تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 237 از 320 اولاول ... 137187227233234235236237238239240241247287 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,361 به 2,370 از 3198

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

مورينيو: چرا رئالي ها در ورزشگاه نبودند؟

مورينيو در کنفرانس مطبوعاتي پس از بازي با رايو وايکانو گفت:" در چنين مکان هايي، امتياز دادن آسان است. رايو شايسته باخت نبود، همه با آن موافقيم. ما خودمان بازي خوبي انجام نداديم. تساوي عادلانه تر بود چرا که حريف عالي بود. سه موقعيت خيلي خوب داشتند. ما هم موقعيت هايي در ضد حملات داشتيم. "

به نقل از مرجع خبري رئال مادريد وی افزود:" نمی خواهم که تیمی این همه مشکل در ضربات آزاد برای ما ایجاد کند. تیم خیلی خوبی بودند. اگر برابرشان نمی جنگیدیم و خوب دفاع نمی کردیم، چه با شانس و چه بی شانس نمی توانستیم برنده شویم. بازیکنانم می دانستند که چطور فشار را تحمل کنند و با سختی ها هماهنگ شوند. ما با مشکلات هماهنگ می شویم، به دنبال توجیه نیستیم همه تلاششان را درون زمین انجام دادند و از آنها و نتیجه راضی هستم. "

مربی پرتغالی افزود:" مایورکا را هم در دقایق پایانی بردیم اما فکر می کنم که این مشکل ترین برد فصل بود. زمانی که بین دو نیمه 0-0 بود، به نظر می رسید بیشتر به باخت نزدیک باشیم تا برد. اما عقب نکشیدیم. "
    در مورد ساعت بازی گفت:" بازی در ساعت چهار خیلی خوب بود .انگار ه این بازی مال دهه های هفتاد و هشتاد باشد."
    او سپس به هواداران کنایه زد:" برایم ناراحت کننده بود که در مادرید بازی می کردیم و فقط 300 هوادار داشتیم. در برابر ختافه هم 30 تا بودند. می فهمم که برای دیدن بازیهایمان در بیلبائو و مالاگا نیایند اما این جا که نزدیک است. هواداران باید بیشتر با ما باشند. "
    در مورد سومین اخراج روی فاریا در سه ماه اخیر گفت:" از نحوه نگاه ها تعجب می کنم. اگر داور بخواهد اخراج کند، باید کل نیمکت شامل کندو ، سیلوینو لورو و ... را بیرون کند. همه به جز من. چرا که من ساکت بودم و داور چهارم گستاخ ترین آدمی است که در طول دوران کارم دیده ام."
    درمورد صحنه اخراج میچو گفت:" به نظرم اشتباه بود چرا که در جریان بازی اتفاق افتاد و قصد خشونت نداشت."

خداییش یه وقتایی این مادریدی ها واقعا گندشو در میارنا!!!فعلا تو اوج هستیم و سر خوشن!!اگه با این کاراشون مورینهو رو از دست بدن اون وقت حالیشون میشه!!!

2. 8 کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و تلویزیون Dark Shine's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایــ مشهــد ـران

پيش فرض

لینک گلش رو می دی ویدیوش رو .. اگه ایچ دی باشه عالی می شه م م نون .:دي
    فکـ میکنـم منظـورِ دوستـمـون گـل بـا لبـاسِ منچستـر بـود ! : دی

4. این کاربر از Dark Shine بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

لینک گلش رو می دی ویدیوش رو .. اگه ایچ دی باشه عالی می شه م م نون .:دي
    والا اگه اشتباه نکنم چون برای فصل 08-2007 همچین یه نمونه لینک دانلود با کیفیتی (جز یوتیوب اونم اگه HD باشه) تو اینترنت نیست... ولی این ویدئو رو خود سایت رسمی باشگاه یونایتد نزدیک یه سال پیش گذاشته بود تو پیج پایین:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و اینم لینک مستقیمش برای دانلوده:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    منتها کیفیتش زیاد جالب نیست...

6. 5 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مرجع خبري رئال مادريد : سرجیو راموس ، مدافع رئال مادردی از حضور در اردوی تیم ملی اسپانیا برای بازی روز چهارشنبه برابر ونزوئلا در لاروسالدا "ابراز خرسندی " کرد و گفت که همچنان شانس برگشت فرناندو تورس و رائول آلبیول به ترکیب وجود دارد .

سرجیو راموس در زمان رسیدنش به لاس روزاس گفت :" خوشحالم که به تیم برگشته ام و با هم تیمی هایم دیدار می کنم . این همیشه یک خرسندی بوده است . حضور در تیم ملی ، یک انگیزه برای پیش تاختن به سمت یوروست . "
    در مورد حضور تورس و آلبیول در لیست گفت :" آنها خیلی تلاش کرده اند . نیستند و معلوم نیست که بر می گردند یا نه . این مربی است که هبترین ها را انتخاب می کند و جای بحثی وجود ندارد . این بحث که ترجیح می دهم در تیم ملی در پست دفاع وسط بازی کنم یا نه ، بحث انتخابی نیست . با آن هماهنگ شده ام و حس راحتی می کنم . در پست دفاع راست هم قهرمان اروپا و جهان شده ام . اگر به من بگویند که در پست دفاع وسط بازی کنم ، بدون مشکل آن را انجام می دهم . "
    در مورد حرفهای اخیر گواردیولا پس از بازی با اتلتیکو که گفته بود برد لالیگا برای تیمش غیرممکن است گفت :" هر کسی نظرات خود را دارد . به همه احترام می گذارم ، گواردیولا هم همین طور . "

8. 5 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

عکس : ایکر در کنار تابلوی صحنه توپگیری از روبن

فدراسیون فوتبال اسپانیا ، تابلوی عکس بزرگ توپی که ایکر کاسیاس از آرین روبن در فینال جام جهانی گرفت را تهیه کرده است . این توپگیری تاریخی یکی از کلیدهای قهرمانی اسپانیا در آن تورنمنت بود .

.............
    واقعا اگه این گل میشد؟
    واقعا تکی ایکر
    ..........
    ..

َ
    AS
    نبوغ کریستیانو
    رئال مادرید بازی را با پشت پای شگفت انگیز ستاره اش حل کرد
    بازی خوب رایو شایسته امتیاز گرفتن بود
    گواردیولا بی خیال شد
    در کنفرانس مطبوعاتی گفت :" لالیگا را نمی گیریم ، نمی توانیم رئال را بگیریم . "
    پرز لاسا ، پنالتی بوسکتز در دقیقه 89 را نگرفت

MARCA
    نابغه

ضربه پشت پای شگفت انگیز کریستیانو و توپ فوق العاده ای که کاسیاس گرفت ، باعث حل شدن بازی بد رئال شد
    مورینیو :" سخت ترین بردمان بود ، همچنان دنبال لالیگا هستیم "
    خیلی اوقات داوری به ضرر تیم است گاهی اوقات به سود
    رایو ، زندگی را از صدرنشین گرفت و چند موقعیت مسلم را خراب کرد
    قضاوت بد فرناندز بوربالان که باید راموس را اخراج می کرد و در اخراج میچو سختگیری کرد
    لحظه به لحظه کار هنری گل / دقیقه 54 : کریستیانو نمی توانست پاس بدهد و با یک ضربه پشت پا ، حریف را غافلگیر کرد
    گواردیولا :" دیگر لالیگا را نمی بریم "
    داور به درستی دو گل بارسا را مردود کرد و پنالتی بوسکتز را اشتباها نگرفت

منبع: مرجع اخبار رئال

10. 9 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

ژابي آلونسو: گل رونالدو فوق العاده بود

اين ملي پوش اسپانيايي همچنين تيم رايو وايکانو را به دليل نمايش فوق العاده اي که در ديدار ديروز ارائه داد، ستايش کرد.

ژابی آلونسو، هافبک رئال مادرید، بعد از پیروزی 1-0 تیمش مقابل رایو ، گل فوق العاده کریس رونالدو را مورد ستایش قرار دارد.

ستاره پرتغالی رئال که در صدر جدول گلزنان نیز قرار دارد، سی امین گل این فصلش را با یک ضربه پشت پا به ثمر رساند.
    او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" بله، رایو نمایش فوق العاده ای داشت. ما می دانستیم که پیروزی در این دیدار راحت نیست.
    دیدار بسیار نزدیکی بود، در زمینی که شرایط ویژه ای داشت؛ مهمترین مسئله برای ما کسب سه امتیاز بود. گل رونالدو فوق العاده بود و به ما کمک کرد تا در یک دیدار دشوار به پیروزی برسیم. ما به تلاش برای رسیدن به هدف مان که کسب سه امتیاز از هر بازی است، ادامه می دهیم."
    منبع: ورزش 3

12. 4 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض مورینیو: هنوز منتظر جایزه‌ام هستم

خبرگزاری فارس: سرمربی رئال مادرید اعلام کرد هنوز منتظر دریافت جایزه خود در زمان حضور در اینترمیلان است. به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از شبکه رای، فرانچسکو گوئیدولین که هدایت اودینزه را به عهده دارد به‌عنوان بهترین مربی سری آ در فصل 11-2010 انتخاب شده است. وی جایگزین خوزه مورینیو شده که در فصل 10-2009 این عنوان را به‌دست آورده بود. مورینیو در این مورد گفت: به گوئیدولین برای به‌دست آوردن جایزه نیمکت طلایی تبریک می‌گویم. او شایسته این عنوان بود زیرا از زمان حضور در اودینه کار بسیار بزرگی انجام داده و این تیم را به یکی از مدعیان لیگ ایتالیا تبدیل کرده است. مورینیو ادامه داد: او از من خوش شانس‌تر است زیرا جایزه‌اش را دریافت کرده و من از سال 2010 هنوز جایزه‌ام را نگرفته‌ام. سرمربی پرتغالی مادریدی‌ها در سال 2010 با اینترمیلان توانست ۳ جام معتبر را به‌دست آورد تا جایزه نیمکت طلایی فوتبال ایتالیا را به خود اختصاص دهد.
    Last edited by Alinho; 20-03-2012 at 18:01.

14. 5 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

اوزیل :" خوشحالم که در بهترین باشگاه جهان بازی می کنم "

مسعود اوزیل ، ملی پوش ترکیه ای رئال مادرید گفت که خوشحال است که در "رئال مادرید " بازی می کند که به توصیف خودش ، "بهترین باشگاه جهان " است .
    اوزیل در کنفرانس مطبوعاتی در اردوی تیم ملی آلمان گفت :" خوشحالم که در بهترین باشگاه جهان بازی می کنم . طبیعتا باید هماهنگ می شدم و با زبان و فرهنگ خو می گرفتم اما مردم آن جا خیلی به من کمک کردند . "
    اوزیل در ادامه به خبرنگاران گفت که برای بازی تیم ملی آلمان به برمن رفته و دوست ندارد در مورد دیگر سوالها در مورد رئال مادرید پاسخ دهد .

اوزیل ، بهترین ملی پوش آلمانی از نگاه هواداران
    مسعود اوزیل ، به عنوان ملی پوش سال آلمان ، به گفته سخنگی فدراسیون فوتبال آلمان انتخاب شد . اوزیل در این باره گفت :" خیلی خوشحالم و باید از هوادارانی که به من اعتماد کردند تشکر کنم . "

16. 10 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

شایعه در انگلیس : پیشنهاد 30 میلیون پوندی برای نانی

رئال مادرید جدیدترین باشگاهی است که به خرید نانی علاقمند شده است .
    ملی پوش پرتغالی در تابستان 2007 به منچستر یونایتد ملحق شد که از آن موقع یک چمپیونزلیگ و سه قهرمانی لیگ انگلیس را دشت کرد .
    نانی تا 2014 در اولدترافورد قرار است بماند اما گزارشات حاکی از آن است که مذاکراتی برای افزایش این مدت صورت گرفته است .
    اما هافبک 25 ساله ، مردد است که از انگلیس بیرون برود تا به کریستیانو رونالدو در برنابئو ملحق شود . گزارشات حاکی از آن است که رئال حاضر است 30 میلیون پوند برایش بدهد که در این راه باید با یووه رقابت کند .
    ...........................................
    دل بوسکه :" امیدوارم رئال و بارسا به فینال چمپیونزلیگ برسند "
    ویسنته دل بوسکه در کنفرانس مطبوعاتی پیش از بازی با والنسیا ، مواضعش را در مورد فینال کوپا و فینال چمپیونزلیگ تکرار کرد .
    این مربی گفت :" امیدوارم رئال و بارسا به فینال چمپیونزلیگ برسند . هیچ گاه شکایتی در این باره ندارم . ما مطمئنا یک اردوی عالی داریم . "
    وی افزود :" این که برنامه فینال کوپا با فینال چمپیونزلیگ تداخل پیدا کند یا نکند بستگی به نظر فدراسیون دارد ، این چیزی است که به من ارتباط پیدا نمی کند . "
    ........................................
    دی استفانو ، دیگر استاد گل پشت پا در رئال بود

گل کریستیانو در وایکاس یاد آور آلفردو دی استفانو ، یکی از بزرگترین بازیکنان تاریخ رئال بود که سه گل پشت پای معروف زد : یکی به بلژیک با تیم ملی اسپانیا در سال 1957 ، دو تای دیگر به اتلتیکو مادرید و وایادولید .
    گلش بیشتر شباهت به گل کریستیانو به مالاگا داشت اما کار دی استفانو خیلی مشکل تر بود چرا که سانتر خوزیتو از جناح راست بود و نیاز به نیروی بسیاری داشت .

البته فقط دی استفانو نبود که با پشت پا گل می زد . آمانسیو هم برابر بنفیکای اوزه بیو دست به چنین کاری زده بود .
    ...................................
    رائول :" امیدوارم رئال لالیگا را ببرد و برای چمپیونزلیگ بجنگد "

رائول گونزالس ، مهاجم شالکه 04 در مورد قهرمانی احتمالی تیم سابقش ، رئال مادرید در لالیگا صحبت کرد . وی همچنین ابراز امیدواری کرد که این تیم بتواند در چمپیونزلیگ هم خودی نشان دهد .
    او در بروکسل ، در حالی که در مراسمی با حضور استویچکوف شرکت کرده بود گفت :" برای رئال مادرید مشکل است که چهار بازی را ببازد . امیدوارم به رئال مادرید به بردن ادامه دهد . امید دارم که رئال مادرید بتواند لالیگا را ببرد و برای چمپیونزلیگ هم بجنگد . "
    در مورد مسئله داوری ها در لالیگا گفت :" 17 سال است که در مورد داوری ها صحبت نکرده ام و حالا هم نمی کنم . این بخشی از بازی است و باید آن را بپذیریم . "
    ........................................

18. 13 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

سرمربي تيم فوتبال رئال مادريد به لندن رفت

سرمربي تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا در فرصت کوتاهي که نصيبش شده به لندن رفت و منزل مسکوني از قبل انتخاب شده خود را خريد.
    به نقل از آس اسپانیا، خوزه مورینیو روز گذشته پنهان از دید خبرنگاران و عکاسان اسپانیایی و انگلیسی با وکیل خود به فرودگاه باراخاس مادرید رفت و به مقصد فرودگاه هیثرود لندن سفر کرد.
    خوزه مورینیو در این سفر کوتاه با نماینده باشگاه چلسی نیز دیداری برنامه‌ریزی شده داشت و از رویت خبرنگار و عکاس روزنامه آس اسپانیا در لندن به شدت جا خورد.
    این رسانه اسپانیایی در گزارش خود از سفر ماتیلد، همسر خوزه به لندن نیز نوشته و آورده است: بلیت مورینیو و همسرش از ۲ آژانس مسافرتی مختلف خریداری شده تا این مرکز به خبرنگاران گزارش ندهند.
    مورینیو تا ۵ بعد از ظهر روز گذشته سرگرم انتخاب منزل مسکونی بوده و در نهایت یکی از ۳ مورد پیشنهادی وکیل خود را انتخاب و قرارداد رسمی را امضا کرده است.
    ار شایعات مطرح شده از انتقال مورینیو به تاتنهام و تصاحب جایگاه هری ردنپ نیز سخن به میان آمده است.
    ورزش 3

...........
    این چیه؟
    یعنی چی؟
    چه دلیلی داره؟

20. 8 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •