تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 237 از 335 اولاول ... 137187227233234235236237238239240241247287 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,361 به 2,370 از 3344

نام تاپيک: Battlefield 3

آخر فروم باز starn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوستان یک مشکلی دارم نمی دونم کسی تا به حال باهاش برخوره یا نه
    من واردبازی می شم ( با انواع تنظیمات گارفیکی هم تست کردم ولی فرقی نکرده از low گرفته تا high ) وقتی وارد بازی میشم همون مرحل اول وقتی از بالای قطار میری داخل کابین که اسلحه کلت رو برمیداری دمو تموم میشه باید خودت بازی کنی تصویر دوربینم شروع به چرخیدن میکنه یعنی دوربین قاطی میکنه اصلا نمشه بازی کرد و (مثل اینکه موس رو خیلی خلی سری هی دور خودت بچرخونی)
    کسی میدونه مشکل از چی؟؟؟
    بازی رو روی سیستم دیگه ای تست کردم مشکلی نداشته روی لپ تاپ با 4 گیگ رم و گرافیک انویدیا gt540 1gig تست کردم روی لب تاپ دوستاین مشکل رو داره آخرین درایور گرافیکی انویدیا رو همنصب کردم

داره خودمونی میشه ck98's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

شاید ایراد از وینوزت یا اپدیت درایور هات باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه jr07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    P30WORLD

11

من واردبازی می شم ( با انواع تنظیمات گارفیکی هم تست کردم ولی فرقی نکرده از low گرفته تا high ) وقتی وارد بازی میشم همون مرحل اول وقتی از بالای قطار میری داخل کابین که اسلحه کلت رو برمیداری دمو تموم میشه باید خودت بازی کنی تصویر دوربینم شروع به چرخیدن میکنه یعنی دوربین قاطی میکنه اصلا نمشه بازی کرد و (مثل اینکه موس رو خیلی خلی سری هی دور خودت بچرخونی)
    کسی میدونه مشکل از چی؟؟؟
    بازی رو روی سیستم دیگه ای تست کردم مشکلی نداشته روی لپ تاپ با 4 گیگ رم و گرافیک انویدیا gt540 1gig تست کردم روی لب تاپ دوستاین مشکل رو داره آخرین درایور گرافیکی انویدیا رو همنصب کردم
    پست اصلاح شد
    مشکل از کرک نبود چون رو یه سیستم دیگه اجرا شده
    لطفا این پست منو پاک کنید
    Last edited by jr07; 06-11-2011 at 17:06.

پروفشنال king_darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

کسی میدونه مشکل از چی؟؟؟
    به سیستم joystick وصل کردی ؟
    اگه آره کابلش رو بکن درست میشه
    من این مشکل رو با بازی های دیگه داشتم اینجوری جواب گرفتم یه امتحان بکن شاید عمل کرد

5. این کاربر از king_darkness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hamed30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

کسی میدونه مشکل از چی؟؟؟
    من بعد از آپدیت کارت گرافیکم به یه مشکلی شبیه به مشکل شما برخوردم کارت گرافیکم هم انویدیاست برشگردوندم به ورژن قبلش درست شد .
    ورژن قبلیش 280 بود جدیدش 285

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام
    من هرچی این بازی رو نصب میکنم اخطار میده !
    میگه غیر مجازه می ارزه واسش ویندوزمو عوض کنم یا ویندوز 7 نصب کنم ؟
    ها
    ؟ممنون

کـاربـر بـاسـابـقـه sourena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اسرائیل - اورشلیــم

پيش فرض

بکس ... یه مشکلی دارم!

اونجا که با رفیقش فرار میکنه ... میپره روی سقف ترن .... بعدش صفحه سیاه میمونه ....

اون پایین لودینگ داره چشمک میزنه .... ولی کلیک که میکنم شلیک میکنه ! ولی صفحه همچنان سیــاه :(

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdiporbaba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    great IRAN

پيش فرض

سلام
    دوستان هرکی این بازی رو داره یا می دونه تو تهران از کجا میشه گیر اورد تو پیغام خصوصی یه ندایی به من بده از خجالتش در میام

آخر فروم باز anti-military's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام
    من هرچی این بازی رو نصب میکنم اخطار میده !
    میگه غیر مجازه می ارزه واسش ویندوزمو عوض کنم یا ویندوز 7 نصب کنم ؟
    ها
    ؟ممنون

ارزش که حتما داره . اما اگه سیستمت قوی هست ! وگرنه گرافیک این بازی یه حالتی داره که
    حتما باید رو تنظیمات بالا باشه وگرنه یه جوری میشه ... اما رو تنظیمات بالا مثل فیلم سینمایی میشه

آخر فروم باز black.assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

بازی فقط روی 7 و ویستا قابل نصب هست.

دوستان هر جا دیدین بازی توهمیه ماموریتی نیست به مشکل برخوردین تنها راهش ریستارت کردن مرحلس من تو مرحله پاریس از همون دموی اول که سوار ماشینیم راننده رو به کل نداشتم و فرمون داشت همینجوری می چرخید ریست کردم مرحله رو اینبار دیما هم نبود. یه بار سیستم رو کلا ریست کردم دوباره مرحله رو هم ریست کردم درست شد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •