تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 237 از 303 اولاول ... 137187227233234235236237238239240241247287 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,361 به 2,370 از 3030

نام تاپيک: مطالعات جامع پیرامون Service Menu تلویزیون های سامسونگ

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

12

سلام جناب آقای متین پور خوبین؟خسته نباشیم بابت زحماتی که میکشین کمال تشکر رو دارم.
    چند تا سوال داشتم اگه ممکنه جواب بدین ممنون میشم.

من از 2 سال پیش که تلویزیون سامسونگ LA40d550k7r روخریدم از بانه تا حالا نتوستم که شبکه دیجیتالشو فعال کنم.تو سرچ کانال دیجیتال داره اما کانال دیجیتال نمی آره و فقط کانال آنالوگ دارم
    منو تی وی هم فارسی هم داره و استفاده میکنم

اگر که ممکنه راهنمایی بفرمایید تا فعالش کنم ممنون میشم.

سوال دیگه من تا حالا نرم افزار یا هر چیز دیگه که باید رو تی وی ریخته بشه و آپدیت بشه نریختم آیا واسه این تی وی نرم افزار جدید اومده؟؟
    اگه اومده اگه ممکنه که لینک بدین و بی زحمت آموزش هم بدین چطور آپدیت کنم (نرم افزار و فریموورک)
    این لینک واسه تی وی منه ممنون میشم کمک کنین واسه آپدیت و کانالهای دیجیتال
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تشکر آقای متین پور

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام جناب آقای متین پور خوبین؟خسته نباشیم بابت زحماتی که میکشین کمال تشکر رو دارم.
    چند تا سوال داشتم اگه ممکنه جواب بدین ممنون میشم.

من از 2 سال پیش که تلویزیون سامسونگ LA40d550k7r روخریدم از بانه تا حالا نتوستم که شبکه دیجیتالشو فعال کنم.تو سرچ کانال دیجیتال داره اما کانال دیجیتال نمی آره و فقط کانال آنالوگ دارم
    منو تی وی هم فارسی هم داره و استفاده میکنم

اگر که ممکنه راهنمایی بفرمایید تا فعالش کنم ممنون میشم.

سوال دیگه من تا حالا نرم افزار یا هر چیز دیگه که باید رو تی وی ریخته بشه و آپدیت بشه نریختم آیا واسه این تی وی نرم افزار جدید اومده؟؟
    اگه اومده اگه ممکنه که لینک بدین و بی زحمت آموزش هم بدین چطور آپدیت کنم (نرم افزار و فریموورک)
    این لینک واسه تی وی منه ممنون میشم کمک کنین واسه آپدیت و کانالهای دیجیتال

تشکر آقای متین پور
    دوست عزیز
    طبق سایت سامسونگ مدل شما دیجیتال ندارد ولی اگر اصرار به این کار دارید می توانید تست کنید

دسترسی به منوی سرویس
    این کد در حالت خاموش و در کمتر از 3 ثانیه باید وارد بشه.
    در تلویزیون های جدید:
    کد:
    info > menu > mute > power
    در تلویزیون های قدیمی تر:
    کد:
    mute > 1 > 8 > 2 > power
    طریق فعال کردن فارسی ساز و دیجیتال در TV سامسونگ
    برای شروع وقتی که در منوی سرویس وارد می شوید قسمت OPTION را ok میکنید ودر منوی آن local set را بجای ed-Iran آن راed-INA انتخاب میکنید ودر قسمت پایین همان صفحه tuner را auto ودر پایینتر
    ch table را iran انتخاب کنید و از آن قسمت خارج شوید. ودر قسمت sub option وارد شوید و language-arabic را iran و در همان صفحه ttx group را arabi/Hbrw و در همان صفحه Region را ED-DTV و PnP language را Per انتخاب کنید. با این کار شما هم دیجیتال و هم منوی فارسی دارید. و در ضمن برای تنظیم ساعت تان هم به این تایپیک بروید

بعضی از آیتم ها ممکن است خاموش باشد و برای روشن کردن آن نیاز به کنترول مخصوص دارید این تایپیک روش ساخت را توضیح می دهد.

و برای آبدیت می توانید از لینک زیر آبدیت کنید

آبدیت کردن فریمور
    سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار یا همان فریمور Firm W are دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید ( چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید.

3. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دوست عزیز
    طبق سایت سامسونگ مدل شما دیجیتال ندارد ولی اگر اصرار به این کار دارید می توانید تست کنید

دسترسی به منوی سرویس
    این کد در حالت خاموش و در کمتر از 3 ثانیه باید وارد بشه.
    در تلویزیون های جدید:
    کد:
    info > menu > mute > power
    در تلویزیون های قدیمی تر:
    کد:
    mute > 1 > 8 > 2 > power
    طریق فعال کردن فارسی ساز و دیجیتال در TV سامسونگ
    برای شروع وقتی که در منوی سرویس وارد می شوید قسمت OPTION را ok میکنید ودر منوی آن local set را بجای ed-Iran آن راed-INA انتخاب میکنید ودر قسمت پایین همان صفحه tuner را auto ودر پایینتر
    ch table را iran انتخاب کنید و از آن قسمت خارج شوید. ودر قسمت sub option وارد شوید و language-arabic را iran و در همان صفحه ttx group را arabi/Hbrw و در همان صفحه Region را ED-DTV و PnP language را Per انتخاب کنید. با این کار شما هم دیجیتال و هم منوی فارسی دارید. و در ضمن برای تنظیم ساعت تان هم به این تایپیک بروید

بعضی از آیتم ها ممکن است خاموش باشد و برای روشن کردن آن نیاز به کنترول مخصوص دارید این تایپیک روش ساخت را توضیح می دهد.

و برای آبدیت می توانید از لینک زیر آبدیت کنید

آبدیت کردن فریمور
    سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار یا همان فریمور Firm W are دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید ( چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید.

جناب متین پور
    من به غیر از آنالوگ ها ، آی فیلم ، پویا و بازار رو دارم ، اما بقیه رو خیر
    مشکل از آنتن هستش یا فعال نبودن دیجیتال ؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

جناب متین پور
    من به غیر از آنالوگ ها ، آی فیلم ، پویا و بازار رو دارم ، اما بقیه رو خیر
    مشکل از آنتن هستش یا فعال نبودن دیجیتال ؟
    دوست عزیز
    اگر این کانالها را دریافت کردید باقی را هم دارید برای اطمینان از دو راه می توانید به این منظور پی ببرید.
    1- از روی کنترول دکمه CH LIST را بزنید و شماره های کانالها را چک کنید گاهی شماره کانالها روی اعدای غیر از چیزی که شما تصور می کنید است مثل 801 و باید شماره آنها را ویراش کنید به اعداد دلخواه تان بوسیله دکمه TOOLS روی کنترول تان
    2- از روی دکمه اسمارت هاب یا همان دکمه رنگی مکعب شکل روی کنترول را فشار داده و وارد منوی اسمارت هاب می شوید و در آن قسمت روی آیکونی که شکل دیش ماهواره دارد رفته و روی آن کلیک می کنید و صفحه فهرست کانالها نمایان می شود بعد خواهید دید که کانالهای مورد نظر روی اعدای غیر از چیزی که شما تصور می کنید است مثل 801 و باید شماره آنها را ویراش کنید به اعداد دلخواه تان بوسیله دکمه TOOLS روی کنترول تان

نکته : در صورتی که تلویزیون شما وقتی که از آن دو مسیری که در بالا توضیح دادم نبود باید چک کنید که آنتن تلویزیون شما سیم آن بطور مستقل به آنتن و تلویزیون متصل باشد و جهت آن به درست باشد و اتصال به فیش و آنتن بدرستی وصل شده باشد و اتصال کو تاه نداشته باشد یعنی حتی یک تار سیم بین مغزی سیم و سیم بدنه اتصال نداشته باشد .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

با سلام و تشکر
    من LCD 40 سامسونگ مدل LA40C585 دارم همه موارد که گفته بودین در منو مخفی انجام دادم اما تنطیمات دیجیتالی پیدا نکردم ایا این مدل گیرنده مخفی دیجیتال داره یانه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید ضمنا بعضی موارد مثلا "برای شروع وقتی که در منوی سرویس وارد می شوید قسمت OPTION را ok میکنید ودر منوی آن local set را بجای ed-Iran آن راed-INA انتخاب میکنید ودر قسمت پایین همان صفحه tuner را auto ودر پایینتر
    ch table را iran انتخاب کنید و از آن قسمت خارج شوید. ودر قسمت sub option وارد شوید و language-arabic را iran و در همان صفحه ttx group را arabi/Hbrw و در همان صفحه Region را ED-DTV و PnP language را Per انتخاب کنید."
    که گفتین قسمت tuner منوauto نداره وهمچنین من بعد از انتخاب کشور تایلند دیگر دسترسی به انتخاب کشور ندارم و چطوری این تنظیم را دوباره انجام بدم

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

با سلام و تشکر
    من LCD 40 سامسونگ مدل LA40C585 دارم همه موارد که گفته بودین در منو مخفی انجام دادم اما تنطیمات دیجیتالی پیدا نکردم ایا این مدل گیرنده مخفی دیجیتال داره یانه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید ضمنا بعضی موارد مثلا "برای شروع وقتی که در منوی سرویس وارد می شوید قسمت OPTION را ok میکنید ودر منوی آن local set را بجای ed-Iran آن راed-INA انتخاب میکنید ودر قسمت پایین همان صفحه tuner را auto ودر پایینتر
    ch table را iran انتخاب کنید و از آن قسمت خارج شوید. ودر قسمت sub option وارد شوید و language-arabic را iran و در همان صفحه ttx group را arabi/Hbrw و در همان صفحه Region را ED-DTV و PnP language را Per انتخاب کنید."
    که گفتین قسمت tuner منوauto نداره وهمچنین من بعد از انتخاب کشور تایلند دیگر دسترسی به انتخاب کشور ندارم و چطوری این تنظیم را دوباره انجام بدم
    دوست عزیز
    یک بار ریست فاکتوری کنید . و برای فعال سازی دیجیتال اگر auto ندارد مهم نیست شما می توانید از آیتم SI-ATC2 استفاده کنید و Region را ED-DTV قرار دهید و local set را اگر ایران ندارد کشورهای آسیایی را انتخاب کنید ولی باید ED داشته باشند اگر تلویزیون شما موارد فعال سازی را ندارد تلویزیون تان را دست کاری نکنید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام من در مورد زیرنویس سوال دارم ؛ آیا روشی هست که بشه رنگ (و حتی فونت) زیرنویس رو تغییر داد ، مثلا رنگش رو زرد کرد که توی فیلم دیدن به راحتی قابل خواندن باشه ؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه sara100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

مهندس متین پور تلو
    یزیونم ES6980 مونتاژ ایران ساخت 2012 است می خواستم از استادی مجرب همچون شما بپرسم که با روشی که یکی از دوستان آموزشش را طبق زیر بیان کرده آیا می توان اینترنت TV را روی تلویزیونم با اینترنت 512 فعال کرد یا خیر ؟ خواهشا حتما روش فوق را محک بزنید و به اطلاع عموم برسانید؟

ابتدا نرم افزار ruSamsungTVCommunicator را دانلود کرده وسپس آن را از حالت زیپ در آورید (اجرا نکنید). حال کامپیوتر را با یک کابل شبکه (همینی که به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و کامپیوتر وصلش می*کنید و وارد اینترنت می*شید) به درگاه پشت تلویزیون متصل نمایید. وارد منوی پنل شده و از قسمت Network وارد Network Setting شوید. حال Start را زده و وارد wireless شوید، در این قسمت آی*پی را برروی Auto بگذارید. حال پس از یک جستجوی کوتاه یک آی*پی نشان داده می*شود. آن را را یادداشت کنید. سپس در کامپیوتر نرم*افزاری را که قبلا دانلود کرده بودید اجرا نمایید. در ابتدا از شما آی*پی می*خواهد که در کادر موجود همان آی*پی که یادداشت کرده*اید را وارد کنید .هنگامی که نرم*افزار، آی*پی را شناخت بالا خواهد آمد (اگه نشد پس یه مشکلی تو یادداشت آی پی داشتید و برید دوباره امتحان کنید). حال نرم افزار را ببندید و تلویزیون را نیز خاموش کنید . همان طور که تلویزیون خاموش است دکمه*های info-menu-mute-power را به ترتیب (از چپ به راست) پشت سر هم بزنید. خواهید دید که تلویزیون روشن شده و وارد منوی مخفی شده است. هیچ کدام از پارامترها را تغییر ندهید (اصلا نگاهشم نکنید!). حال که تلویزیون داخل سیستم منو یا همان منوی مخفی است نرم افزار را از روی کامپیوتر اجرا کنید، بر روی گزینه factory و سپس 3speed در روی نرم افزار کلیک کنید. حال می*بینید که همه پارامترهای سیستم منو در تلویزیون فعال هستند. اکنون قسمت local sat تلویزیون را بر روی ed iran (زبان فارسی شده و دیجیتال فعال می*شود) و با تغییر info contery از no به استرالیا تغییر دهید. کلیه اپلیکیشن*های اسمارت تی*وی*ها مانند facebook-*******-bigpondTV- Skype-SocialTV-googleTalk-googleMaps و… به صورت اتوماتیک فعال خواهند شد (در این قسمت هنوز نرم افزاری که دانلود کردین تو کامپیوتر باز مونده). پس از اتمام کار از درون نرم افزار دانلود شده در کامپیوتر بر روی دکمه power کلیک کنید تا تلویزیون خاموش شود. حالا کابل را دراورده و تلویزیون را روشن کنید تا با جستجوی کانال*ها قادر به دریافت شبکه*های دیجیتال شوید. در اسمارت تی*وی*های سامسونگ علاوه بر شبکه*های دیجیتال، تمام اپلیکیشن*ها نیز از این طریق فعال خواهند شد.
    توجه: به هیچ عنوان پارامترهای داخل منوها را تغییر ندهید.

Last edited by sara100; 15-11-2013 at 20:22.

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

مهندس متین پور تلو
    یزیونم ES6980 مونتاژ ایران ساخت 2012 است می خواستم از استادی مجرب همچون شما بپرسم که با روشی که یکی از دوستان آموزشش را طبق زیر بیان کرده آیا می توان اینترنت TV را روی تلویزیونم با اینترنت 512 فعال کرد یا خیر ؟ خواهشا حتما روش فوق را محک بزنید و به اطلاع عموم برسانید؟

دوست عزیز
    این روش ذکر شده برای آن دسته از سری های زیر E یعنی D- C- B- قابل اجرا بوده و در سری های E , F نیازی به این کارها نیست چون در قسمت اسمارت هاب همی قابلیت های نام برده را می شود از قسمت APPS ها دانلود واجرا کرد

اگه نباشه جاش خالی می مونه sara100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

استاد متین بنده با روش Forward-289-back نام کشور تلویزیونم را از محیط اسمارت هاب تلویزیونم از ایران به استرالیا تغییر دادم و سرویس های ایران از محیط اسمارت هاب به طور اتومات حذف شده و سرویس های استرالیا حدود 18 اپلیکیشن و .... بدون هیچ مشکلی نصب شده 2 سوال داشتم :

1- برای دیدن فیلمهایی که در محیط اسمارت هاب لیست می کند اکانت ورود برای دیدن این فیلمها را به طور رایگان چگونه میشه دریافت کرد؟

2- برای دیدن کانالهای ماهواره ای اینترنتی ایرانی و خارجی از طریق محیط اسمارت هاب بایستی چگونه عمل کرد...؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •