نگران نباشید درک میکنیم که minebaz و mobgamer قادر نیستن که یک سرورو نگه دارن که سرور ساختن هم بلد نیستند و سرورشون رو ما ساختیم با 12 نفر اعضای تیم هاشون نتونستند یک سرورو اداره کنند به زودی هم off میشه و bluegamers میاد
AMIR NEWS![]()
نگران نباشید درک میکنیم که minebaz و mobgamer قادر نیستن که یک سرورو نگه دارن که سرور ساختن هم بلد نیستند و سرورشون رو ما ساختیم با 12 نفر اعضای تیم هاشون نتونستند یک سرورو اداره کنند به زودی هم off میشه و bluegamers میاد
AMIR NEWS![]()
من واقعا موندم این چه وضه سروره؟
آقا سروره چت روم که نیست.این L_Lachance قبلا هم دزدی کرده بود هرچی به JFM گفتم میگفت مدرک لازمه.
سرور minebaz off شد و شما دوست عزیز چون عکس رو میشود photoshop کرد گفتند و شما حق ندارید اینطور عکس ها که توش از این حرفا هست را اینجا بذارید
و مشکل از سرور اینا بوده که نمیتونستند اداره کنند وگرنه سرور ما chat records داره کسی حرفی بزنه به راحتی معلوم میشود
با تشکر از این دوست عزیز
بله سرور CreeperCraft هم به سرور های ماینکرفت روی هاماچی پیوست و بزودی وب اختصاصی آن هم کامل می شود
قابل توجه به کاربران عزیز ... استفاده از هرگونه کد تقلب مجازات دارد ...باتشکر از شما ...
![]()
من پچم 1.2.3 چطوری پچ کنم بازی رو خاحش میکنم راهنمایی کنید؟!!!!!؟![]()
من پچم 1.2.3 چطوری پچ کنم بازی رو خاحش میکنم راهنمایی کنید؟!!!!!؟
من پچم 1.2.3 چطوری پچ کنم بازی رو خاه
ش میکنم راهنمایی کنید؟!!!!!؟
دوست عزیز شما نباید هر چند دقیقه یه پست بدید , بار اول دوستان پستتون رو خوندن و اگه کسی جوابتونو بلد باشه جواب میده.از دادن پست های پشت سر هم پرهیز کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)