قبلا تو pt عضو بودم یکی دو مورد کلاه برداری گذارش شد وگرنه اقای به اسم امیر که سر شناس هم هستن قیمتشون حدود 40 هزار تومن ارزون تر بود
اختیار دارید
اگه اینجا مشاوره های که شما داده بودید رو نخونده بودم وین تاچ رو بهم قالب کرده بودن![]()
قبلا تو pt عضو بودم یکی دو مورد کلاه برداری گذارش شد وگرنه اقای به اسم امیر که سر شناس هم هستن قیمتشون حدود 40 هزار تومن ارزون تر بود
اختیار دارید
اگه اینجا مشاوره های که شما داده بودید رو نخونده بودم وین تاچ رو بهم قالب کرده بودن![]()
نه بابا من کاری نکردم دوستان دیگه هم هستن که بهترین مشاوره هارو دادن که ازشون تشکر میکنم .
ایشالا صحیح و سالم برسه دستتون و راضی باشید , موفق باشید .
این هم از چین برات میفرسته دیگهمگه از جای دیگه هم میشه سفارش داد ؟
من از این سایت قیمت 438 تومن دارم که البته نمی دونم چقدر معتبر هست
و اینکه خودش دیروز گفته دلار رفته بالا و این قیمت ها هم پس باید بالا بره ... فکر کنم حدود10 تا 12 هزار تومنی تغییر کنه (تفاوت قیمت اصلاح شد)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا می خواستم بدونم این سایت چقدر معتبره ؟
مرسی![]()
آره سایت معتبریه تجربه خرید ازش داشتم
و همچنین از دو تاپیک زیر
از هر سه قیمت کن هر کدوم ارزون تر دادن از اون بگیر
پس فقط میمونه این مسئله که OTG رو ساپورت میکنه یا نه. چون تبلتی مثل Motorola Xoom با OTG کار نمیکنه.
رفتم تو سایت xda دربارش خوندم مثل اینکه کار نمیکنه روش ! ولی باید تست کرد که مطمئن بشی !
رفتم xda تاپیک زدم پرسیدم که otg قبول میکنه یا نه. منتظر جوابم
Last edited by peyman.021; 25-05-2013 at 17:30.
خوب عزیز این که ایراد حساب نمیشه ! اصلا واسه چی حافظه اکسترنال بهش بزنی ؟ (رم میکرو Sd بهش بزن بسه به نظر من !)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینم جایی که خوندم اون مطلب رو که یارو توضیح داده بقیه تست کردن گفتن کار نکرده این راه حل , عزیز مگه میشه چیزی تو این دنیا باشه که بی نقص باشه !!! تبلت ها مزایا و معایب خودشونو دارن !
ببخشید از این به بعد اصلا اشکال تبلت هارو به شما نمیگم! .
اگه خیلی این مسئله مهمه واستون پس صبر کنین جواب بدن ولی واسه من یکی اصلا مهم نیس !
سجاد جان قبول کردن فلش مموری واسم تو دانشگاه خیلی به درد میخوره واسه همین تاکید دارم بهش![]()
میدونی چرا من میگم به درد من نمیخوره ؟ چون ممکنه تبلت فقط با قالب fat این حافظه هارو بشناسه , بیشتر این حافظه ها با قالب ntfs هستن که اگه اینطور باشه باید همش format کنی حافظه رو تا بشناسه !
خوب دوست عزیز ایشالا که جوابتو بدن تو xda . موفق باشید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)