اگر برای موبایل باشه اره ولی برای افرادی که میخان به کامپیوتر وصل کنند و از سرعت های فضایی استفاده کنن 100 مگابیت هم که بدن کمه![]()
اگر برای موبایل باشه اره ولی برای افرادی که میخان به کامپیوتر وصل کنند و از سرعت های فضایی استفاده کنن 100 مگابیت هم که بدن کمه![]()
درود بر شما دوستان
الان ميانگين سرعت 3g چقدر شما دريافت ميكنيد با رايتل؟
آخه يكي از دوستان من اپراتور رايتل هست(از همين هايي كه زنگ ميزنيد راهنمايي تون مي كنند.)
به من گفت ما اگر بخواهيم توي يك لحظه مي توانيم سرعت رو تا 29mb بالا ببريم اما اجازه نداريم.
به كاركنان خود رايتل هم اينترنت 2 مگ مي دهند با سرعت خيلي عالي.
الان اون قضيه 29 مگ به نظر شما درسته يا بلف زد.؟
Hspa+ تا 2۱ مگ رو ساپورت میکنه
Sent from my LG-P940 using Tapatalk 4 Beta
Last edited by fanoostalaei; 27-08-2014 at 20:07.
بستگی مستقیم به زیرساختهای این شرکت داره ولی روی کاغذ این نسل قابلیت ارایه سرعت تا 40مگ هم داره.
عجب!
سرعت رایتل رو تو 1 واهه گذشته براتون میگم
اول 32 بود، شد 45، بعد شد 65، دیشب شد 120 الان هم تا 180 میره
الا که سرعتو دیدم انگار سرعت جریان خونمم باش بیشتر شد
اینا سرعت پایه بودناااا
خو بگو زورتون میومد همون موقع این کارو میکردین؟
بازم میگم
ایشالا ورشکسته شین زودتر
![]()
به نظر من اصلاً محدودیت سرعت روی اینترنت حجمی معنی نداره آخه! هر چی هم سرعت بالاتر باشه تازه حجم کاربر هم زودتر تموم میشه!
باز هم این سرعت در نسل سوم بسیار بسیار پایینه و حالا حالاها قابلیت افزایش داره...
رایتل هم به فکر منافع خودشه که بلکه با این کارش مشتری کمتری ازش دفع بشند و به خیل افرادی نپیوندند که سیم کارتشونو خیلی وقته خاموش کردند..
کاملا درسته
ولی جالبه
اینترنت 128 میده ولی سرعت دانلودش رفته روی 185
من تا چند سال پیش فکر میکردم اینترنتی که میدن سرعت دانلودش باید تقسیم بر 4 بشه![]()
اگر بخواد سرعتو رو 16 نگه داره ك با وجود ايرانسل ورشكست ميشه
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
ایشالا![]()
چون دیده رقیب پیدا کرده... و اگر روی همون 32 نگه داره واقعا 1نفر هم استفاده نمی کنه از خدماتشون,این ار هم کردند که بگند آره ما سرعتمون بالاست....
البته من چند روز پیش 3تا سیم رایتل داشتم یکیش هم دائمی بود 50تومن بدهی داشت همه رو شکوندم انداختم تو WC سیفون هم کشیدم خداحافظی کردم...
اپراتوری که بخواد با وارد شدن رقیب سطح خدماتشو بهتر کنه و 1درصد هم به فکر مشترک نباشه می خوام 100سال نباشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)