تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 91 هستید؟

راي دهنده
367. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

190 51.77%
  • تجربی

105 28.61%
  • انسانی

20 5.45%
  • هنر

17 4.63%
  • سایر رشته ها

35 9.54%
صفحه 237 از 461 اولاول ... 137187227233234235236237238239240241247287337 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,361 به 2,370 از 4605

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 91 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه چیزی لازمه رو اثباتا مسلط باشیم؟
    مثلا تو گسسته قضیه داده بعد اثباتش کرده یا مثلا تو دیف

بعضیاشم اصلا ادم نمیفهمه مجبوره حفظ کنه

مثل فیزیک نیست :(
    یکی از معلمای ریاضیمون یادمه همیشه به ما اینو میگفت،باید همه اثباتای ریاضیات و فیزیکو یاد بگیرین(با حفظ کردن فرق میکنه)
    اما تجربه شخصیم بهم ثابت کرده یادگیری اثبات فقط تو بعضی از مسائل کمک میکنه که تعدادشم کمه،و 100 البته سوالاتی که مستقیما از اثبات ها سوال میشه که اینم تعدادش خیلی محدوده
    پس
    اگه تونستی یه اثباتو بفهمی و یادبگیری بد نیس اما اگه قراره حفظش کنی جز سوالاتی که مستقیما ازت اثباتو میخواد بدردت نمیخوره(که اونم من تو سوالات کنکور ندیدم)،پس الکی به حافظت نسبر و یه جایی از مغزتو اشغال نکن،البته اگه میخوای حفظ کنی

2. 4 کاربر از alone one بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

دوستان خواهشا جواب بدین سوالای منو دیگه :
    دوستان من اگه بخوام تو ریاضی حدود 30 40 درصد بزنم باید چه موضوع هایی رو بخونم که کمتر از این نزنم ؟ یعنی نمیخوام تموم موضوعات رو بخونم . بلکه میخوام یه سری موضوعات رو فقط روش کار کنم که بتونم حدود 40 درصد بزنم . ممنون !

سلام دوست من ال بگید ریاضی رشته تجربی یا ریاضی ؟؟؟
    ریاضی یکسری دروسش به هم پیوسته هستند مثل حد-مشتق-انتگرال
    مثلا ار حد 1 تست میاد ولی چون مرتبط هست باید یلد باشید تا بتونید مشتق رو که 5-6 تست میاد بزنید....

موفق باشید ....

---------- Post added at 08:19 PM ---------- Previous post was at 08:16 PM ----------

حالا به نظرتون مهندسی نرم افزار دماوند بهتره یا یکی از از این 2 تا رشته را برم

این که چه رشته ای بروید بسته به علاعق شما و بازار کار اون داره ....
    ببینید به کدوم بیشتر علاقه دارید و در اون موفق تر هستید ....
    مطمئنا موفق خواهید شد ....

4. 2 کاربر از alavi71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه farhad1122's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری!

پيش فرض

حالا به نظرتون مهندسی نرم افزار دماوند بهتره یا یکی از از این 2 تا رشته را برم

دوست عزیز قبلا هم پرسیدین گفتم که این سوال که از ما بپرسین چه رشته ای برای شما بهتره سوالی هست که از بیخ و بن غلطه! و هیچ کس نمیتونه جواب درستی به شما بده! به جز خودتون!
    شما میخواین برید حداقل 4 تا 5 سال اون رشته رو بخونید تا لیسانس بگیرید شاید بخواید ادامه بدید 2 تا 3 سال ارشد هست شاید باز بخواید ادامه بدید...
    اون وقت میتونید رشته ای که علاقه ندارید رو بخونید؟ امکان نداره! تو دانشگاه ما خیلی ها هستن برق و مکانیک هستن خودکشی میکنن! چرا؟ چون خودشون هم نفهمیدن چه انتخاب رشته ای کردن! چون رتبشون خوب شد زدن برق و مکانیک! بعد دیدن اصلا علاقه ندارن! ناامید میشن! مشروط میشن! بعد یکی دو ترم هم خودکشی میکنن!
    آخه رشته مهندسی شیمی و فیزیک و نرم افزار چه ربطی به هم دارن؟ شما برو چارت های درسی رو از اینترنت پیدا کن مال هر رشته رو و ببین به چی علاقه داری! و هی از بقیه نپرس چه رشته ای خوبه! فقط خودت باید انتخاب کنی! چون خودت باید بری دانشگاه! اون رشته ای رو توش موفقی که بهش علاقه داشته باشی بعدش استعداد و در نتیجه اونا تلاش و پشتکار تو اون رشته پیدا میکنید و موفق میشید. رشته مهم نیست. یکی فیزیک میخونه میشه انیشتین یکی برق بهترین دانشگاه ها رو میخونه خودشو میکشه. کدوم موفق بوده؟!؟! چرا؟
    فقط خودتون میتونید بفهمید چه رشته ای برای شما بهتره!
    ببخشید این طوری حرف زدم. هزار بار گفتم هیچ کس گوش نمیکنه! منم اعصاب ندارم! شما خودتون ببینید به چی علاقه دارین و تو چی استعداد دارین همون رشته رو برید. شما خودتون رو بهتر از بقیه میشناسین و هیچ کس شما رو صد در صد نمیشناسه چه برسه به ما! پس چطوری بگیم چه رشته ای برای شما بهتره! کاری به اسم رشته نداشته باشین علاقه و استعداد رو برید اون وقت موفقید.
    این که همه میپرسن برق بهتره یا مکانیک یا ... سوالهای درستی نیست! و فقط تو ایران همچین سوالهایی پیدا میشه! چون فرهنگ مردم غلطه! هیچ جای دنیا کسی نمیره دانشگاه برای اسم رشته یا... میرن برای علاقشون! و به خاطر همینه ایران عقب مونده هست و کشورهای اروپا وآمریکا پیشرفت میکنن! چون برای علاقشون به یاد گرفتن میرن اون رشته ای که دوست دارن. بعد هم شغلی رو میرن که مرتبط با رشتشون هست. به هر حال. از ما گفتن بود.
    موفق باشید.

6. 3 کاربر از farhad1122 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت S a r a 2 7 4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

گاج خاکستری خوندی؟ من خودم گاج سفید دارم ولی میگن خاکستریه بهتره
    سلام.من کنکوری نیستم وامسال قبول شدم تو رشته و دانشگاه مورد علاقم..من معارف خیلی سبز رو خوندنم.معارف رو هم فکر کنم 78 درصد زدم.
    کتاب خیلی عالی ایه.
    البته گاج سبز معارف رو هم داشتم.آنچنان فرقی ندارن تو درسنامه هرچند بازم خیلی سبز یکم بهتره.تست ها هم تستای خیلی سبز نسبت بهش بهتره.
    موفق باشید.ایشالا تو رشته ی مورد نظرتون قبول شید
    امیدوارم کنکور 91 موفق باشین و به رشته و دانشگاه مورد نظرتون برسین
    بجز حسابان و یکمم دیفرانسیل و انتگرال (ریاضی2 رو مطمئن نبودم که بگم) بقیه کتابا تغییری نداشتن،میتونین از همون منابع قبلیتون استفاده کنینن
    تو دیفرانسیلم تغییرات آنچنان زیاد نبوده
    واس معارفم باید بگم من همگامان الان دارم،گاج سفیدم قبلا داشتم،گاج خاکستری جدید هم اتفاقا دیروز دیدم و 10 دقیقه قشنگ ببرسیش کردم
    واقعا یه فرق خیلی تابلو که بگیم مثلا کتاب A بهتره وجود نداره،اصلا دین و زندگی ماهیت به ناشرا همچین اجازه ایرو نمیده
    هرکدوموشو بگیرین فرقی نمیکنه اما چون خودم همگامان دارم،اینو توصیه میکنم،بنظر من بهتره،چه پیام آیات و چه درسنامه و تستاش(البته بعضی تست تالیفیا جاده خاکی زده)
    اون گاج سفید قبلیروهم اگه دارین ،اونم بخونین ضرر نمیکنین
    تو همین پی سی ورلد یه نظر سنجی درمورد درس دین و زندگی بود که گاج بیشترین آرارو آورده بود
    بازم توصیه میکنم خودتم این دوتا کتابو ببینی و بعد اقدام به خرید کنی
    ممنونم از همه . حتما یه سر میزنم بهشون . . .

8. این کاربر از S a r a 2 7 4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

اما خودم الان فکر میکنم همون همگامان بهتره انگار

البته من تستاشو نمیدونم همگامان هم تست کنکور و سنجش و داره؟
    مثل گاج؟

---------- Post added at 09:01 PM ---------- Previous post was at 09:00 PM ----------

منظورت چیه تو جاده خاکی زده ؟

10. این کاربر از sanijoon92 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

مثل گاج؟

---------- Post added at 09:01 PM ---------- Previous post was at 09:00 PM ----------

-همه کتبا ها تست های کنکر ها رو دارن ولی سنجش رو بعضی ها دارن....
    و همون طور که قبلا گفتن کتابها برای افراد و سلایق و سطحشون فرق داره....

قبل از خرید هر کتاب ابتدا نگاهی به درسنامه و پاسخ تشریحی بیندازید بعد خرید کنید ...
    موفق باشید .......

12. این کاربر از alavi71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مثل گاج؟

منم فک میکنم همگامان بهتره
    درمورد تستاشم......
    اصلا بذار کامل بگم:
    اول اومده هدفنامه درس رو کادر بندی کرده
    بعد اگه مقدمه داشت درس همینکارم واس مقدمه کرده
    بعد اومده درسنامشو نوشته البته به یه سبک جالب که به نظر من تو این درس بهتر تو ذهن میمونه،یعنی اومده درختی مباحثو گفته،یا بقول مولف مطالبو دسته بندی کرده(خودت باید ببینی تا متوجه بشی چی میگم)
    بعد تستای تالیفی آموزشیو آورده
    و درآخرم تستای کنور سراسری و آزادو سنجش

تو بعضی از سوالات تالیفی(تاکید میکنم بعضی)سوالات یکم با سبک کنکور فرق میکنه اما خود مولفم تاکید کرده این قسمت سوالات جنبه آموزشی دارن،پس نباید زیاد به این قضیه گیر داد

از نظر من همگامان عالیه ولی حتما حتما حتما خودت قبل خرید نگا بش بندا
    یه موقع نخری خوشت نیاد بعد بمن فحش بدی
    Last edited by alone one; 15-01-2012 at 23:52.

اگه نباشه جاش خالی می مونه urchin7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    قشم

پيش فرض

فکر کنم شما پارسال کنکور ندادی...احتمالا سالهای قبلش کنکور دادی...
    چون پارسال این قضیه تغییر کرد و زمین رو با دفترچه اختصاصی همزمان سر کنکور دادن...
    من اگه مطمئن نباشم حرفی رو نمیزنم،بهتره از یکی که پارسال کنکور داده بپرسی.
    چرا 90 کنکور داشتم!
    چه جالب! پس چرا من فکر می کنم زمین جدا بود!یک ورقه که از وسط ته شده بود با 15 یا 20 دقیقه وقت جداگانه!از اون جایی که مطمئن نیستم به نظر می رسه باید حرفتون رو قبول کنم
    اگه این جوری باشه که عالیه! من می ترسیدم که وقت کم بیارم

---------- Post added at 03:49 AM ---------- Previous post was at 03:48 AM ----------

چند ساله که دیگه دفترچه کنکور اختصاصی و زمین شناس باهمه،دیگه جدا نیست
    اگه رتبه کل برات مهمه و رشته زمین شناسی حتما روی زمین وقت بزارید وگرنه که هیچ
    40 درصد زمین شناسی میتونه یه رتبه ی 4هزارو تا 2 هزار تغییر بده و یه رتبه ی 800 رو تا 500
    برام دندون پزشکی اولویت داره
    بعد ازش پزشکی و دارو

---------- Post added at 03:51 AM ---------- Previous post was at 03:49 AM ----------

Alireza SM عزیر
    گفته بودی که کتابات قدیمیه
    زیست سوم 88 گفته مایع مغزی-نخاعی بین عنکبوتیه و نرم شامه قرار داره ولی تو کتاب جدید گفته بین سخت شامه و نرم شامه

---------- Post added at 03:52 AM ---------- Previous post was at 03:51 AM ----------

تازه آناتومی ماهی صفحه 48 سوم 88 هم نام گزاری شده

15. این کاربر از urchin7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

Alireza SM عزیر
    گفته بودی که کتابات قدیمیه
    زیست سوم 88 گفته مایع مغزی-نخاعی بین عنکبوتیه و نرم شامه قرار داره ولی تو کتاب جدید گفته بین سخت شامه و نرم شامه

---------- Post added at 03:52 AM ---------- Previous post was at 03:51 AM ----------

تازه آناتومی ماهی صفحه 48 سوم 88 هم نام گزاری شده
    منبع ما 89 هست برای سال سوم آیا 89 هم گفته بین سخت شامه و نرم شامه هست ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamid-p71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

من انتخاب اول تمام وقت رو مهندسی نرم افزار دماوند زدم با تراز 4463 و انتخاب اول پاره وقت را هم زدم برق-قدرت دماوند با تراز 4469 می خواستم بپرسم چون ترازها به هم نزدیک هستش مشکلی پیش نمیاد

یک سوال دیگه اگه انتخاب دوم تمام وقت را معدن - اکتشافات تهران را با تراز 4531 بزنم ایرادی نداره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •