در مورد دومی نظر خاصی ندارم چون از سوپرپچ استفاده نکردم! نظر من اینه که یکی دیگه استفاده کن.من یه سیو دارم که تغییرات بازیکنها توش خیلی زیاده ، برزیل کاملا جدید شده ، هانری تو بارسلونه و ... اگه میخوای بگو آپلود کنم برات.
در مورد دومی نظر خاصی ندارم چون از سوپرپچ استفاده نکردم! نظر من اینه که یکی دیگه استفاده کن.من یه سیو دارم که تغییرات بازیکنها توش خیلی زیاده ، برزیل کاملا جدید شده ، هانری تو بارسلونه و ... اگه میخوای بگو آپلود کنم برات.
سلام
دوست عزیز شما دسته رو روی کدوم پلیر مشخص میکنید ؟
احتمالا روی تب بعد از کیبورد ، درسته ؟
این کار درست نیست .
شما باید دسته رو روی دو تب بعد از کیبورد تنظیم کنید .
یعنی روی پلیر2 .
مال من همین مشکل رو داشت که اینجوری برطرفش کردم .
ایشالا مشکل شما هم رفع بشه .
اگه متوجه نشدی بگو تا عکسشو بذارم .
یا حق
![]()
ممنونم عزیزم
حالا درست شد!!
راستی میشه از دو دسته استفاده کرد؟
چه جوری؟
ممنونم دوست گلم.
نه یک سیو گیم جدید تر گرفتم.واسه دیروزه.
واقعا گلی...
سلام دوستان من تازه واردم و یک در خواست دارم اگه میشه برام یک آپشن فابل بزارید که تمامی نقل وانتقالات توش لنجام شده باشه و آمار توانایی بازیکنا هم درست شده باشه روی تیم یوونتوس هم خیلی کار شده باشه
راستی توی این آپشن فایله پیراهنا و چهره ها هم کار شده باشه مرسی
سلام دوست عزیز
جوابتون رو در پیغام خصوصی دادم...
تو مستر ليگ بازيكنا كه سنشون بالا ميره چه تاثيري روشون داره
دقیقا نمیدونم ولی فکر میکنم Stamina میاد پایین.
باز هم دوستان باید نظر بدن.
تو مستر لیگ هر چه سن بازیکن کمتر یعنی بازیکن جوانتر باشه قدرتهاش سزیعتر زیاد میشن و هر چه پیرتر باشن استقامت و همینطور بقیه شاخصه ها اٌفت سریعتری خواهند داشت،البته در صورتی که پیشرفت یا همون Development رو فعال کرده باشی. در ضمن، بازیکنها به یه سنی که میرسن بازنشسته میشن و دیگه حاضر نیستن نه برای تو و نه برای هیچ تیم دیگه ای بازی کنن!
راستی feli جان اون سیو جدیده رو آدرسشو بذار تو تاپیک ما هم استفاده کنیم. حال ندارم دنبالش بگردم. میدونی که، تنبلیه و هزار درد!!!!
Last edited by aminspy12; 25-08-2007 at 19:30.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)