تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 237 از 328 اولاول ... 137187227233234235236237238239240241247287 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,361 به 2,370 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

تاپیک ازدواج به کجا ها رسیده
    یک صلوات بفرستید از بحث خارج نشید
    من خودم به عنوان کسی که داره میره خواستگاری و هدف اش هم ازدواجه این تاپیک را دنبال میکنم

- - - Updated - - -

تاپیک ازدواج به کجا ها رسیده
    یک صلوات بفرستید از بحث خارج نشید
    من خودم به عنوان کسی که داره میره خواستگاری و هدف اش هم ازدواجه این تاپیک را دنبال میکنم

2. این کاربر از masoudtr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Ar@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

جالبه این نفرتی که فمنیست های افراطی از زنان غیر خودشان دارند گویا از مردان ندارند.
    فمینیست های افراطی در برابر زنان غیر خودشان؟! مردان آلفا در برابر مردان غیر از خودشان!!

شما در جایگاهی نیستید که برای دیگران تعین تکلیف کنید و اونها رو با توصیفاتی ناشایست خطاب کنید.
    یک نفر خوبه این جمله رو به خودتون بگه که شاهد توهینتون به مردان غیر آلفا! در تاپیک های پیش از این بوده ایم!!

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام

من در مورد اشتغال خانومها دیدم در صفحات قبل و چند مورد به نظرم میاد که باهاتون در میون بگذارم

به نظر من اینکه در جامعه ی امروز ایران خانومهای متاهل هم شاغل باشند از چند لحاظ مثبته :

اول اینکه با کار کردن و تلاش برای ایجاد درآمد ، درک بیشتری از همسرشون پیدا میکنن در هر زمینه ای و این نکته از دید من به تفاهم بیشتر و رابطه ی بهتری منجر میشه

دوم اینکه کارکردن و داشتن درآمد مستقل ، به خانومها استقلال بیشتری میده و علاوه بر اینکه میتونن بهتر و بعضا بدون ملاحظه های مرسوم لوارم شخصی دلخواهشون رو تهیه کنن بدون اینکه بار مالی مضاعفی به همسرشون وارد کن ، میتونن در جاهایی که لازمه به همسرشون هم کمک کنند

اما خب آقایون هم باید چند نکته رو مد نظر داشته باشند ، مواردی مثل اینکه نباید از وظایف مرد خانه بودن دور بشن ، مثلا تامین مخارج زندگی و تقبل کردنشون به نظر من میبایست روی دوش مردها باقی بمونه و اون نقش و جایگاه مرد تغییر نکنه و با همسرش تعویض نشه ؛

و یا اینکه خانومها هرچقدر درآمد داشته باشن مردها نباید اون رو وارد زندگی خودشون کنند در حالت عادی و شرایط طبیعی ؛ و بدون در نظر گرفتن درآمد همسرشون همواره مبلغی رو به خانومها بدن حالا بصورت ماهیانه یا هفتگی یا هر روال دیگه ای که خودشون توافق دارند روش تا همسرشون احساس ناخوشایندی پیدا نکنه نسبت به شاغل بودنش و تبعاتش

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++

این بحث مهریه و اینها هم تمومی نداره هیچوقت و البته من عادی و طبیعی میدونم حساسیت روی مهریه توسط خانمها و خونواده هاشون ؛ مگر اینکه ساز و کار قانونی اون رو نظام مندش کنه و بطور مثال مواردی از اونچه که به عنوان حقوق مرد شناخته میشه در مورد همسرش در جامعه ی ایران مثل حق سفر ، حق طلاق ، حق ادامه ی تحصیل ، حق اشتغال و اینها ( چه عرفا چه قانونا ) به خانومها برگردونده بشه مجددا ؛ چون ظاهرا مهریه اهرم فشاری هست برای احقاق این حقوق پایمال شده ی خانومها ؛ اون موقع خواهیم دید که حساسیتی که امروز وجود داره دیگه روی مهریه وجود نخواهد داشت

5. 11 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

از نظر ازدواج مربوط به آدم های هوس ران است که نمیتونن جلوی خودشون رو بگیرن و کنترل کنند و نیاز دارند همیشه و همه جا یک نفر دم دستشون باشه

7. 3 کاربر از iranch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Zeitgeist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    on the edge of a super-massive black-hole

پيش فرض

well, i'm back to being single and not-engaged in any sort of such relationships. good riddance; her loss!

از نظر ازدواج مربوط به آدم های هوس ران است که نمیتونن جلوی خودشون رو بگیرن و کنترل کنند و نیاز دارند همیشه و همه جا یک نفر دم دستشون باشه
    دید شما نسبت به این مسئله در 15 قرن قبل متوقف گشته است. با اینکه بسیاری از موارد امروزه (بخصوص در فرهنگ های بسته ای همچون جوامع مذهبی)، این میتواند یکی از motive های اصلیشان باشد، ولی در رابطه ای که بر اساس دوستی و هم-فکری شکل گرفته بوده باشد و دو طرف، بخواهند "دوست صمیمی" یکدیگر برای مدتی طولانی باشند، این سخن شما صحیح نخواهد بود چون سـکس، رکن اصلی چنین رابطه ای نیست از نظر طرفین. البته معمولاً در افراد با تحصیلات و سطح فکری بالاتر این مورد رو میشه دید که ممکنه ماه ها و سال ها با هم در ارتباط دوستانه باشند ولی به این موضوع فکر هم نکنند؛ شاید بشه گفت "عاشق مغز یکدیگر شدن" به چنین حالتی!
    Last edited by Zeitgeist; 16-10-2015 at 22:01.

9. 6 کاربر از Zeitgeist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال vahid javani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

well, i'm back to being single and not-engaged in any sort of such relationships. good riddance; her loss! دید شما نسبت به این مسئله در 15 قرن قبل متوقف گشته است. با اینکه بسیاری از موارد امروزه (بخصوص در فرهنگ های بسته ای همچون جوامع مذهبی)، این میتواند یکی از motive های اصلیشان باشد، ولی در رابطه ای که بر اساس دوستی و هم-فکری شکل گرفته بوده باشد و دو طرف، بخواهند "دوست صمیمی" یکدیگر برای مدتی طولانی باشند، این سخن شما صحیح نخواهد بود چون سـکس، رکن اصلی چنین رابطه ای نیست از نظر طرفین. البته معمولاً در افراد با تحصیلات و سطح فکری بالاتر این مورد رو میشه دید که ممکنه ماه ها و سال ها با هم در ارتباط دوستانه باشند ولی به این موضوع فکر هم نکنند؛ شاید بشه گفت "عاشق مغز یکدیگر شدن" به چنین حالتی!
    یعنی طرف به خاطر اینکه یه دوست صمیمی داشته باشه ۱۰۰۰ تا سکه مهر می کنه در صورتی که ۱۰ تاش رو هم نمی تونه بده، یعنی حاضره بره زندان به خاطر داشتن یه دوست صمیمی؟

11. 3 کاربر از vahid javani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت

پيش فرض

یعنی طرف به خاطر اینکه یه دوست صمیمی داشته باشه ۱۰۰۰ تا سکه مهر می کنه در صورتی که ۱۰ تاش رو هم نمی تونه بده، یعنی حاضره بره زندان به خاطر داشتن یه دوست صمیمی؟
    شما هم عصبی هستید و سیاه و سفید مینگرید؛ همه ی موارد قرار نیست به این شکل باشه و به این شکل خاتمه یابد. بیشتر به سطح شعور طرفین برمیگردد و وقتی رابطه بر اساس علاقه نبوده باشه، منجر به ست کردن مبالغ هنگفت و بعداً طلبشان ممکنه بشه!

دید شما و افرادی که در مثالتان میگنجند هم در این حدود است که انگار میخواید برید گوسفند بخرید! این درست هست که اغلب چنین روابطی در این فرهنگ، مسموم به این دید هستند و طرفین، معمولاً شناختی نسبت به هم ندارند و علاقه ی عمیق فکری ندارند به یکدیگر؛ ولی قرار نیست تمامی موارد به این شکل باشند و سطوح تحصیلات و شعور افراد، یکی نیست. فردی که چنان شرایطی رو میپذیره بدون اینکه به صورت منطقی و عمیق، دو طرف یکدیگر رو درک کرده باشند، یک ابله است، تحت کنترل غرایز حیوانی اش.

13. 2 کاربر از Zeitgeist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال vahid javani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

شما هم عصبی هستید و سیاه و سفید مینگرید؛ همه ی موارد قرار نیست به این شکل باشه و به این شکل خاتمه یابد. بیشتر به سطح شعور طرفین برمیگردد و وقتی رابطه بر اساس علاقه نبوده باشه، منجر به ست کردن مبالغ هنگفت و بعداً طلبشان ممکنه بشه!
    تا اونجایی که من فهمیدم آدم ها شدیدا تغییر می کنن و کسی که من الان بهش علاقه دارم و کامل درکش می کنم هیچ ضمانتی نیست که فردا هم همینطور باشه. شاید فردا اصلا نخواست که با من زندگی کنه...

15. 4 کاربر از vahid javani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

تا اونجایی که من فهمیدم آدم ها شدیدا تغییر می کنن و کسی که من الان بهش علاقه دارم و کامل درکش می کنم هیچ ضمانتی نیست که فردا هم همینطور باشه. شاید فردا اصلا نخواست که با من زندگی کنه...
    و همینطور هیچ ضمانتی هم نیست که فردا شما هم همینطوری که الان هستید باشید !

17. 6 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت

پيش فرض

خیر؛ انسان ها معمولاً تغییر نمیکنند و این شاید نوعی توهم است! علت اینکه تصور میکنید تغییری رخ داده معمولاً این نیست که فرد تغییر کرده، بلکه اینطوره که قبلاً دروغ های عظیم تری گفته و واقعیات خودش رو بیشتر پنهان کرده، حالا شاید بیشتر داره نمایش میده.

به نظرم رابطه رو با دروغ، خالی بندی، و ادعاهای پوچ نشأت گرفته از احساسات حیوانیتان آغاز نکنید، و همدیگه رو به طور عمقی بشناسید تا بعداً برای طرفین تصور پیش نیاد که "تغییر" رخ داده!

- - -

میدونم که شاید در واقع چندان عملیاتی نباشه در جامعه ای که علاقه، شناخت عمیق، و نمایش صادقانه ی احساسات، درونش برای بسیاری از مردم (از هر دو جنس) تعریف نشده و دروغگویی/ادعاپراکنی در ذات مردم نهادینه گشته. نهایت سطح فکری این مردم و تصورشون از تصمیم برای ازدواج، معمولاً بسیار کودکانه، سطحی-نگرانه، نا-پخته، و تحت کنترل غرایزشان، شکل میگیرد و یک فاجعه ای رو بر پایه ی دروغ و ادعاهای خیالی بنیان میگذارند، بدون اینکه نسبت به هم شناخت عمقی داشته باشند، بعد میگن "ای بابا این چرا تغییر کرد"!

بسیار دیده میشه افرادی که در این جامعه با هم ازدواج میکنن، یا اصولاً نهایت شناختشون از هم سر جمع میشده یک هفته و یک ماه، یا نهایت صحبت هایی که قبلش با هم کردن میشه "عزیزم گلم و فلان" و دیگر انواع خزعبلات احساسی، یا تحت فشار خانواده و اطرافیان بوده، یا از سر نیاز و یا گیر کردن در عمل انجام شده و غیره... بعد که میرن توی زندگی میفهمن اون "عزیزم گلم" خزعبلات بوده و زندگی جدی تر از ایناس؛ اون موقع هست که تازه میفهمن چه فاجعه ای رخ داده و نارضایتی هاشون آغاز میشه...
    Last edited by Zeitgeist; 17-10-2015 at 15:10.

19. 4 کاربر از Zeitgeist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •