سلام جناب آقای متین پور خوبین؟خسته نباشیم بابت زحماتی که میکشین کمال تشکر رو دارم.
چند تا سوال داشتم اگه ممکنه جواب بدین ممنون میشم.
من از 2 سال پیش که تلویزیون سامسونگ LA40d550k7r روخریدم از بانه تا حالا نتوستم که شبکه دیجیتالشو فعال کنم.تو سرچ کانال دیجیتال داره اما کانال دیجیتال نمی آره و فقط کانال آنالوگ دارم
منو تی وی هم فارسی هم داره و استفاده میکنم
اگر که ممکنه راهنمایی بفرمایید تا فعالش کنم ممنون میشم.
سوال دیگه من تا حالا نرم افزار یا هر چیز دیگه که باید رو تی وی ریخته بشه و آپدیت بشه نریختم آیا واسه این تی وی نرم افزار جدید اومده؟؟
اگه اومده اگه ممکنه که لینک بدین و بی زحمت آموزش هم بدین چطور آپدیت کنم (نرم افزار و فریموورک)
این لینک واسه تی وی منه ممنون میشم کمک کنین واسه آپدیت و کانالهای دیجیتال
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تشکر آقای متین پور
دوست عزیز
طبق سایت سامسونگ مدل شما دیجیتال ندارد ولی اگر اصرار به این کار دارید می توانید تست کنید
دسترسی به منوی سرویس
این کد در حالت خاموش و در کمتر از 3 ثانیه باید وارد بشه.
در تلویزیون های جدید:
کد:
info > menu > mute > power
در تلویزیون های قدیمی تر:
کد:
mute > 1 > 8 > 2 > power
طریق فعال کردن فارسی ساز و دیجیتال در TV سامسونگ
برای شروع وقتی که در منوی سرویس وارد می شوید قسمت OPTION را ok میکنید ودر منوی آن local set را بجای ed-Iran آن راed-INA انتخاب میکنید ودر قسمت پایین همان صفحه tuner را auto ودر پایینتر
ch table را iran انتخاب کنید و از آن قسمت خارج شوید. ودر قسمت sub option وارد شوید و language-arabic را iran و در همان صفحه ttx group را arabi/Hbrw و در همان صفحه Region را ED-DTV و PnP language را Per انتخاب کنید. با این کار شما هم دیجیتال و هم منوی فارسی دارید. و در ضمن برای تنظیم ساعت تان هم به این تایپیک بروید
بعضی از آیتم ها ممکن است خاموش باشد و برای روشن کردن آن نیاز به کنترول مخصوص دارید این تایپیک روش ساخت را توضیح می دهد.
و برای آبدیت می توانید از لینک زیر آبدیت کنید
آبدیت کردن فریمور
سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار یا همان فریمور Firm W are دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید ( چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید.