با عرض سلام
سبک موسیقی خودتونو بفرمایید ؟
ایرفون میخوایید؟
با عرض سلام
سبک موسیقی خودتونو بفرمایید ؟
ایرفون میخوایید؟
دوست عزیز عرض کنم خدمتتون که اگه صرفا جهت گوش دادن به موسیقی میخوایید میتونید از مدل XB500 سونی استفاده کنید که فول سایز هست با درایور های 40 میلی و بیس و راحتی بی نظیر اگه اندازش واستون مشکلی ایجاد میکنه میتونید از مدل DT231 Beyer dynamic استفاده کنید
اگر کارتون موسیقیه میتونید از برند های موسیقی AKg و M-Audio و Audio Technica استفاده کنید
با تشکر
Last edited by morteza_moosighi; 13-04-2013 at 16:06.
میشه گفت Ep 630 در بسیاری از فاکتور های مورد بررسی از 830 بهتر عمل میکنه
خیلی ممنون بابت راهنمایتون.فقط چندتا سوال:من مدل xb500 رو از کجا میتونم گیر بیارم؟؟؟ سایتی هست که بفروشش؟؟؟ من مشهد زندگی میکنم چند جاهم رفتم ولی xb500 رو نداشتن.قیمتش چقدره؟؟؟
سلام دوست عزیز میشه منم راهنمایی کنید.ممنون![]()
به نمایندگی سونی در بخش صوتی تصویری {ایران رهجو } مراجعه کنید در شهر خودتون. ایشون سفارش بدن از شرکت براتون ارسال کنن .مطمئن ترین راه همینه
سلام
مبارک باشه
انشالله اولین بررسی فارسی رو بزارید تا همیشه ماندگار بشه
فقط چقدر براتون در اومد؟
من مدلای ep830 و ep630 و ep630i رو با هم مقایسه کردم همشون تو مشخصات تقریبا یکی هستند ولی مثلا قیمت۳ep830برابر ep630 یا ۲برابر ep630i . این اختلاف قیمت واسه چیه؟ میشه چنتا نمونه از برندی دیگه هم معرفی کنید؟ (ایرفن تا حدود قیمت ۱۵۰ هزار و بیشتر آهنگای سبک پاپ رو گوش میدم) مرسی
دوست من شما مورد مصرفیتو بهم نگفتی و اینکه چه سبک موسیقی گوش میدید ؟
عرض کنم خدمتتون که مدل های برند AKG اگه برای مصرف خونگی میخوایید ب درد نمیخوره درسته آمپدانسشون مناسب گوشی هست ولی صرفا جهت گوش دادن به موسیقی و لذت بردن از اون مناسب نیست
مدل های بیتس هم قیمتشون بالاست .مثلا هزینه ای که میخوایید برای beats tour کنید میتونید X10 بگیرید که دورو بر 400 تومانه {کلا از فکر بیتس کپی بیاید بیرون حتی درجه کیفی +AAA}
به دوتا سوال اولم جواب بدید تا کاملا راهنماییتون کنم بهترین انتخاب رو بکنید
دوست من عرض کردم خدمتتون که 630 حتی در مواقعی بهتر عمل میکنه .دلیل اختلاف قیمتم اینه که خوب تولیدی بعدی شرکت Creative بوده بایدم قیمتش بالاتر باشه . اگه بیس براتون مهم نیست و صدای فلت و واقعی دوست دارین من پیشنهادم XBA1 هست که بیس خیلی ضعیفی داره ولی شفافیت و صداش فوق العادس .ولی اگه بیس براتون مهمه در صورت امکان اگه بودجتون رسید J-Tays 3 انتخاب عاقلانه ای هست اگر بودجتون کم بود به 1 و 2 این برند فکر کنید
ولی واقعا اگه بخوام تجربه خودمو بگم شما تا حتی همون 150 تومان عاقلانه ترین انتخابتون EP630 هست پولتونم دور نریختید .برای سبک پاپ و بخصوص ایرانی لازم نیست زیاد هزینه کنید همین جوابگوست
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)