به لیست امن انتقالش بدین مشکلتون حل میشه
به لیست امن انتقالش بدین مشکلتون حل میشه
با سلام
دوستان در این مورد باید چکار کنم که اینقدر log نداشته باشم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا معنی این که نرم افزار می خواد به کومودو دسترسی داشته باشه چیه ؟
البته چند صفحه قبل یکی از دوستان دقیقا همین مشکل من رودر مورد نرم افزار دیگه ای داشت که راه حل گفته شده رو رفتم نشد
نرم افزار BoostSpeed تا اونجایی که من توی سایت سازنده دیدم ابزارهای مختلفی داخلش هست از جمله یک Task Manager! همین یک مورد کافیه تا این برنامه به تمام پروسه ها که کومودو هم جزوش هست دسترسی بخواد داشته باشه. البته این یه احتماله. من تست نکردم ولی میتونه از این باشه. که باید با پیغام HIPS یا از داخل تنظیمات برنامه رو امن بشناسونید.
لینک دانلود فایروال کومودو اخرین نسخه
مستقیم باشه روش کلیک کنی دانلود بشه
از سایت خودش بدین
یه فایل سیستمی توسط کومودو یا امی سافت بلوک شده
با پسوند cmd حالا هر کاری میکنم تو هیچکدوم بلوک نشده :| پس چرا ارور میده:|وقتی ویندوز بالا میاد ارورش رو میده حالا حال ندارم ریست کنم عکس بزارم فردا میزارم عکس میتونید بگید راه حل هاتون رو؟
علی اقا اون مشکل اجرای pdf ها داخل فلش با برنامه اکروبات چی شد؟(که همیشه پیغام میداد)
امروز رفتم اجرا کنم دیدم هنوز مشکل وجود داره و اون پیغام ها رو میده
به تیم پشتیبانی گفتی چی جواب دادن؟
با تشکر
شما از پیغام خطا یک عکس تهیه کنید و قرار بدین
فایل مورد نظر رو هم فشرده سازی کنید، رمز دهید و آپلود کنید و بعد اینجا قرار بدین تا بررسی بشه
سلام
همون موقع مستقیماً به Egemen گزارش دادم..... البته ایشون سرشون شلوغه.
فعلا منتظریم.......
من پیگیر هستم... مسائل زیاده و قدری به فراموشی سپرده میشه. خب شد یادآوری کردید.
امروز هم که در انجمن کومودو به Star Group پیوستم![]()
و این یعنی مطالبات من که بازتاب مطالبات/خواسته ها/درخواستها/ اشکالات شماست با تمرکز بیشتر و صدایی رساتر گفته و از اون سمت شنیده میشه.... با کمک خدا همه با هم یک گام دیگر رفتیم جلو .... من کسی نیستم که از فرصتهام بد استفاده کنم....... ما باید مسائل را به گوش تیم کومودو برسونیم ( از امروز این مورد به نحوه احسن__ نسبت به گذشته انجام میشه) و بیشتر از این ( گزارش) از دست ما کاری ساخته نیست.
مرسی![]()
ویندوز که بالا میاد این ارور رو میده این مربوط به چیست؟
![]()
نرم افزاری که دارم اسمش sXeInjected هست که برای انلاین بازی کردن هست وقتی بازش میکنم این ارور رو میده
راهنمایی کنید ترو خدا:|
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)