من فکر می کردم وقتی میگن 1080p یعنی دقیقا همون کیفیتی که فیلم ها هستند ....یعنی یکی تو این دنیا نمی تونه یک گوشی کامل تولید کنه ؟!؟!؟!
من فکر می کردم وقتی میگن 1080p یعنی دقیقا همون کیفیتی که فیلم ها هستند ....یعنی یکی تو این دنیا نمی تونه یک گوشی کامل تولید کنه ؟!؟!؟!
ممکنه بخواید بیاید بگید جوابی که به پست شما میدم تعصبیه
ولی بنده حدودا 2 روز با این گوشی کار کردم
مشکل داغ کردن گوشی بعد از 4ساعت باهاش بازی کردن و وب گردی و Wifi و اینا ظاهر شد
اونم نه این که دستمو بسوزونه و نمیدونم بندازم تو آبو اینا
گوشی ای با بدنه پلاستیکی میخواید گرما رو منتقل نکنه؟ دوما این که گرمای گوشی تا حدی که نگه داشتن انگشت روی باطری دستتون رو اذیت کنه کاملا طبیعیه
و عزیز ویدئوی فول اچ دی روی مانیتور های خاصو گرافیک خاص دیده میشه نه این که با مانیتور 100تومنی بخواید فول اچ دی بگیرید
و اگر هم از اینترنت میخواید دانلود کنید یک دونه فیلمش 10-15 گیگ هست و فکر نکنید اونی که یک سایت دانلود فیلم براتون میزنه فول اچ دی ، فول اچ دی واقعی هست
کیفیت اچ دی اونقدر زیاده که همه انگشت به دهن میمونن و 1600*900 میتونید ببینید
چه برسه فول اچ دی و چه برسه این که از دور و ور خودتون و لحظات به یاد ماندنیتون فیلم بگیرید
ماهواره هم شما 3G داشته باشی ( شکر خدا هیچکس نداره ) خیلی زودتر از اینهاس
شما GSm بخون اونا برات تست کردن
ولی رنج ماهوارش 10الی 15متره
و نمیدونم چرا به نظر شما برند مهمه؟ اصلا گوشی میخواد مال Glx باشه اگر خوب باشه ارزش خرید داره
و این گوشی هم در حال حاضر بهترین سخت افزار گوشی ها رو داره و حالا حالا ها اوله
هر چند من htc sensation رو دوست دارم
ولی خوب تعصبی نمیشه گفت که نه! گلکسی جلوی اچ تی سی اسباب بازیه :-j
میتونن اما نمیخوان چون اگه یه گوشی کامل تولید کنن بقیه ی گوشی هاشون فروش نمیره....
عین بلایی که نوکیا با تولید n95 8gig به سر خودش آورد....
تبلیغ سایت فیلمه
البته گوشی نمیتونه فول اچ دی 60فرم بگیره چون باید روش هارد اکسترنال وصل کنیم![]()
من خودم یادمه اولین روزی که 1080p از کارتون toy story 3 اومد تو اینترنت شروع به دانلودش کردم ... تقریبا 8 گیگ بود و 1 هفته طول کشید !!!!!!بعدم ریختم روی لپتابم و با hdmi وصل کردم به تلویزیون .... و به قول شما انگشت به دهن موندم .... اما فیلم گلکسی اس 2 رو هم دقیقا ریختم رو لپم ... وصل کردم به تلویزیون و دیدم ... اما انگشت به دهن که نموندم .... حالم کلا گرفته شد !!!!!
من با htc wildfire که کلا هیچی حساب نمیشه بنده خدا .. در حدود 1 دقیقه 11 تا ماهواره رو پیدا می کنه !!!!! یعنی این گوشی نباید در حد یک گوشی 300 تومنی باشه gps ش ؟!؟!؟
اقا من رفتم گرفتم امروز از علا الدین
810 گرفتم بدون گارانتی
800 هم میگفتن بعضی جاها ولی نمیدونم چرا حس خوبی نداشتم نسبت به اونا
من هنوز باهاش کاری نکردم ولی از نظرم گوشیه خیلی خوبیه
اصلا هم پشیمون نیستم از گرفتنش
میخوام روش رام فارسی بریزم
میام بازم میگم در موردش
خیلی باهالی بابا
مردیم از خنده
دمت گرم....با این ضدحال های چپ و راستی که از سامسونگ میخوردیم واقعا خیلی وقت بود نخندیده بودم
درمت گرم![]()
بیا تو هم مثل من یه Wave 8500 بخر و بعد به ke1 آپدیتش کن و حالشو ببر، Bada 2.0 هم که دوماه دیگه release میشه و بهتر هم میشهنوشته شده توسط gachsaran.karmandi [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من بین Galaxy S و Wave مردد بودم ولی نداشتن فلاش دوربین رو نتونستم تحمل کنم و wave8500 ذو انتخاب کردم
خداییش نسبت به پولی که دادم خیلی خیلی راضیم( 330 هزار تومن)
3.3inch Super Amoled Screen
1 GHz ARM Cortex-A8 processor
PowerVR SGX540 GPU, Hummingbird chipset
HD Playback & Record
Up to 600 h (2G
میدونم که قابل مقایسه با gs2 نیست ولی خوب تا 5 یا 6 ماه که مفصل جریان قیمت و باگهای gs2 سروسامون بگیر کارتو حسابی راه میندازه
میتونستم به خودم فشار بیارم تا gs2 رو بگیرم ولی فکرمیکنم بهترین تصمیم رو گرفتم ، این رو گرفتم تا بی گوشی نمونم و چندماهی بگذره و وضعیت gs2 سروسامون بگیره بعد بگیرمش
اگه قرار باشه یه معیار برای کیفیت یه ویدئو باشه، بیت ریت ویدئو هست. و البته نحوه ی ثبت رنگ ها توسط دوربین که فاکتور قابل اندازه گیری ای نداره.
اینوخوب اومدیگارانتی دار هم که پول دیه بیضه چپ بابای رییس مایکروتل رو روش گذاشتن فعلا.البته یکچهارم دیه راستم اضافه کن
خوب چه ربطی داره به اینجا؟؟!!یه چیزی هم من اضافه کنم خبرهایی هم از روت شدن سنسیشن به گوش میرسه و قطعا در اینده خیلی نزدیک روت خواهد شد![]()
هان...
من که به شخصه 2ماهی صبر میکنم اگهمشکل داغ شدنش حل شد که خدا روشکر اگه نشد سینسیشن میگیرم چاره ندارم البته از USB ON THE GO گلکسی نمیشه گذشت...
دوستدار شما یاشار
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)