تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 237 از 280 اولاول ... 137187227233234235236237238239240241247 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,361 به 2,370 از 2800

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض ابوالفضل جلالی: پرسپولیس مثل خانه پدری و اولویت اول کریمی است!

مرجع خبری پرسپولیس: ابولفضل جلالی در خصوص آینده حرفه ای کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس گفت: کریمی تنها در صورتی به سایر پیشنهاداتش فکر می کند که پرسپولیس اعلام کند او را نمی خواهد. ابولفضل جلالی مدیربرنامه های علی کریمی اظهار داشت: برخلاف آنچه در رسانه ها عنوان می شود کریمی هیچ مشکلی با مصطفی دنیزلی ندارد. وی افزود: اگر پرسپولیس رسما اعلام کند کریمی را نمی خواهد این بازیکن به سایر پیشنهاداتش فکر خواهد کرد، در غیر این صورت پرسپولیس اولویت اول این بازیکن خواهد بود. جلالی در پایان اظهار داشت: پرسپولیس مثل خانه پدری کریمی است و او دوست دارد در این تیم بماند، بعد از بازی مقابل الهلال عربستان هم به دلیل عصبانیت و فشار مسابقه از جدایی حرف زده بود.

2. 2 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ali_1372's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

4. 7 کاربر از ali_1372 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

دنيزلي مي‌رود؟ دايي يا ابراهيم‌زاده مي‌آيند؟
    اين روزها شايعات زيادي پيرامون باشگاه پرسپوليس وجود دارد؛ از رفتن دنيزلي گرفته تا حضور يک مربي ايراني در فصل آينده.
    ه نقل از فارس، شکست 3 بر صفر مقابل الاتحاد، پايان تلخ و تحقيرآميز يک فصل سراسر عذاب‌آور پرسپوليس بود؛ تيمي که در فصل گذشته تا توانست رکوردهاي منفي از خود به جا گذاشت.

اين تيم حتي با وجود تغيير و تحولات مديريتي و فني هم ناکام ماند و پس از حضور دنيزلي نه تنها شرايط بهبود نيافت بلکه شکست‌هاي پرگل، هواداران را بيش از گذشته نااميد کرد.

در اين ميان سفرهاي دنيزلي به ترکيه نيز مزيد بر علت شد تا انتقادها از وي افرايش يابد. اين مربي چند بار در آستانه بازي‌هاي پرسپوليس به ترکيه رفت؛ يک بار دليل سفرش بيماري همسر و پدر همسرش اعلام شد و بار ديگر پاي مسائل شخصي به ميان آمد. کار به جايي رسيد که محمد رويانيان نيز نارضايتي خود را از اين موضوع نشان داد و گفت که بايد براي سفرهاي دنيزلي با وي جلسه داشته باشد. رويانيان البته پس از بازي با الاتحاد هم گفت که کادرفني بايد پاسخگوي اين شکست باشد.

در يکي دو روز گذشته شايعات زيادي درباره تغيير و تحول در کادرفني پرسپوليس به وجود آمد و صحبت‌هايي مبني بر جدايي دنيزلي مطرح و اعلام شد مسئولان باشگاه پرسپوليس به دنبال جذب مربي ايراني هستند.

نتايج نامطلوب پرسپوليس با دنيزلي و سفرهاي گاه و بي‌گاه اين مربي به ترکيه مسئولان پرسپوليس را به اين فکر انداخته که به دنبال راهکار باشند. شايعاتي که وجود دارد حاکي از آن است که علي دايي و منصور ابراهيم‌زاده گزينه‌هاي سرمربيگري پرسپوليس هستند. اگر چه ابراهيم‌زاده اعلام کرده مذاکره‌اي با پرسپوليس نداشته اما نزديکان باشگاه پرسپوليس مي‌گويند وي مدنظر اين باشگاه قرار دارد و شايد مذاکرات در روزهاي آينده انجام شود.

حال اين سؤال مطرح است که آيا دنيزلي که بعد از بازي با الاتحاد به ترکيه رفته و تا پايان فصل آينده با پرسپوليس قرارداد دارد، فصل بعد هم سرمربي اين تيم خواهد ماند يا اين‌که يک مربي ايراني سکان هدايت سرخپوشان در فصل آينده را برعهده خواهد گرفت و سؤال ديگر اين‌که اگر قرار بر رفتن دنيزلي باشد، قرارداد فصل بعد وي چه مي‌شود و مسئولان پرسپوليس بايد چقدر به وي غرامت بدهند.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خدا کنه حقیقت نداشته باشه اخه منصور ابراهیم زاده چه گلی به سر ذوب آهن زد که بخواد بیاد تیم پرسپولیس درست کنه همیشه سر بازیهای حساس کم آورد و جام از دست داد

6. این کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

به نظر من یه مزیتی که استقلال در فصل نقل و انتقالات نسبت به پرسپولیس داره اینه که اونها آسیایی هستند و بازیکنی مثل فونیکه سی یا ادینهو یا حتی خلعتبری برای اینکه بیشتر تو دید باشن تمایلشون قطعاً بیشتر به سمت استقلاله(تعصب که یخدی)

8. 3 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه haddadha23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    نرجه

پيش فرض

من با حرفتون مخالفم
    نمیخوام از عملکرد دنیزلی تعریف کنم ولی شما یه جورایی از ترکیب و بازیکنها حرف میزنید که ادم فکر میکنه تیم ملی دست دنیزلیه
    توی پست هافبک دفاعی کی رو بگذاره. مازیار زارع که افتاده روی دنده لج و یا آقا زمانی که احتمالا اینکه تا پایان بازی توی زمین باشه و تیم 11 نفره بمونه خیلی کمه؟
    دفاع وسط هم داستانش همینه ولی به نظرم نصرتی عملکرد بهتری نسبت به شیث میتونست داشته باشه
    تنها پستی که شاید من یک مقدار علت تاکید دنیزلی رو نفهمیدم دفاع راست بود من منکر تلاش و بازی علی عسگر نیستم ولی حداقل دادن یک بازی 90 دقیقه ای و یا حداقل 45 دقیقه به مهدوی کیا جای دوری نمیرفت.حداقل از روی کرنرها استفاده بهتری میکردیم.
    دیگه تحیلی هافبک تهاجمی و مهاجم با خودتون.

ولی بر خلاف آرش به نظرم فشنگچی بازیکن خوبیه و این نوع بازیش برای بار اول نبود و خیلی از مسابقات هم همینجوری بازی میکرده. فشنگچی که نزدیک محوطه باشه و یا داخل محوطه خیلی راحت میتونه موقعیت ایجاد کنه و یا پنالتی بگیره. ولی دیشب حرکاتش خیلی روی اعصاب بود
    پس هدف باشگاه از آوردن دنیزلی چی بود؟ما که نمیخاستیم پرسپولیسو قهرمان لیگ کنه.سهمیه آسیایی سال بعد که از دست رفت تو لیگ قهرمانان هم که فاجعه بودند برای هیچ کدوم از بازیها برنامه ای نداشت.در ضمن همین تیم الان چهارتا ملی پوش داره به اضافه آسمیر تو لیگ قهرمانان که سطح بازیش فراتر از آسیاست .اگه اشتباه نکنم دنیزلی اول فصل گفت من با همین تیم نتیجه میگیرم و نیاز به جذب بازیکن نیست(جذب آسمیر و زاید هم توسط مدیریت باشگاه انجام شد)یا حداقلش اگه قرار بود با این بازیکنا تیم نتیجه نگیره لااقل به امثال کنعانی میدون میدادن نه اینکه برگردیم به دوران سیستم علی اصغری و ارسال توپ از دفاع رو دروازه!! درست مث شرایطی که اری هان اومد پرسپولیس و تاثیرشو رو تیم به خوبی گذشت .به نظرم با جابجایی مهره ها یعنی بازی دادن شیث در دفاع راست و نصرتی در دفاع میانی و بازی دادن علی عسگر دونده یا حتی شیری تو هافبک دفاعی میتونست حداقل نتیجه آبرومندی داشته باشه. البته ساعتها میشه راجع به مسائل فنی پرسپولیس بحث کرد.
    ولی منظور من تو پست قبلیم و الان اینه که احساس میکنم دنیزلی هیچ تلاشی برای بهبود وضعیت فنی پرسپولیس نمیکنه.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

به نظرم تنها ناکامی دنیزلی در دست دادن سهمیه آسیا بود.اونم همه که اگر بخوام ریشه یابی کنیم دلایل زیادی داره مثل اشتباه داوری(بنده خدا دنیزلی بلد نیست مثل سایر مربی ها بعد از باخت بیاد اشتباهات داوری رو توی بوق کنه)شما اگر آخرین بازی های لیگ ما را نگاه کنید شاید به غیر از دو بازی سایر بازی که بازی با داماش شروع شد و تیم رفت توی حاشیه داوری نقش زیادی داشت.توی آسیا هم همین بازی اخیر باز هم از داوری ضربه خوردیم.
    باند بازی و بازی نکردن بازیکنها را توی بازی با الهلال و بازی های لیگ.من برام مثل روز روشنه که یکسری از این بازیکنها قصد کله پاک کردن دنیزلی رو داشتن چون حدس میزدن ممکنه جایی در ترکیب سال بعد نداشته باشن و...
    من و شما که شرایط آمادگی و یا بازی بازیکنها خبری نداریم.خودم به شخصه قبول دارم شیری بازیکن با هوشی هست و در مواقع حساس بدرد تیم خورده ولی حالا چرا بازی نمی کنه رو نمیدونم ولی هیچ وقت بدرد هافبک دفاعی نخورده.شیث در دفاع راست میتونست نتیجه بده و نه در بازی با الهلال . علی عسگر با توجه و جوانیش و سرعتش توی کورس کم می اورد وای به حال شیث با اینکه دفاع وسطه همیشه دو متر عقب می افتاد.
    هافبک دافعی علاوه بر جنگنده بودن باید توانایی حفظ توپ و ارسال پاس مناسب رو داشته باشه.
    در مورد اینکه میگید این تیم چهارتا ملی پوش داره ، باید عرض کنم که ما نمیتونیم پولادی رو بازیکن خودمون فرض کنیم چوون توی لیگ برای ما بازی نمی کرد.مازیار هم که خودش مونده بود چرا دعوت شده تیم ملی.میمونه رضایی و کریمی.
    وقتی هم که دنیزلی اومد برای بالا بردن روحیه تیم گفت بازیکن نمیخوام.ما که خبر نداریم شاید و حتما امکان جذب بازیکن با کیفیت خارجی توی اون شرایط نبوده.پس خواسته با این کارش تیم رو جمع و جور کنه.اگر این هم نباشه ، شاید ایشون فکر کرده بازیکنهای این تیم واقعا با کیفیت هستند. مگه همین نصرتی توی تراکتور سازی غوغا نکرد و بهترین دفاع لیگ نبودن.مگه میثاق توی فولاد بد بود .مگه اولادی تو ملوان تا اقای گلی پیش نرفت .مگه کریمی ، نوری، رضایی ، کاظمبان و... بازیکنهای بی کیفیتی هستند.داشتن این بازیکنها بدون در نظر گرفتن دو فصل اخیرشون آرزوی هر تیمی بوده ولی الان ...

ما چندین ساله توی بعضی پستها دچار مشکلیم و هنوز نتونستیم این مناطق رو ترمیم کنیم.نمیدونم کجا خوندم توی این انجمن بود یا جای دیگه .ولی شما نمیتونید با قطعات پیکان ، بنز بسازید حتی اگر بهترین مهندس دنیا باشید.

حرف آخر
    من قصد دفاع کردن از عملکرد دنیزلی رو ندارم .شاید مربی هایی بودن با همین تیم نتایج بهتری میگرفتند ولی خود ما دنیزلی رو میخواستیم و هنوز هم میخواهیم. برام خیلی جالبه که گفته میشه به استیلی فرصت داده نشد(البته قبول دارم شرایط خیلی بد بود) تیمی که خودش جمع کرده بود.ولی از دنیزلی که اواسط فصل اومده انتظار معجزه داریم.این تیم با این شرایط نیاز به دو سه سال ترمیم نیاز داره تا بتونه به شرایط خوبش برگرده.من حتی سال دیگه با جذب شدن بازیکنهای خوب انتظار قهرمانی ندارم.چون حداکثر بتونه دو یا سه بازیکن مورد نیازش رو بگیره ولی برای سایر پستها همچنان ضعیف خواهد ماند

11. 6 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه amirjamshid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    قهقرا

پيش فرض

1 -به نظر من رويانيان تا الان خوب كار كرده
    2 -دنيزلي زياد بازيكن شناس نيست و خريد هاي خوبي نميتونه بكنه( يادمه زمان انصاري فرد وسط سال 2تا بازيكن از سوريه خريدن كه 2زار هم نمي ازريدن)
    3 - واقعا الان بازيكنهاي كاملا متوسط تو تيم هستن بايد تيم يه پوستي بندازه!
    4 -دوستان "اخر فروم باز" يه تاپيك ويژه براي درخواست جدايي چند بازيكن (مث رضايي ها و ...) راه بندازن ممنون ميشم

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

ايمون زايد: دوست دارم در پرسپوليس بمانم
    مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس با اشاره به اينکه شرايطش در اين تيم بسيار خوب بود و دوست دارد بماند، از مشخص شدن وضعيت نهايي‌اش ظرف روزهاي آينده خبر داد.
    ايمون زايد در گفتگو با مهر با اشاره به اينکه امروز جمعه به ايرلند باز مي‌گردد در خصوص آخرين وضعيت خود گفت: من در پرسپوليس روزهاي خوبي داشتم و خيلي به اين تيم علاقه دارم و طي روزهاي آينده وضعيتم براي ادامه همکاري با اين تيم مشخص خواهد شد.

وي با بيان اينکه چند پيشنهاد از کشورهاي عربي دارد، در مورد اينکه آن تيم‌ها هواداراني مانند پرسپوليس ندارند، اظهار داشت:‌ در اين مدت متوجه شدم پرسپوليس چقدر محبوب است و قطعاً بيش از تيم‌هاي عربي براي هوادارانش محبوب است. البته دوست دارم در اين تيم بمانم ولي صبر کنيد تا شرايط را بررسي کنم.

مهاجم تيم پرسپوليس در مورد شکست اين تيم برابر الاتحاد تاکيد کرد:‌ ما يک روز بد را سپري کرديم و در شرايطي که مي‌توانستيم الاتحاد را ببريم قدر موقعيت هايمان را ندانستيم و با اشتباهاتي که داشتيم فرصت پيروزي در اختيار تيم ميزبان قرار داديم. پرسپوليس نشان داده بود در آسيا خصوصاً بازي‌هاي خارجي عملکرد خوبي دارد اما در اين بازي ناگهان اتفاقاتي رقم خورد که زمينه شکست تيم به وجود آيد.

وي در مورد اتفاقاتي که از زمان ورود تا خروج عربستاني‌ها براي پرسپوليس ايجاد کرده بودند تصريح کرد:‌ نمي توان نام اين اتفاقات را کارشکني بدانم بلکه يک بي‌احترامي بزرگ بين‌المللي بود من نمي‌دانم آنها چرا اين گونه رفتار کردند. معطلي در زمان ورود به فرودگاه و محل اقامتي که براي ما در نظر گرفته بودند بسيار نامناسب بود و آن را بي‌احترامي مي‌دانم.

زايد در پايان گفت: ناهماهنگي‌هايي که عربستاني‌ها براي ما ايجاد کردند قابل توجيه نيست. ما خيلي معطل شديم و من از اين مسايل بسيار متعجب شدم. ورود بد، محل اسکان نامناسب که مي‌توانم بگويم شرايط اتاقم بسيار ناراحت کننده بود و مسايلي بود که تاکنون نديده بودم و برايم بسيار تعجب آور بود. نمي‌دانم چه بگويم ولي اميدوارم ديگر شاهد بروز چنين اتفاقاتي نباشم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

14. 4 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

به نظر من یه مزیتی که استقلال در فصل نقل و انتقالات نسبت به پرسپولیس داره اینه که اونها آسیایی هستند و بازیکنی مثل فونیکه سی یا ادینهو یا حتی خلعتبری برای اینکه بیشتر تو دید باشن تمایلشون قطعاً بیشتر به سمت استقلاله(تعصب که یخدی)
    درسته اما هستن بازیکنایی که از حقوق بالا و تعداد بازی کمتر استقبال میکنن
    نمونش همین جلال حسینی و بنگر
    من فکر میکنم ما اگر در نقل و انتقالات اینجوری عمکل کنیم موفق هستیم

1-بیرون انداختنِ با احترامِ بازیکنایی مثل نصرتی، نورمحمدی، شیث، شیری، شکوری، آقا زمانی، هوشیار، زارع، کاظمیان، اولادی، نوروزی و ممدوتال
    و البته انجام دادن یه بازی خداحافظی در شان مهدوی کیا
    من با رفتن معمارزاده و هاشمیان مخالفم
    چون معمارزاده برای ذخیره بودن آودوکیچ بهترین انتخابه و هاشمیان هم واقعا میتونه یه ذخیره طلایی برای تیم باشه

2- خریدن سه مدافع میانی، دو مدافع ثابت و یک مدافع برای نیمکت
    3- حفظ کردن پولادی و خرید یک مدافع راست که فکر میکنم ماهینی واقعا خوب باشه و حفظ کردن علیرضا محمد
    4- خرید دو هافبک دفاعی یک هافبک دفاعی عالی و ثابت و یکی برای ذخیره بودن (البته پولادی هم میتونه هافبک دفاعی بازی کنه که در اون صورت باید یه مدافع چپ ذخیره داشته باشیم که در مواقع مورد نیاز توانایی جا به جایی داشته باشیم)
    5- خرید یک هافبک پاسور و در عین حال دونده یه چیزی تو مایه های پتروویچ و حفظ کردن نوری و بادامکی و البته کریمی به شرط کنار اومدن با تفکرات دنیزلی
    6- خرید دو وینگر چپ و راست و حفظ کردن رضایی ، فشنگچی و علی عسگر
    7- خرید یک مهاجم در سطح بالا و حفظ کردن زاید

در اون صورت میشه گفت بعد از چندین سال در فصل نقل و انتقالات در شان پرسپولیس عمل کردیم
    این حرفا هم که در مورد داشتن آکادمی و پرورش بازیکن و این جور چیزا میزنن رو باید فراموش کرد اونم توی ساختار فعلی فوتبال ایران
    همین حالاشم خیلی از تیمهای درجه یک و سطح بالای اروپا چیزی به اسم آکادمی ندارن یا فقط در حد اسم فوتبال پایه دارن

پرسپولیس چندین ساله خوب خرید نکرده و حالا باید جبران کنه و فکر میکنم با کمی وسواس و مدیریت خوب میشه به راحتی یک تیم قوی بست
    امیدوارم دو بازیکن خارجی خوب در حد زاید و آودوکیچ بخریم برای پستهای هافبک دفاعی یا هافبک نفوذی و یا وینگرها

16. 10 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

با همه‌ی پیشنهاداتت موافقم علیرضا ...

رفتنی‌ها همه باید برن، هر چند میشه نوروزی رو نگه داشت و به عنوان یه ذخیره ازش استفاده کرد ... به هر حال یکی دو مهاجم زاپاس باید داشته باشیم تا در صورت بروز مصدومیت بازی بدیم ...

و اینکه اگه نشد مدافع مرکزی ذخیره‌ای که گفتی رو بخریم، موندن نصرتی هم به ضرر پرسپولیس نیست ...

با حفظ میثاق به عنوان ذخیره هم موافقم ...

فقط در مورد مهدوی‌کیا، من همچنان با نظر دوستانم مخالفم و فکر می‌کنم یک فصل دیگه، حداقل برای ذخیره، مهدی جواب میده، و خوب هم جواب میده ...
    به نظر من از مهدی از علیرضا محمد بهتره ... هم خوش‌فکر تره هم سانترهای بهتری می‌کنه ... سرعتش نه اندازه‌ی روزهای اوجش، اما در حد بازیکنای دیگه‌ی تیم هست ...

پیشنهادتون واسه سانتر فوروارد در کنار زاید، کیه ؟! قاضی ؟! (به نظرم مهاجم قوی و خوبیه، اما هیچ وقت از استیل و سبک بازیش خوشم نیومده)
    من انصاری‌فرد رو ترجیح میدم ... هر چند که امیدوارم بره بوندس‌لیگا ... (و با وجود محمودرضا فاضلی فکر می‌کنم بتونه)

+

امروز یه خبرایی از پیشنهاد بشیکتاش به مصطفی و مذاکراتش برای موندن و رفتن در پرسپولیس اومد رو سایتا ...

رفتن دنیزلی پرسپولیس رو نابود می‌کنه ... اگه قرار باشه دوباره تیم رو بدن به دست علی دایی یا امثال منصور ابراهیم‌زاده، باز همون آش و همون کاسه میشه ...

دنیزلی بمونه فصل بعد میشه بهتر نتیجه گرفت
    به شرط اینکه این قدر نوسان نداشته باشیم ...

18. 10 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •