داداش کلا 4000 تا شرکت کننده داره که 2000 تاش اصن الکی میان پای کنکور . اونوقت من چجوری 5600 بشم ؟
من منظورم نمره بودش .
اگه امسال طوری انتخاب رشته کنم که هیچ جایی در نیام میتونم سال دیگه هم استفاده کنم![]()
داداش کلا 4000 تا شرکت کننده داره که 2000 تاش اصن الکی میان پای کنکور . اونوقت من چجوری 5600 بشم ؟
من منظورم نمره بودش .
اگه امسال طوری انتخاب رشته کنم که هیچ جایی در نیام میتونم سال دیگه هم استفاده کنم![]()
سلام
بچه ها احتمالا همه قسمت کارنامه های 91 کانون قلم چی رو دیدین. قسمت جستجو بر اساس دانشگاه رو دیده باشین یه سری اطلاعات نوشته که به نظر خیلی اغراق
آمیز میان.مثلا مهندسی نفت دانشگاه تهران برای منطقه 2 رتبه های دور و ور 2000 و حتی 3000 هم قبول شدن. به نظرتون این اطلاعات با در نظر گرفتن سهمیه های شهدا و ... نوشته شدن . یا شخصی که مثلا 3000 آورده سهمیه شهید و جانبازی(به جز سهمیه مناطق) داشته ؟
یعنی واقعا با رتبه 3000 بدون سهمیه میشه نفت دانشگاه تهران قبول شد؟![]()
Last edited by Sh.m_note; 25-07-2013 at 16:50.
2400 دوست خودم قبول شد ، نفت تهران!
ولی ممکنه بعضی هاش هم سهمیه جانبازان 25 درصد قبول شدن!
ینی نفت دانشگاه تهران سطحش پایین یا علاقه مندی به این رشته اینقدر کمه ؟
نمی دونم والا فقط می دونم دوستم با رتبه ی 2500 کشوری قبول شد تهران...
نمی دونم کدوم دانشکده هاش بود فقط می دونم سراسریِ چون آزاد اصلا آزمون نداد
Last edited by After4Ever; 25-07-2013 at 13:03.
فکر می کنم بیشتر به این خاطر باشه که اون سال متقاضی کم بوده.چون بالاخره هر چقدر هم سطح دانشگاه های تهران و خود دانشگاه تهران پایین باشه بالاخره بعد شریف در رتبه های بهتری نسبت به دانشگاهی دیگه باید قرار بگیرن.مگه این که در حالت استثنا یکی از دانشگاه های سایر شهر ها در شاخه های مهندسی قوی تر باشهینی نفت دانشگاه تهران سطحش پایین یا علاقه مندی به این رشته اینقدر کمه ؟]
کلا به نظرت تو سهمیه شاهد رتبه باید چند باشه ؟
زیر 500 باشه میشه مث زیر 1000 منطقه 3 ؟
رتبه های برتر خبر دار شدن.زنگ زدن
رتبه ۱ تجربیم از تبریزه
![]()
خبر دادن به رتبه های برتر تموم شد در عرض دو روز یا هنوز هم ادامه داره؟
یاشاسین![]()
Last edited by Sh.m_note; 30-07-2013 at 10:57.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)