تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 237 از 281 اولاول ... 137187227233234235236237238239240241247 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,361 به 2,370 از 2804

نام تاپيک: ✔ انتخاب رشته ی کنکوری های 91 (سراسری،آزاد) + نتایج نهایی+تکمیل ظرفیت

پروفشنال eblisandenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

دو سوال داشتم
    من دانشگاه پیام نور قبول شدم برای ثبت نام باید چیکار کنم اصلا هیچ یادم رفته بود که باید ثبت نام کنم؟
    اگه من دو ترم تو پیام نور بخونم سال دیگه اگه همون رشته روزانه قبول شدم میتونم تطبیق واحد بدم و دیگه لازم نباشه اون درسها رو دوباره پاس کنم؟
    بستگی داره کجا قبول شی دوست عزیز !بستگی به این هم داره که همون رشته رو قبول شی یا نه !

اما در کل زیاد روی این تطبیق واحد حساب باز نکن !

2. این کاربر از eblisandenzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه s.khafan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

14 برق یا مکانیک؟

سلام دوستان .من تو آزمون سراسری از رشته برق در اومدم و تو آزمون دانشگاه آزادم در رشته مکانیک قبول شدم.حالا بد جوری گیج شدم .نمیدونم کدومو انتخاب کنم و ثبت نام کنم .لطفا شما راهنماییم کنید و بگید کدوم برم بهتره وچرا?

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان .من تو آزمون سراسری از رشته برق در اومدم و تو آزمون دانشگاه آزادم در رشته مکانیک قبول شدم.حالا بد جوری گیج شدم .نمیدونم کدومو انتخاب کنم و ثبت نام کنم .لطفا شما راهنماییم کنید و بگید کدوم برم بهتره وچرا?
    دوست عزیز جفت رشته ها به نظر من از نظر بازار کار تقریبا در یه سطحن و به خاطر سختی هر دو رشته باید اون رشته ای رو انتخاب کنین که بهش علاقه دارید و گرنه به مشکل میخورید

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام
    من موقع ثبت نام کنکور انگار یکی از دو معدلی که باید وارد میکردیم رو اشتباه وارد کردم(معدل کتبی نه اونیکی)
    حالا گیر ندن یوقت؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام.

بابا کسی نیس اینجا کمک کنه؟؟ من هرچی میرم سایت صنعتی اصفهان هیچی برای ثبت نام پیدا نمی کنم. خودش گفته از طریق سامانه گلستان پیش ثبت نام کنید- خوابگاه درخواست بدبد. سایت گند و........................................... تلفنهاشم که جواب نمی دن.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام ...
    1-برو به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    2-زیر لوگو سایت یه جا نوشته ورود به سایت ، برو توش
    3-کد تصویری رو وارد کن
    4-برای شناسه کاربری ====> U911 + شماره داوطلبیت برای کنکور -- مثال U9111234567
    5-رمز عبور هم شماره ملی

7. 2 کاربر از Werner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    به امید روزی که ایران نباشم

پيش فرض

دوستان واسه منی که یه بار دانشگاه رفتم و الان تمام مدارکم تو دانشگاهه (دانشگاه رازی کرمانشاه) بعد الان واسه من به نظرتون لازمه برم پست و اون تاییدیه پستی رو بگیرم؟سال اول که کنکور دادم یه بار این کارو کردم ۲ باره باید برم یا نه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه omidsarab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    همین نزدیکیا

پيش فرض

10. 7 کاربر از omidsarab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام
    من موقع ثبت نام کنکور انگار یکی از دو معدلی که باید وارد میکردیم رو اشتباه وارد کردم(معدل کتبی نه اونیکی)
    حالا گیر ندن یوقت؟
    کسی نیس جواب بده؟
    مردم از نگرانی

داره خودمونی میشه s.khafan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

دوست عزیز جفت رشته ها به نظر من از نظر بازار کار تقریبا در یه سطحن و به خاطر سختی هر دو رشته باید اون رشته ای رو انتخاب کنین که بهش علاقه دارید و گرنه به مشکل میخورید
    میشه گفت علاقه به هر دو رشته تقریبا در یک حده,اما با چند نفر که هرکدوم در یکی از این رشته ها فارغ النحصیل شده بودند صحبت میکردم گفتند که این رشته ها دقیقا اون چیزی نیست که از دور نشون میدن یعنی مثلا:درسای دانشگاهی و بازار کار آینده شون شاید اون چیزی نیست که افراد قبل از ورود به این رشته ها دارن!
    ولی با این شرایط بیشتر بازار کار آینده برام مد نظر هست!
    کسی میدونه بازار کار برق و مکانیک دقیقا چیه ؟یعنی فرصت شغلی کدوم یکیشون بیشتره و کجا ها میشه مشغول به کار شد؟

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان واسه منی که یه بار دانشگاه رفتم و الان تمام مدارکم تو دانشگاهه (دانشگاه رازی کرمانشاه) بعد الان واسه من به نظرتون لازمه برم پست و اون تاییدیه پستی رو بگیرم؟سال اول که کنکور دادم یه بار این کارو کردم ۲ باره باید برم یا نه؟
    منم مثه شما ، ولی این وسط یه مساله هست اونم اینکه این تاییدیه پستی برای اینه که آموزش و پرورش مدارکو ارسال کنه به دانشگاه ( فک کنما ) در حالی که مدارک ما تو دانشگاهه و اونم زیر نظر وزارت علومه و ما هم دیگه ربطی به آموزش و پرورش نداریم !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •