پاک شود دوبار دادم حواسم نبود خیلی ببخشید
لطفا حذفش کنید!
Avast
Avira
Baidu
Bitdefender
Bull Guard
COMODO
DR.Web
ESET - NOD32
Emsisoft
F_Secure
G Data
Kaspersky
Mcafee
Microsoft
Norman
Panda
Qihoo
Quick Heal
Symantec - Norton
Trend Micro
Trustport
Viper
Webroot
ZoneAlarm
ضد بدافزار ایمن
پاک شود دوبار دادم حواسم نبود خیلی ببخشید
لطفا حذفش کنید!
Last edited by ali.reihani; 15-08-2013 at 04:43.
مشخصات سیستم شما چیه؟
میخوایین اینترنت سکیوریتی رو جایگزین ناد32 کنین یا دوس دارین هم ناد رو داشته باشین و هم آنتی ویروس های دیگه؟
سرعت اینترنت شما خوبه؟
دوس دارین رایگان باشه یا براتون زیاد فرقی نمیکنه؟
سلام
یه آنتی ویروس-فایروال لطفا بهم معرفی کنید که اولاً قوی باشه(از هر لحاظ). دوماً سرعت کامپیوتر پایین نیاد. سوماً کاربر رو زیاد درگیر نکنه.
اگه راحت کرک و آپدیت بشه هم خوبه. اگه هم سخت کرک و آپدیت بشه بد نیست. اگه کرک و آپدیت نشه بد هست ولی دیگه چاره ای جز اورجینال ندارم. ولی حتما ویژگی های قوی و سبک بودن رو داشته باشه.
ممنون از راهنمایی تون
نسخه 6.0.316.0 رو استفاده میکنم
اونrealtime که گفتید دقیقا کجاست؟!
اون حالت فایروال که گفتید اگر منظورتون
Autmatic mode with exceptions user-defined rules
این هست خوب گذاشتم رو این حالت
البته تو سایتی مثل toptenreviews رتبه 14 رو داره و تو تست های آنتی ویروس ها هم خیلی وقته که عقب مونده
مشخصات سیستم من:
Cpu:ٍ8500 3.16 GHzr
Ram:4 GB
Mainboard:P5QC
VGA:GTX550Ti
نه میخواستم کنار ESET Smart Security برنامه های دیگه ای که گفتم رو هم داشته باشم یعنی هم ESET Smart Security داشته باشم و هم برنامه های دیگه
سرعت اینترنتم سرویسم 1 مگ هست
نه خیلی فرقی نمیکنه
با توجه به سیستم شما که میشه گفت سیستم خوبی هستش و کاراییش خوبه (نسبت به رده های سیستمی خودتون گفتم)
نظر و انتخاب هر کاربر برای ما مهمه، ما هم پیشنهاد خودمون رو به شما میدیم و اساتید شما رو بهتر راهنمایی میکنن تا تو انتخابتون به گزینه های مد نظرتون تا 99% نزدیک بشین
شما اگه آنتی ویروس + فایروال قوی و رایگان میخوایین براتون پیشنهادم Comodo Internet Security هستش، هم رایگان، هم سبک، هم آپدیت کم حجم تا روزی 1 الی 2 مگابایت، سرعت اسکن قوی، دیتابیس عالی و مخصوصا کلود، پشتیبانی از زبان فارسی
دومین پیشنهادم Emsisoft Internet Security هستش، سبک، دو موتوره (موتور امسی سافت + موتور بیتدیفندر)، فایروال خوب، پولی، پشتیبانی از زبان فارسی
اگه امنیت براتون مهمه پیشنهاد مخصوصم براتون Kaspersky Internet Security 2014 هستش که بسیار سبکه، قدرت فوق العاده داره، کلید فعالسازی همه جا هستش و.... (البته فعلا نسخه نهایی نیومده که انشالله تا هفته های دیگه حتما برا دانلود قرار داده میشه)
در مورد آویرا و آوست نظری ندارم چون استفاده نکردم، آوست هم بخاطر تحریم ایران نمیشه آپدیتش کرد
امیدوارم تونسته باشم حتی 1% هم راهنماییتون کنم
![]()
Last edited by Captain; 15-08-2013 at 11:35.
چند تا گزینه میتونین انتخاب کنین
Norton internet security
Avast
Nod32smart security
اینا هر سه از نظر قدرت خیلی خوب هستن...
البته مساله سرعت به دستگاه شما هم بستگی داره...ولی اینا تقریبا با هر دستگاهی میشه باهاشون کار کرد...از نظر پیدا کردن کرک هر سه عالی هستن.
ولی درمورد درگیر کردن یوزر شما میتونین با دستکاری توی تنظیمات اکثر آنتی ویروسا این امکان رو بهش بدید که خودش هر مورد مشکوکی رو از بین ببره.ولی این سه تا باز هم در اکثر مواقع خودشون اقدام میکنن و زیاد یوزر ورگیر نمیشه.
البته آواست برای آپدیتش به هیلتر شکن نیازه...
ارادتمند
Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2
Last edited by mehrshadmmm; 15-08-2013 at 11:36.
رایگان + قوی + سبک + آپدیت آسان و کم حجم = Comodo Internet Security
قوی + پرقدرت + کاربرپسند + سبک = Kaspersky Internet Security 2014
دوموتوره + قدرتمند + تشخیص رفتار + آپدیت پرحجم (در نسخه های قبل 8.0، در نسخه های 8.1 آپدیت کم حجم شده) = Emsisoft Internet Security 8.1
جایه سوال شما تویه تایپیک ای ست هستش ولی من بهتون پ.خ میدم!![]()
Last edited by ali.reihani; 15-08-2013 at 12:03.
ممنون از راهنمایی خوبتون
راستش من چندین سال هست که از محصولات ESET استفاده میکنم یه جورایی شاید بشه گفت از طفلیت تا حالا
انقدر تعصب زیادی هم که بهش داشتم حتی نمیخواستم سمت آنتی ویروس های دیگه برم !!! چون نمیخواستم هیچ وقت خیانت کنم
من الانم تو فکر این بودم که کنار ESET Smart Security نرم افزارهای دیگه نصب کنم ولی چند وقتی هست که میخوام کلا از ESET دل بکنم!!هر چند سخته
میخوام بعد از سال ها بقیه آنتی ویروس ها و اینترنت سکیورتی هم رو تست و استفاده کنم
نظر خودم هم Kaspersky Internet Security 2014 هست
حالا الان بعد از سال ها که با ESET Smart Security سرو کله زدم یهو میخوام برم سمت کاسپراسکای
که البته یه سری سوال های در مورد کاسپر دارم
که مثلا نحو آپدیت کردن تو کاسپر اسکای به چه شکلی هست ؟!! قضیه کلید فعالسازی به چه شکلیه؟!!
آیا کاسپر اسکای هم مثل اسمارت سیکوریتی آپدیت آفلاین داره ؟! و اگر داره روشش به طور خلاصه چه شکلی هست؟!!
من خودم رو سیستمم تا حالا کاسپر اسکای نصب نکردم ولی تو بعضی جاها دیدم که مثلا کاسپر خیلی گیر زیادی میده یه جورایی برعکس ESET Smart Security که اصلا کاری نداره !!!
کلا من ESET Smart Security رو برای سبک بودنش و این که باعث پایین اومدن سرعت سیستم نمیشه و از منابع سیستمی خیلی استفاده نمیکنه و کلا خیلی گیر نمیده و کار کردن باهاش راحت هست قبول دارم
حالا آیا کاسپر هم تو این موارد به همین شکل هست؟
کلا از دید دوستان Kaspersky Internet Security 2014 نسبت به ESET Smart Security 6 برتری داره که من این کوچ رو انجام بدم چون تو تست های آنتی ویروس ها و اینترنت سکوریتی ها کاسپر رتبه بالاتری نسبت به ESET Smart Security داره
نحوه آپدیت خیلی سادساین کلید فعالسازی کسپر رو فعال میکنه، از نامش پیداس. کلید فعالسازی، آپشن های فایل آنتی ویروس و آپدیت با وارد کردن کلید فعال میشن که تو این انجمن یه تاپیک مجزا برا کلیدها داریم که دوستان زحمت میکشن و قرار میدن
منظورتون از گیردادن به چی هستش؟ کیجن و کرک ها؟ من که فعلا ندیدم گیر بده مگر در موارد خاص که مطمئنم فایل یه چیزایی داره که کسپر گیر میده چون بیخودی به هر کیجن و کرکی گیر نمیده
درمورد آپدیت آفلاین که خود شرکت کسپر یه برنامه 2 مگابایتی ارائه داده تا برا کشورهایی که اینترنتشون زغالیه (مخصوصا کشور عزیزمان) با اپدیت آفلاین همیشه آپدیت ها در دسترسشون باشه که اگه خواستین کسپر رو آپدیت افلاین کنین باید تو تنظیمات بجای سرور اصلی ادرس پوشه ی آپدیت مورد نظر رو بدین که بسیــــــــــار آسونه و نیاز به کرک و دنگ و فنگ نداره
کسپر نسخه 2014 سبکه ولی فعلا چون نسخه نهایی ارائه نشده باگ هایی داره و کرش میکنه، نسخه 2013 هم که بهترینه ولی خب سرعت سیستم رو میگیره(اینم بستگی به تنظیمات شما داره)
حالا انتخاب با خودتونه
امیدوارم تونسته باشم راهنماییتون کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)