تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به کدام آنتی ویروس رای می دهید؟

راي دهنده
219. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Avast

16 7.31%
  • Avira

24 10.96%
  • Baidu

1 0.46%
  • Bitdefender

35 15.98%
  • Bull Guard

2 0.91%
  • COMODO

30 13.70%
  • DR.Web

4 1.83%
  • ESET - NOD32

48 21.92%
  • Emsisoft

11 5.02%
  • F_Secure

4 1.83%
  • G Data

2 0.91%
  • Kaspersky

63 28.77%
  • Mcafee

8 3.65%
  • Microsoft

5 2.28%
  • Norman

2 0.91%
  • Panda

6 2.74%
  • Qihoo

3 1.37%
  • Quick Heal

2 0.91%
  • Symantec - Norton

29 13.24%
  • Trend Micro

5 2.28%
  • Trustport

1 0.46%
  • Viper

1 0.46%
  • Webroot

6 2.74%
  • ZoneAlarm

7 3.20%
  • ضد بدافزار ایمن

1 0.46%
Multiple Choice Poll.
صفحه 237 از 402 اولاول ... 137187227233234235236237238239240241247287337 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,361 به 2,370 از 4018

نام تاپيک: بحث و گفتگو برای انتخاب آنتی ویروس مناسب ╣══ نتایج نظرسنجیهای سالیانه در پست اول ══╠

پروفشنال ali.reihani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

پاک شود دوبار دادم حواسم نبود خیلی ببخشید
    لطفا حذفش کنید!
    Last edited by ali.reihani; 15-08-2013 at 04:43.

ناظر انجمن آنتی‌ویروس و نرم‌افزارهای امنیتی Captain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام
    من از ESET Smart Security استفاده میکنم ولی به نظرم فایروال و آنتی اسپای ویر خیلی قوی نداره
    حالا من می تونم در کنار ESET Smart Security که یه جورای اینترنت سکوریتی حساب میشه یعنی هم آنتی ویروس هم فایراول و هم آنتی اسپای ویر داره مجاز به نصب فایروال یا انتی اسپای ور جدا هستم
    یعنی میشه مثلا یه فایروال دیگه مثل Comdo FireWall یا مثلا Norman Malware Cleaner یا Spy Emergency نصب کنم
    کلا با نصب حالا هر اینترنت سکوریتی میشه جداگانه هم نصب نرم افزاری رو داشته باشیم که تو اون بسته اینترنت سکوریتی هست
    این کار تداخلی مشکلی ایجاد میکنه یا نه ؟!!
    مشخصات سیستم شما چیه؟
    میخوایین اینترنت سکیوریتی رو جایگزین ناد32 کنین یا دوس دارین هم ناد رو داشته باشین و هم آنتی ویروس های دیگه؟
    سرعت اینترنت شما خوبه؟
    دوس دارین رایگان باشه یا براتون زیاد فرقی نمیکنه؟

3. 3 کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت CAT_DOG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض قوی،سبک،کم دردسر؟؟

سلام
    یه آنتی ویروس-فایروال لطفا بهم معرفی کنید که اولاً قوی باشه(از هر لحاظ). دوماً سرعت کامپیوتر پایین نیاد. سوماً کاربر رو زیاد درگیر نکنه.
    اگه راحت کرک و آپدیت بشه هم خوبه. اگه هم سخت کرک و آپدیت بشه بد نیست. اگه کرک و آپدیت نشه بد هست ولی دیگه چاره ای جز اورجینال ندارم. ولی حتما ویژگی های قوی و سبک بودن رو داشته باشه.

آخر فروم باز shahin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

اول از همه از ورژن چند استفاده میکنید؟
    میتونید در کنارش اینا رو داشته باشید:
    یکی سوپر آنتی اسپایور هستش و یکی دیگه
    malwarebytes و هر چی که دلتون میخواد فقطrealtime خاموش باشه!{اگه داشت}
    فایروالش که از خیلی از سوییت ها بهتره حالا نمیدونم اگه بزارید روی حالتی که هر برنامه ای خواست وصل بشه به اینترنت ازتون سوال بپرسه نظرتون عوض میشه یا نه؟؟
    ولی حالا اگر خواستید فایروال دیگه ای نصب کنید باید این فایروال خاموش باشه!{فایروال کومودو بهترینه}
    موفق باشید!
    ممنون از راهنمایی تون
    نسخه 6.0.316.0 رو استفاده میکنم
    اونrealtime که گفتید دقیقا کجاست؟!
    اون حالت فایروال که گفتید اگر منظورتون
    Autmatic mode with exceptions user-defined rules
    این هست خوب گذاشتم رو این حالت
    البته تو سایتی مثل toptenreviews رتبه 14 رو داره و تو تست های آنتی ویروس ها هم خیلی وقته که عقب مونده

مشخصات سیستم شما چیه؟
    میخوایین اینترنت سکیوریتی رو جایگزین ناد32 کنین یا دوس دارین هم ناد رو داشته باشین و هم آنتی ویروس های دیگه؟
    سرعت اینترنت شما خوبه؟
    دوس دارین رایگان باشه یا براتون زیاد فرقی نمیکنه؟

مشخصات سیستم من:
    Cpu:ٍ8500 3.16 GHzr
    Ram:4 GB
    Mainboard:P5QC
    VGA:GTX550Ti

نه میخواستم کنار ESET Smart Security برنامه های دیگه ای که گفتم رو هم داشته باشم یعنی هم ESET Smart Security داشته باشم و هم برنامه های دیگه
    سرعت اینترنتم سرویسم 1 مگ هست
    نه خیلی فرقی نمیکنه

6. این کاربر از shahin666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

مشخصات سیستم من:
    Cpu:ٍ8500 3.16 GHzr
    Ram:4 GB
    Mainboard:P5QC
    VGA:GTX550Ti

نه میخواستم کنار ESET Smart Security برنامه های دیگه ای که گفتم رو هم داشته باشم یعنی هم ESET Smart Security داشته باشم و هم برنامه های دیگه
    سرعت اینترنتم سرویسم 1 مگ هست
    نه خیلی فرقی نمیکنه
    با توجه به سیستم شما که میشه گفت سیستم خوبی هستش و کاراییش خوبه (نسبت به رده های سیستمی خودتون گفتم)
    نظر و انتخاب هر کاربر برای ما مهمه، ما هم پیشنهاد خودمون رو به شما میدیم و اساتید شما رو بهتر راهنمایی میکنن تا تو انتخابتون به گزینه های مد نظرتون تا
    99% نزدیک بشین
    شما اگه آنتی ویروس + فایروال قوی و رایگان میخوایین براتون پیشنهادم
    Comodo Internet Security هستش، هم رایگان، هم سبک، هم آپدیت کم حجم تا روزی 1 الی 2 مگابایت، سرعت اسکن قوی، دیتابیس عالی و مخصوصا کلود، پشتیبانی از زبان فارسی
    دومین پیشنهادم
    Emsisoft Internet Security هستش، سبک، دو موتوره (موتور امسی سافت + موتور بیتدیفندر)، فایروال خوب، پولی، پشتیبانی از زبان فارسی
    اگه امنیت براتون مهمه پیشنهاد مخصوصم براتون
    Kaspersky Internet Security 2014 هستش که بسیار سبکه، قدرت فوق العاده داره، کلید فعالسازی همه جا هستش و.... (البته فعلا نسخه نهایی نیومده که انشالله تا هفته های دیگه حتما برا دانلود قرار داده میشه)
    در مورد آویرا و آوست نظری ندارم چون استفاده نکردم، آوست هم بخاطر تحریم ایران نمیشه آپدیتش کرد
    امیدوارم تونسته باشم حتی
    1% هم راهنماییتون کنم

Last edited by Captain; 15-08-2013 at 11:35.

8. 2 کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehrshadmmm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    سعادت آباد

پيش فرض

سلام
    یه آنتی ویروس-فایروال لطفا بهم معرفی کنید که اولاً قوی باشه(از هر لحاظ). دوماً سرعت کامپیوتر پایین نیاد. سوماً کاربر رو زیاد درگیر نکنه.
    اگه راحت کرک و آپدیت بشه هم خوبه. اگه هم سخت کرک و آپدیت بشه بد نیست. اگه کرک و آپدیت نشه بد هست ولی دیگه چاره ای جز اورجینال ندارم. ولی حتما ویژگی های قوی و سبک بودن رو داشته باشه.
    چند تا گزینه میتونین انتخاب کنین
    Norton internet security
    Avast
    Nod32smart security

اینا هر سه از نظر قدرت خیلی خوب هستن...
    البته مساله سرعت به دستگاه شما هم بستگی داره...ولی اینا تقریبا با هر دستگاهی میشه باهاشون کار کرد...از نظر پیدا کردن کرک هر سه عالی هستن.
    ولی درمورد درگیر کردن یوزر شما میتونین با دستکاری توی تنظیمات اکثر آنتی ویروسا این امکان رو بهش بدید که خودش هر مورد مشکوکی رو از بین ببره.ولی این سه تا باز هم در اکثر مواقع خودشون اقدام میکنن و زیاد یوزر ورگیر نمیشه.
    البته آواست برای آپدیتش به هیلتر شکن نیازه...
    ارادتمند
    Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2
    Last edited by mehrshadmmm; 15-08-2013 at 11:36.

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام
    رایگان + قوی + سبک + آپدیت آسان و کم حجم = Comodo Internet Security

قوی + پرقدرت + کاربرپسند + سبک =
    Kaspersky Internet Security 2014

دوموتوره + قدرتمند + تشخیص رفتار + آپدیت پرحجم (در نسخه های قبل 8.0، در نسخه های 8.1 آپدیت کم حجم شده) =
    Emsisoft Internet Security 8.1

11. این کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ali.reihani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

ممنون از راهنمایی تون
    نسخه 6.0.316.0 رو استفاده میکنم
    اونrealtime که گفتید دقیقا کجاست؟!
    اون حالت فایروال که گفتید اگر منظورتون
    Autmatic mode with exceptions user-defined rules
    این هست خوب گذاشتم رو این حالت
    البته تو سایتی مثل toptenreviews رتبه 14 رو داره و تو تست های آنتی ویروس ها هم خیلی وقته که عقب مونده
    جایه سوال شما تویه تایپیک ای ست هستش ولی من بهتون پ.خ میدم!
    Last edited by ali.reihani; 15-08-2013 at 12:03.

13. این کاربر از ali.reihani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shahin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    البرز

13

با توجه به سیستم شما که میشه گفت سیستم خوبی هستش و کاراییش خوبه (نسبت به رده های سیستمی خودتون گفتم)
    نظر و انتخاب هر کاربر برای ما مهمه، ما هم پیشنهاد خودمون رو به شما میدیم و اساتید شما رو بهتر راهنمایی میکنن تا تو انتخابتون به گزینه های مد نظرتون تا
    99% نزدیک بشین
    شما اگه آنتی ویروس + فایروال قوی و رایگان میخوایین براتون پیشنهادم
    Comodo Internet Security هستش، هم رایگان، هم سبک، هم آپدیت کم حجم تا روزی 1 الی 2 مگابایت، سرعت اسکن قوی، دیتابیس عالی و مخصوصا کلود، پشتیبانی از زبان فارسی
    دومین پیشنهادم
    Emsisoft Internet Security هستش، سبک، دو موتوره (موتور امسی سافت + موتور بیتدیفندر)، فایروال خوب، پولی، پشتیبانی از زبان فارسی
    اگه امنیت براتون مهمه پیشنهاد مخصوصم براتون
    Kaspersky Internet Security 2014 هستش که بسیار سبکه، قدرت فوق العاده داره، کلید فعالسازی همه جا هستش و.... (البته فعلا نسخه نهایی نیومده که انشالله تا هفته های دیگه حتما برا دانلود قرار داده میشه)
    در مورد آویرا و آوست نظری ندارم چون استفاده نکردم، آوست هم بخاطر تحریم ایران نمیشه آپدیتش کرد
    امیدوارم تونسته باشم حتی
    1% هم راهنماییتون کنم

ممنون از راهنمایی خوبتون
    راستش من چندین سال هست که از محصولات ESET استفاده میکنم یه جورایی شاید بشه گفت از طفلیت تا حالا
    انقدر تعصب زیادی هم که بهش داشتم حتی نمیخواستم سمت آنتی ویروس های دیگه برم !!! چون نمیخواستم هیچ وقت خیانت کنم
    من الانم تو فکر این بودم که کنار ESET Smart Security نرم افزارهای دیگه نصب کنم ولی چند وقتی هست که میخوام کلا از ESET دل بکنم!!هر چند سخته

میخوام بعد از سال ها بقیه آنتی ویروس ها و اینترنت سکیورتی هم رو تست و استفاده کنم
    نظر خودم هم Kaspersky Internet Security 2014 هست
    حالا الان بعد از سال ها که با ESET Smart Security سرو کله زدم یهو میخوام برم سمت کاسپراسکای
    که البته یه سری سوال های در مورد کاسپر دارم
    که مثلا نحو آپدیت کردن تو کاسپر اسکای به چه شکلی هست ؟!! قضیه کلید فعالسازی به چه شکلیه؟!!
    آیا کاسپر اسکای هم مثل اسمارت سیکوریتی آپدیت آفلاین داره ؟! و اگر داره روشش به طور خلاصه چه شکلی هست؟!!

من خودم رو سیستمم تا حالا کاسپر اسکای نصب نکردم ولی تو بعضی جاها دیدم که مثلا کاسپر خیلی گیر زیادی میده یه جورایی برعکس ESET Smart Security که اصلا کاری نداره !!!
    کلا من ESET Smart Security رو برای سبک بودنش و این که باعث پایین اومدن سرعت سیستم نمیشه و از منابع سیستمی خیلی استفاده نمیکنه و کلا خیلی گیر نمیده و کار کردن باهاش راحت هست قبول دارم
    حالا آیا کاسپر هم تو این موارد به همین شکل هست؟

کلا از دید دوستان Kaspersky Internet Security 2014 نسبت به ESET Smart Security 6 برتری داره که من این کوچ رو انجام بدم چون تو تست های آنتی ویروس ها و اینترنت سکوریتی ها کاسپر رتبه بالاتری نسبت به ESET Smart Security داره

15. این کاربر از shahin666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

ممنون از راهنمایی خوبتون
    راستش من چندین سال هست که از محصولات ESET استفاده میکنم یه جورایی شاید بشه گفت از طفلیت تا حالا
    انقدر تعصب زیادی هم که بهش داشتم حتی نمیخواستم سمت آنتی ویروس های دیگه برم !!! چون نمیخواستم هیچ وقت خیانت کنم
    من الانم تو فکر این بودم که کنار ESET Smart Security نرم افزارهای دیگه نصب کنم ولی چند وقتی هست که میخوام کلا از ESET دل بکنم!!هر چند سخته

میخوام بعد از سال ها بقیه آنتی ویروس ها و اینترنت سکیورتی هم رو تست و استفاده کنم
    نظر خودم هم Kaspersky Internet Security 2014 هست
    حالا الان بعد از سال ها که با ESET Smart Security سرو کله زدم یهو میخوام برم سمت کاسپراسکای
    که البته یه سری سوال های در مورد کاسپر دارم
    که مثلا نحو آپدیت کردن تو کاسپر اسکای به چه شکلی هست ؟!! قضیه کلید فعالسازی به چه شکلیه؟!!
    آیا کاسپر اسکای هم مثل اسمارت سیکوریتی آپدیت آفلاین داره ؟! و اگر داره روشش به طور خلاصه چه شکلی هست؟!!

من خودم رو سیستمم تا حالا کاسپر اسکای نصب نکردم ولی تو بعضی جاها دیدم که مثلا کاسپر خیلی گیر زیادی میده یه جورایی برعکس ESET Smart Security که اصلا کاری نداره !!!
    کلا من ESET Smart Security رو برای سبک بودنش و این که باعث پایین اومدن سرعت سیستم نمیشه و از منابع سیستمی خیلی استفاده نمیکنه و کلا خیلی گیر نمیده و کار کردن باهاش راحت هست قبول دارم
    حالا آیا کاسپر هم تو این موارد به همین شکل هست؟

کلا از دید دوستان Kaspersky Internet Security 2014 نسبت به ESET Smart Security 6 برتری داره که من این کوچ رو انجام بدم چون تو تست های آنتی ویروس ها و اینترنت سکوریتی ها کاسپر رتبه بالاتری نسبت به ESET Smart Security داره
    نحوه آپدیت خیلی سادس این کلید فعالسازی کسپر رو فعال میکنه، از نامش پیداس. کلید فعالسازی، آپشن های فایل آنتی ویروس و آپدیت با وارد کردن کلید فعال میشن که تو این انجمن یه تاپیک مجزا برا کلیدها داریم که دوستان زحمت میکشن و قرار میدن
    منظورتون از گیردادن به چی هستش؟ کیجن و کرک ها؟ من که فعلا ندیدم گیر بده مگر در موارد خاص که مطمئنم فایل یه چیزایی داره که کسپر گیر میده چون بیخودی به هر کیجن و کرکی گیر نمیده
    درمورد آپدیت آفلاین که خود شرکت کسپر یه برنامه 2 مگابایتی ارائه داده تا برا کشورهایی که اینترنتشون زغالیه (مخصوصا کشور عزیزمان ) با اپدیت آفلاین همیشه آپدیت ها در دسترسشون باشه که اگه خواستین کسپر رو آپدیت افلاین کنین باید تو تنظیمات بجای سرور اصلی ادرس پوشه ی آپدیت مورد نظر رو بدین که بسیــــــــــار آسونه و نیاز به کرک و دنگ و فنگ نداره
    کسپر نسخه
    2014 سبکه ولی فعلا چون نسخه نهایی ارائه نشده باگ هایی داره و کرش میکنه، نسخه 2013 هم که بهترینه ولی خب سرعت سیستم رو میگیره(اینم بستگی به تنظیمات شما داره)
    حالا انتخاب با خودتونه
    امیدوارم تونسته باشم راهنماییتون کنم

17. 2 کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •