکر قشنگ رو![]()
اتفاقا بازی من اصلا مشکلی نداره . فقط مشکل همین دویدن بازیکناس که روی اعصابه . آخه یکی نیست بگه بنی بشر این طوری میدوه ؟ کمرشونو خم میکنن سرشونو میندازن پائین و استارت میزنن ... انگار سگ دنبالشون کرده !
عزیزه من تو هم از خوده ما هستی دیگه . میدونی 150 تومن واسه یه بازی زیاده . خیلی هم زیاده. قرار باشه برای هر بازی این همه هزینه کنیم نمی صرفه.
حرف شما درسته اما اگه کشورای دیگه اورجینال میخرن برای اینه که نمیدونن معنی رنج و زحمت چیه...
جدای از حرف شما فیفا تیم هند هم داره . بازیکناش هم آمیتا خان و جبار سینگ اینا هستن..
![]()
Last edited by pc-game; 23-10-2013 at 22:21.
دوست عزیز میشه این فایل squad که میگی رو برا ما هم آپ کنی تا نقل و انتقالات رو آپدیت کنیم....
فیفای من وسط بازی میپره بیرون
چیکار کنم؟؟
تو تاپیک مشکلات نصب و اجرا فیفا 14 لینکشو گذاشتم.
الان سخته دوباره پیداش کنم. یکم تو اون تاپیک دنبالش بگردی پیداش میکنی.
میشه لینک خود تاپیک رو بدین؟
من از نسخه کرک شده عصر بازی استفاده کردم
به نظر شما گرون نیست؟
نمیدونم وضعیت درامد شما چجوریه، ولی تو اکثر خانواده های ایرانی 150 تومن پول نسبتا زیادی محسوب میشه. اونم برای یه بازی که هیچ ضرورتی در زندگی ما نداره. اگه کسی بخواد چند تا بازی بگیره که دیگه هیچی.
هر وقت ea راضی شد بازی رو با قیمت حدود 50 تومن تو ایران بفروشه، من خودم میرم بگیرم.
نمیدونم چرا بعضیا دایه دلسوز تر از مادر میشن.
سلام داداش این عکس رو ببین برای من خیلی شلوغه تازه وقتی روی بازی کلیک میکنم نه پیغام میده نه میره تو بازی حتی با کلیک راست و run administrator هم نمیره به نظرتون بازی مشل داره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گشتم برات خود لینکو پیدا کردم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)