این نصب دوم بازی هستش
این نصب دوم بازی هستش
اقا هم 3 دی وی دی کامل هم 4 تا فقط شرکت های که 4 تا دی وی دی کرده خو سودشون بیشتر دیگه پس لطفا الاکی نگید 3 دی وی دی کامل نیست
----------
درضمن کی گفته روی sp2 جواب نمی ده شما خودتون تست کردی یا فقط به همین نوشته ها دل بستی
الان می گن بازی 1.5 رم می خواد ولی اطمانا روی 1 گیگ هم جواب خواهد داد همینجور کشی هم که نیست
عکساشو نگاه کنید !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مگه تو این بازی میشه بری خونه مردم گرگان گیری کنی ؟
+ آیا میشه صندوق عقب یا کاپت جلو ماشین رو باز کرد ؟
کسانی که بازی کردن بگن
من قبلا این بازی رو با ایکس باکس بازی کردن و زیاد برام هیجان نداره
ولی جالبه
بخصوص کافی نتاش !!
بعدشم کلی اسکرین هست ازی بازی ایکس باکسش
و تا جایی که میدونم زیاد فرق ندارن
نهههههههههههههههههههههههه ههههههه باورم نمیشه ینی این gta iv ؟ 3 سال انتظار شو کشیدیم
اصلا باورم نمیشه آخرش با این همه تاخیر و بحث و کل کل بلاخره بتونم رو pc بازیش کنم
تونیستی بازی رو اجرا کنی؟
مشخصات سیستمت چیه؟
![]()
راستی کسایی که بصورت پستی (پرداخت) سفارش دادن بدونن که احتمال زیاد زودتر از شنبه بدستشون نمیرسه
پس برید یه لیوان آب خنک بخورید !
ترینر بازیم به فارسی با من !
کرک بازی هم اومد،من بازی را گرفتم با کرکش،امروز نصب ميکنم و سعی ميکنم بنويسم که بازی چجوريه.
من با پیک سفارش دادم الان 4 ساعت از سفارشم میگذره .... پیک ساعت اداری نداره که ؟! یعنی جمعه ها هم میاد ؟!
عزيز جان کل بازی 14 گيگ هستش.
مثل اینکه برای اینکه بازی رو گرافیک High بازی کنی باید حداقل 1 گیگ کارت گرافیکت مموری داشت باشه وگرنه از Medium اصلا نمیتونی بیشتر کنی . در منوی تنظیمات گرافیکی میزنه که چقدر الان از مموری کارت گرافیکتون اشغال شده، عکس زیر رو ببنید . بازی هم گرافیک سنگینی داره برای اینکه فریم در ثانیه مناسب بگیرید نیاز به سیستم قوی دارین در تست سایت Bit-Tech با سیستم Core 2 Extreme X6800 overclocked to 2.99GHz و کارت گرافیک Nvidia GeForce GTX 280 و 3 گیگ رم در حداکثر جزئیات تنها 16 فریم در ثانیه بازی میداد با کارتی مثل GTX260 (216 ) و 4 گیگ رم هم گفته تقریبا همین نتیجه بدست اومد .
![]()
Last edited by milky way; 04-12-2008 at 13:38.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)