تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 237 از 1849 اولاول ... 1371872272332342352362372382392402412472873377371237 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,361 به 2,370 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

کـاربـر بـاسـابـقـه Ahmad-Ra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    KDE

پيش فرض

خواهش می کنم. قبول دارم که خیلی از مشکلات به خاطر شرکت ها نیست و از طرف زیرساخت ولی اونم باز مشکل شرکت هاست از نظر من. منه یوزر معمولی که نمی تونم به زیرساخت فشار بیارم. شرکت ها باید با پیگیری بیش از حد مشکلات رو حتی اگه از طرف خودشون نیست حل کنن. مثالی می زنم: وثتی شما پرتقال می خری گندیده باشه و کیفیت لازم رو نداشته باشه می ری به کسی که ازش پرتقال خریدی شکایت می کنی یا به کشاورزی که پرتقال رو عمل اوورده؟! این رها کردن شرکت زیر ساخت و فشار نیووردن بهش باعث شده به یه شرکت بی در و پیکر تبدیل بشه که هر کاری دلش می خواد داره می کنه راحت.
    من قم هستم عزیز. متاسفانه خیلی مشکلات کم بود یکی یکی هم اضافه می شه! من الان ۵ روزه از ساعت ۱۱ صبح تا 8 شب تقریبا پینگ تایمم با داخل می ره بالای 300! جواب های وبی ها هم اینه که حل می شه! ولی هر روز دقیقا این داستان تکرار می شه. سرعت هم حتی می رسه به 30 کیلوبایت. فقطم مختص به کاربران های وب توی استان قم هست این داستان. مشکلات گیت وی با خارج از کشور کم بود اینم روش اضافه شد! پینگ تایم ۴.۲.۲.۴ من در این ۵ روزه حتی به 1000 هم رسیده!
    حق با شما هست و البته ما هم داریم زیر ساخت و مراکز دیتا استان رو زیر فشار میگذاریم ولی بعضی اوقات باورت نمیشه واسه یک تعویض جک ورودی پورت مرکز ممکنه بخوابه ؟؟ جک ورودی فیبری که دیگه دست خود دیتا هست.
    من پینگ تایم گرفتم الان خوبه اوضاع . روز های قبلی رو حساب نکن . چند روزه گذشته زیر ساخت گند زده بود رفت حتی از isp های دیگه هم پیگیری کردیم اونها هم همینطور گفتن. بهم بگو قم کدوم مرکز هستی ؟
    Last edited by Ahmad-Ra; 16-07-2013 at 20:29.

2. 3 کاربر از Ahmad-Ra بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Aryaeiboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

حق با شما هست و البته ما هم داریم زیر ساخت و مراکز دیتا استان رو زیر فشار میگذاریم ولی بعضی اوقات باورت نمیشه واسه یک تعویض جک ورودی پورت مرکز ممکنه بخوابه ؟؟ جک ورودی فیبری که دیگه دست خود دیتا هست.
    من پینگ تایم گرفتم الان خوبه اوضاع . روز های قبلی رو حساب نکن . چند روزه گذشته زیر ساخت گند زده بود رفت حتی از isp های دیگه هم پیگیری کردیم اونها هم همینطور گفتن. بهم بگو قم کدوم مرکز هستی ؟
    مرکز صدوقی. چطور؟
    ببینم قید پینگ تایم 110 رو دیگه باید زد با های وب درسته؟!

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    KDE

پيش فرض

مرکز صدوقی. چطور؟
    ببینم قید پینگ تایم 110 رو دیگه باید زد با های وب درسته؟!
    خواستم پهنا باند مرکز رو چک کنم و از نظر پهنا باند خیلی موقعیت خوبی داره با اینکه حتی هنوز به حد اکثر نرسیده. چون Burst وجود داره و در صورت ازاد بودن پهنا باند سرعتتون میره بالا. مثلا شبها که همه میخوان از time free استفاده کنن خوب پهنا باند بیشتر اشغال میشه. ولی سعی شده پهنا باند ها زیاد در نظر گرفته شه. البته باز هم این بسته به اجازه مرکز دیتا هست. بعضی از مراکز رو زیاد اجازه میدن بعضی جاها رو نه. مال شما که خوبه خیلی.
    ببین وضعیت خوبه. خط که نویز نداره ؟ اینها رو چک کردی با call center ... خیلی چیز های فیزیکی ممکنه دخیل باشه.

پروفشنال Aryaeiboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

خواستم پهنا باند مرکز رو چک کنم و از نظر پهنا باند خیلی موقعیت خوبی داره با اینکه حتی هنوز به حد اکثر نرسیده. چون Burst وجود داره و در صورت ازاد بودن پهنا باند سرعتتون میره بالا. مثلا شبها که همه میخوان از time free استفاده کنن خوب پهنا باند بیشتر اشغال میشه. ولی سعی شده پهنا باند ها زیاد در نظر گرفته شه. البته باز هم این بسته به اجازه مرکز دیتا هست. بعضی از مراکز رو زیاد اجازه میدن بعضی جاها رو نه. مال شما که خوبه خیلی.
    ببین وضعیت خوبه. خط که نویز نداره ؟ اینها رو چک کردی با call center ... خیلی چیز های فیزیکی ممکنه دخیل باشه.
    دخیل توی چی باشه؟ پینگ؟! عزیز خود شما هم می دونی که مشکل پینگ از طرف یوزر نیست در حال حاضر. تاثیری که خط بی کیفیت می تونه توی پینگ بزاره نهایت در حد 10-20 ms است. در ضمن شما اگه های وب هستی که خوب خودتون می تونید توی پنل بنده مشخصات خط و نویز رو ببینید!
    راستی یه سوال: تیر ماه تقریبا تموم شد ولی خبری از بسته ها و امکانات تشویقی جدید نیست که؟!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

داداش من مرکز نصرالهی ام، وضعیت اینجا رو می شه چک کنی پهنای بان و شلوغی اش چقدره؟ چند روزه خیلی نوسان سرعت دارم. الان به روز سرعت 8 مگ ام به 1 مگ فقط می رسه!
    البته به احتمال زیاد مال همین مشکلات این چند وقته سراسریه چون 2 هفته اولی که گرفته بودم خیلی خوب بود و هیچ مشکلی نداشتم. ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

مشکل عزیز جان سراسریه منم تا یه مدت پیش پارس آنلاین 300 دانلود داشتم الان شده 30

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    KDE

پيش فرض

دخیل توی چی باشه؟ پینگ؟! عزیز خود شما هم می دونی که مشکل پینگ از طرف یوزر نیست در حال حاضر. تاثیری که خط بی کیفیت می تونه توی پینگ بزاره نهایت در حد 10-20 ms است. در ضمن شما اگه های وب هستی که خوب خودتون می تونید توی پنل بنده مشخصات خط و نویز رو ببینید!
    راستی یه سوال: تیر ماه تقریبا تموم شد ولی خبری از بسته ها و امکانات تشویقی جدید نیست که؟!
    اره البته من شماره شناستو ندارم که بتونم ببین یا اسم فامیلیت رو.
    در مورد بسته ها من اطلاعی ندارم فکر کنم باید با call center یا فروشمون صحبت کنید.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    KDE

پيش فرض

داداش من مرکز نصرالهی ام، وضعیت اینجا رو می شه چک کنی پهنای بان و شلوغی اش چقدره؟ چند روزه خیلی نوسان سرعت دارم. الان به روز سرعت 8 مگ ام به 1 مگ فقط می رسه!
    البته به احتمال زیاد مال همین مشکلات این چند وقته سراسریه چون 2 هفته اولی که گرفته بودم خیلی خوب بود و هیچ مشکلی نداشتم. ممنون
    دوست عزیز ماشالا پهنا باند مرکزتون خیلی خوبه. بالای 10 مگ هم هست. پر هم نشده.
    یوزر مرکز زیاد داریم. ولی وضغیت خوب و عادی مشاهده میشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوست عزیز ماشالا پهنا باند مرکزتون خیلی خوبه. بالای 10 مگ هم هست. پر هم نشده.
    یوزر مرکز زیاد داریم. ولی وضغیت خوب و عادی مشاهده میشه.
    آقا ممنون ... امروز اوکی شده خدا را شکر...ایشالا که همینطور بمونه.

داره خودمونی میشه DREAD KING's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

سلام به دوستان .
    آقا ما دیشب رفتیم یک 8 مگ hi web ثبت کنیم پیام داد این سرویس برای شما موجود نیست ( یه چیزی توی این مایه ها )
    امروز صبح هم یک نفر از های وب تماس گرفت تا ببینه جریان چیه . بعد در کمال تعجب گفت سرویس 8 مگ در مرکز مخابرات شما قابل ارائه نیست ! فکرشو بکن ، خیره سرمون تو دومین شهر پرجمعین ایران زندگی می کنیم
    . / بعد که ما ناامید شده بودیم طرف خواست سرویس های دیگشونو به ما بندازه . گفت البته سرویس های 1 مگ ما تا 6 مگ بسته شدن ! ( خیلی حرف بو داریه به نظرم ! ) / گفتم من برام فقط پینگ با خارج مهم هست چون روی خط دیگمون نامحدود می گیرم / گفت :
    پینگ اصولا به نوع طرح بستگی نداره
    و به شرکت ارائه دهنده بستگی داره ( درست گفته ؟ ) که البته همه جا پینگشون 100 تا 150 بسته شده !
    منم گفتم آره تو راست میگی ! نمیدونم طرف با آسیاتک آشنایی داره یا نه

خلاصه اگر میشه راهنمایی کنید که طرح های دیگش هم پینگ زیر 200 میدن یا نه ؟
    پینگ من با آسیاتک :

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •