بستگی داره کجا قبول شی دوست عزیز !بستگی به این هم داره که همون رشته رو قبول شی یا نه !
اما در کل زیاد روی این تطبیق واحد حساب باز نکن !
بستگی داره کجا قبول شی دوست عزیز !بستگی به این هم داره که همون رشته رو قبول شی یا نه !
اما در کل زیاد روی این تطبیق واحد حساب باز نکن !
سلام دوستان .من تو آزمون سراسری از رشته برق در اومدم و تو آزمون دانشگاه آزادم در رشته مکانیک قبول شدم.حالا بد جوری گیج شدم .نمیدونم کدومو انتخاب کنم و ثبت نام کنم .لطفا شما راهنماییم کنید و بگید کدوم برم بهتره وچرا?
دوست عزیز جفت رشته ها به نظر من از نظر بازار کار تقریبا در یه سطحن و به خاطر سختی هر دو رشته باید اون رشته ای رو انتخاب کنین که بهش علاقه دارید و گرنه به مشکل میخورید
سلام
من موقع ثبت نام کنکور انگار یکی از دو معدلی که باید وارد میکردیم رو اشتباه وارد کردم(معدل کتبی نه اونیکی)
حالا گیر ندن یوقت؟
سلام ...
1-برو به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2-زیر لوگو سایت یه جا نوشته ورود به سایت ، برو توش
3-کد تصویری رو وارد کن
4-برای شناسه کاربری ====> U911 + شماره داوطلبیت برای کنکور -- مثال U9111234567
5-رمز عبور هم شماره ملی
دوستان واسه منی که یه بار دانشگاه رفتم و الان تمام مدارکم تو دانشگاهه (دانشگاه رازی کرمانشاه) بعد الان واسه من به نظرتون لازمه برم پست و اون تاییدیه پستی رو بگیرم؟سال اول که کنکور دادم یه بار این کارو کردم ۲ باره باید برم یا نه؟
کسی نیس جواب بده؟سلام
من موقع ثبت نام کنکور انگار یکی از دو معدلی که باید وارد میکردیم رو اشتباه وارد کردم(معدل کتبی نه اونیکی)
حالا گیر ندن یوقت؟
مردم از نگرانی
میشه گفت علاقه به هر دو رشته تقریبا در یک حده,اما با چند نفر که هرکدوم در یکی از این رشته ها فارغ النحصیل شده بودند صحبت میکردم گفتند که این رشته ها دقیقا اون چیزی نیست که از دور نشون میدن یعنی مثلا:درسای دانشگاهی و بازار کار آینده شون شاید اون چیزی نیست که افراد قبل از ورود به این رشته ها دارن!
ولی با این شرایط بیشتر بازار کار آینده برام مد نظر هست!
کسی میدونه بازار کار برق و مکانیک دقیقا چیه ؟یعنی فرصت شغلی کدوم یکیشون بیشتره و کجا ها میشه مشغول به کار شد؟
منم مثه شما ، ولی این وسط یه مساله هست اونم اینکه این تاییدیه پستی برای اینه که آموزش و پرورش مدارکو ارسال کنه به دانشگاه ( فک کنما ) در حالی که مدارک ما تو دانشگاهه و اونم زیر نظر وزارت علومه و ما هم دیگه ربطی به آموزش و پرورش نداریم !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)