تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 237 از 555 اولاول ... 137187227233234235236237238239240241247287337 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,361 به 2,370 از 5541

نام تاپيک: I9100 Galaxy S II » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Android و پردازشگر ا Dual Core ا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

Full HD یه رزولوشنه ! یعنی اندازه تصویر ! و یکی از چیزایی که خیلی موثر توی کیفیت فریمریتشه ! که روی گوشی ها فک نکنم از 30 بیشتر باشه ! و کلا روی گوشی ها یه چیز تبلیغاتیه ! البته اون جوری که می دونم ! یه چیز با کیفیت باید 60 باشه !
    خودم الان گلکسی1 دارم ! و 720 که می گیره کیفیتش واقعا 720ی نیست که فیلما و سریالا هستش !
    من فکر می کردم وقتی میگن 1080p یعنی دقیقا همون کیفیتی که فیلم ها هستند .... یعنی یکی تو این دنیا نمی تونه یک گوشی کامل تولید کنه ؟!؟!؟!

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من امروز بالاخره موفق شدم با این گوشی نصف روز کار کنم !!!! .... باور کنید ... باور کنید ... باور کنید ... که اصلا اصلا اصلا ارزش پولی رو که داریم میدیم نداره .... اولا که قبل از هر چیزی احساس می کنی یک موبایل پلاستیکی بسیار بی کیفیت دستت گرفتی .... منو ها و رابط کاربریش واقعا افتضاحه .... آدم یاد گوشی های جاوا قدیمی می افته .... البته بسیار سریعه و اصلا گیر نمی کنه یا لگ نمیزنه ..... نکته بعدی هم اینه که یا من درک درستی از فیلم فول اچ دی ندارم یا اینکه این گوشی فقط اسما فیلم برداریش فول اچ دی هست ... !!!!!! و الان برام این سوال پیش اومده که این فیلمی که فول اچ دی میگیره این گوشی همون فول اچ دی هست که روی بلوری ها هست یا مثلا دانلود می کنیم و می بینیم تو تلویزیون ؟؟؟.... اگر قراره اون باشه که واقعا مقایسشون به نظر من مسخرست !!!!!
    من شنیده بودم دوستان می گفتن پشتش داغ می کنه ... اما گوشی ای که من باهاش کار کردم بالای صفحه نمایشش به شدت داغ می شد ... جوری که لاکش می کردم تا خنک شه و دوباره باهاش کار می کردم !!!!!
    این اولین بار هست که من با گوشی سامسونگ کار می کنم ... و واقعا خوشحالم که هیچ وقت سامسونگ نداشتم !!!!!
    تمام چیزایی که تو ذهنم بود از این گوشی همش با اولین کار کردن فرو ریخت ... ضمنا gps ش واقعا تعطیله .... تو مشهد و تو هوای باز و آفتابی 2 دقیقه طول کشید که رو 5 تا ماهواره قفل کنه و بعدش هم هی گم می کرد منو !!!!!
    به دوستانی که حاضرن هر قیمتی رو بابت این گوشی بدن ... جدا توصیه می کنم اصلا به دلشون صابون نزنن که دارن یک ابر گوشی می گیرن !!!! .. البته شاید انتظار من خیلی بالا بود .... ولی به نظر خودم برای گوشی ای که قیمتش از یک لپ تاپ هم گرون تره انتظاراتم منطقی بوده !!!!!!!!

ممکنه بخواید بیاید بگید جوابی که به پست شما میدم تعصبیه
    ولی بنده حدودا 2 روز با این گوشی کار کردم
    مشکل داغ کردن گوشی بعد از 4ساعت باهاش بازی کردن و وب گردی و Wifi و اینا ظاهر شد
    اونم نه این که دستمو بسوزونه و نمیدونم بندازم تو آبو اینا
    گوشی ای با بدنه پلاستیکی میخواید گرما رو منتقل نکنه؟ دوما این که گرمای گوشی تا حدی که نگه داشتن انگشت روی باطری دستتون رو اذیت کنه کاملا طبیعیه
    و عزیز ویدئوی فول اچ دی روی مانیتور های خاصو گرافیک خاص دیده میشه نه این که با مانیتور 100تومنی بخواید فول اچ دی بگیرید
    و اگر هم از اینترنت میخواید دانلود کنید یک دونه فیلمش 10-15 گیگ هست و فکر نکنید اونی که یک سایت دانلود فیلم براتون میزنه فول اچ دی ، فول اچ دی واقعی هست
    کیفیت اچ دی اونقدر زیاده که همه انگشت به دهن میمونن و 1600*900 میتونید ببینید
    چه برسه فول اچ دی و چه برسه این که از دور و ور خودتون و لحظات به یاد ماندنیتون فیلم بگیرید
    ماهواره هم شما 3G داشته باشی ( شکر خدا هیچکس نداره ) خیلی زودتر از اینهاس
    شما GSm بخون اونا برات تست کردن
    ولی رنج ماهوارش 10الی 15متره

و نمیدونم چرا به نظر شما برند مهمه؟ اصلا گوشی میخواد مال Glx باشه اگر خوب باشه ارزش خرید داره
    و این گوشی هم در حال حاضر بهترین سخت افزار گوشی ها رو داره و حالا حالا ها اوله
    هر چند من htc sensation رو دوست دارم
    ولی خوب تعصبی نمیشه گفت که نه! گلکسی جلوی اچ تی سی اسباب بازیه :-j

3. این کاربر از h!tman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

من فکر می کردم وقتی میگن 1080p یعنی دقیقا همون کیفیتی که فیلم ها هستند .... یعنی یکی تو این دنیا نمی تونه یک گوشی کامل تولید کنه ؟!؟!؟!
    میتونن اما نمیخوان چون اگه یه گوشی کامل تولید کنن بقیه ی گوشی هاشون فروش نمیره....
    عین بلایی که نوکیا با تولید n95 8gig به سر خودش آورد....

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

Full HD یه رزولوشنه ! یعنی اندازه تصویر ! و یکی از چیزایی که خیلی موثر توی کیفیت فریمریتشه ! که روی گوشی ها فک نکنم از 30 بیشتر باشه ! و کلا روی گوشی ها یه چیز تبلیغاتیه ! البته اون جوری که می دونم ! یه چیز با کیفیت باید 60 باشه !
    خودم الان گلکسی1 دارم ! و 720 که می گیره کیفیتش واقعا 720ی نیست که فیلما و سریالا هستش !
    تبلیغ سایت فیلمه
    البته گوشی نمیتونه فول اچ دی 60فرم بگیره چون باید روش هارد اکسترنال وصل کنیم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ممکنه بخواید بیاید بگید جوابی که به پست شما میدم تعصبیه
    ولی بنده حدودا 2 روز با این گوشی کار کردم
    مشکل داغ کردن گوشی بعد از 4ساعت باهاش بازی کردن و وب گردی و Wifi و اینا ظاهر شد
    اونم نه این که دستمو بسوزونه و نمیدونم بندازم تو آبو اینا
    گوشی ای با بدنه پلاستیکی میخواید گرما رو منتقل نکنه؟ دوما این که گرمای گوشی تا حدی که نگه داشتن انگشت روی باطری دستتون رو اذیت کنه کاملا طبیعیه
    و عزیز ویدئوی فول اچ دی روی مانیتور های خاصو گرافیک خاص دیده میشه نه این که با مانیتور 100تومنی بخواید فول اچ دی بگیرید
    و اگر هم از اینترنت میخواید دانلود کنید یک دونه فیلمش 10-15 گیگ هست و فکر نکنید اونی که یک سایت دانلود فیلم براتون میزنه فول اچ دی ، فول اچ دی واقعی هست
    کیفیت اچ دی اونقدر زیاده که همه انگشت به دهن میمونن و 1600*900 میتونید ببینید
    چه برسه فول اچ دی و چه برسه این که از دور و ور خودتون و لحظات به یاد ماندنیتون فیلم بگیرید
    ماهواره هم شما 3G داشته باشی ( شکر خدا هیچکس نداره ) خیلی زودتر از اینهاس
    شما GSm بخون اونا برات تست کردن
    ولی رنج ماهوارش 10الی 15متره

و نمیدونم چرا به نظر شما برند مهمه؟ اصلا گوشی میخواد مال Glx باشه اگر خوب باشه ارزش خرید داره
    و این گوشی هم در حال حاضر بهترین سخت افزار گوشی ها رو داره و حالا حالا ها اوله
    هر چند من htc sensation رو دوست دارم
    ولی خوب تعصبی نمیشه گفت که نه! گلکسی جلوی اچ تی سی اسباب بازیه :-j
    من خودم یادمه اولین روزی که 1080p از کارتون toy story 3 اومد تو اینترنت شروع به دانلودش کردم ... تقریبا 8 گیگ بود و 1 هفته طول کشید !!!!!! بعدم ریختم روی لپتابم و با hdmi وصل کردم به تلویزیون .... و به قول شما انگشت به دهن موندم .... اما فیلم گلکسی اس 2 رو هم دقیقا ریختم رو لپم ... وصل کردم به تلویزیون و دیدم ... اما انگشت به دهن که نموندم .... حالم کلا گرفته شد !!!!!
    من با htc wildfire که کلا هیچی حساب نمیشه بنده خدا .. در حدود 1 دقیقه 11 تا ماهواره رو پیدا می کنه !!!!! یعنی این گوشی نباید در حد یک گوشی 300 تومنی باشه gps ش ؟!؟!؟

7. این کاربر از bejanyar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mohmous's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    سینه قبرستون

پيش فرض

اقا من رفتم گرفتم امروز از علا الدین
    810 گرفتم بدون گارانتی
    800 هم میگفتن بعضی جاها ولی نمیدونم چرا حس خوبی نداشتم نسبت به اونا
    من هنوز باهاش کاری نکردم ولی از نظرم گوشیه خیلی خوبیه
    اصلا هم پشیمون نیستم از گرفتنش
    میخوام روش رام فارسی بریزم
    میام بازم میگم در موردش

9. 5 کاربر از mohmous بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Bahman.M86's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    In Your Heart

پيش فرض

، گارانتی دار هم که پول دیه بیضه چپ بابای رییس مایکروتل رو روش گذاشتن فعلا.
    خیلی باهالی بابا
    مردیم از خنده
    دمت گرم....با این ضدحال های چپ و راستی که از سامسونگ میخوردیم واقعا خیلی وقت بود نخندیده بودم

درمت گرم

11. 2 کاربر از Bahman.M86 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Bahman.M86's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    In Your Heart

پيش فرض

چرا کسی جوابه منو نمیده؟؟؟؟؟؟؟
    میخواستم این گوشیو بگیرم.با این مشکلات فعلا منصرف شدم.به نظرتون چی بگیرم که تو این مایه ها باشه؟؟؟
    2.3 ساله دارم با دبلیو995 میسازم.دیگه خسته شدم
    بیا تو هم مثل من یه Wave 8500 بخر و بعد به ke1 آپدیتش کن و حالشو ببر، Bada 2.0 هم که دوماه دیگه release میشه و بهتر هم میشه
    من بین Galaxy S و Wave مردد بودم ولی نداشتن فلاش دوربین رو نتونستم تحمل کنم و wave8500 ذو انتخاب کردم
    خداییش نسبت به پولی که دادم خیلی خیلی راضیم( 330 هزار تومن)
    3.3inch Super Amoled Screen
    1 GHz ARM Cortex-A8 processor
    PowerVR SGX540 GPU, Hummingbird chipset
    HD Playback & Record
    Up to 600 h (2G

میدونم که قابل مقایسه با gs2 نیست ولی خوب تا 5 یا 6 ماه که مفصل جریان قیمت و باگهای gs2 سروسامون بگیر کارتو حسابی راه میندازه

میتونستم به خودم فشار بیارم تا gs2 رو بگیرم ولی فکرمیکنم بهترین تصمیم رو گرفتم ، این رو گرفتم تا بی گوشی نمونم و چندماهی بگذره و وضعیت gs2 سروسامون بگیره بعد بگیرمش

13. این کاربر از Bahman.M86 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

اگه قرار باشه یه معیار برای کیفیت یه ویدئو باشه، بیت ریت ویدئو هست. و البته نحوه ی ثبت رنگ ها توسط دوربین که فاکتور قابل اندازه گیری ای نداره.

15. این کاربر از shahab_f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    021

پيش فرض

گارانتی دار هم که پول دیه بیضه چپ بابای رییس مایکروتل رو روش گذاشتن فعلا.
    اینوخوب اومدیالبته یکچهارم دیه راستم اضافه کن
    یه چیزی هم من اضافه کنم خبرهایی هم از روت شدن سنسیشن به گوش میرسه و قطعا در اینده خیلی نزدیک روت خواهد شد
    خوب چه ربطی داره به اینجا؟؟!!هان...
    من که به شخصه 2ماهی صبر میکنم اگهمشکل داغ شدنش حل شد که خدا روشکر اگه نشد سینسیشن میگیرم چاره ندارم البته از USB ON THE GO گلکسی نمیشه گذشت...
    دوستدار شما یاشار

17. 2 کاربر از Yashar Cross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •