من anydvd نصب کرده بودم اینطور شده بود
من anydvd نصب کرده بودم اینطور شده بود
سلام و خسته نباشید
نوت بوک hp dv6-1127 رو به تازگی گرفتم و روش vista بود با تمام درایور های مورد نیازش با رفتن به سایت hp دیدم یک سری از درایورهام ورژن جدیدترش اومده از جمله bios , audio ,graphics ایا این ورژن های جدید رو دانلود کنم و نصب کنم یا همونا روش باشه؟
up کردن به ورژن بالاتر برای bios پیشنهاد میشه چون بعضی ها میگن نه بعضی ها هم اره (اگه اره میشه بگید چه تاثیری داره)
ممنون میشم کمکم کنید.
سلام دوست گل و خوبم
منم hp dv5 دارم ببین یه گزینه هست توی استارت بعد اچ پی بعد اچ پی حالس چک
اینو بزن و همزمان به انترنت وصل باش هر درایوی رو که نیاز داشتی خودش دان کرده نصب می کنه حتی بایوس
واسه اپ بایوستم انتی ویروست رو ببیند همین طور هر برنامه ای رو که داره اجرا می شه و می تونی ببندی
سلام
یک سوال
چطوری میتونم لپ تابم رو به lcd وصل کنم و توسط اون مثل x-box بازی کنم
یعنی تصویر لپ تابم بشه تصویر lcd
آیا نیاز به کابلی هست یا اینکه باید کار دیگه ای انجام داذ
با تشکر
دوستان من چند روزی هست hp dv6-1199 گرفتم ! ارور صفحه ابی (blue death screen) دو سه باری برام اومده ! با یک برنامه تست رم که قبل از ویندوز میاد هم تست کردم و تا 100% رفت و مشکلی پیدا نکرد !! به نظرتون چه کنم ؟
سلام دوستان
من 1 هفته هستش hp dv3 2025ee خریدم تا دیروز صرفا وقتی که روشنش میکردم یا وقتی dvd مینداختم فنش چند لحظه با صدای بلند کار میکرد و بعد ساکت میشد و گاها هم در حین کار کمی با صدای کم روشن میشد. تا اینکه دیروز بعد از update کردن ویندوز فنش به طور دائم کار میکنه البته نه در حالت loud ولی خوب یک لحظه هم خاموش نمیشه. به نظرتون مشکل از کجاست؟
اولا هم نوت بوکت و هم lcd باید پرت hdmi داشته باشند سپس با وصل کردن کابل hdmi از نوت بوک به lcd تصویر میره رو lcd .
اگه هم نرفت fn+f4 بزن.
سلام
من میخواستم یک مودم ای دی اس ال وایرلس بگیرم
بعد میشه با وایرلس لپ تاپ ازش استفاده کنم؟
لپ تاپ موبایل یا هر وسیله ای که وایرلس داره رو می تونی بهش وصل کنی
در کل خیلی نعمت بزرگی هست
ببخشید این جمله که تو امضاتون هست جریانش چیه؟
""تجربه من :
از هر جا لپتاپ میخرین بخرین ... ولی از زیگورات نخرین""
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)