چرا همه بم حمله میکنن ؟
یه بار پرسیدم گفتین ب خاطره بیست مد هسش...اما من بیست مد هم ندارم....
چرا همه بم حمله میکنن ؟
یه بار پرسیدم گفتین ب خاطره بیست مد هسش...اما من بیست مد هم ندارم....
البته با داستانه اصلی اصلا حال نکردم تکراری و بیخود بود
تو این نسخه روی داستان اصلا به خودشون زحمت ندادن و کپی برداری بوده
داستان اژدها کلا تکراری شده اصلا نمیدونم چرا از این اژدها ها نمیترسم خیلی مسخره بود
ولی داستان Oblivion رو واقعا از جون و دل نوشتن خیلی جذاب بود
سلام دوست عزیز واسه کلیدش باید بری witerhold تcollege of the winterhold که ماله میج هاست عضو شی بعدش تو یه مرحله می رین تو اون غار بعدش دیوارو میکنین با مجیک بعدش طرفو میکشی گردن بندو بر میداری میری میدی به روح یه میج بعدش یه گردن بند شاخ بهت می که که 30 تا مانا و جون و استامینا میده حتما برو اون ماموریتو!![]()
دقیقا مشکل اصلی بازی همینهالبته با داستانه اصلی اصلا حال نکردم تکراری و بیخود بود
تو این نسخه روی داستان اصلا به خودشون زحمت ندادن و کپی برداری بوده
داستان اژدها کلا تکراری شده اصلا نمیدونم چرا از این اژدها ها نمیترسم خیلی مسخره بود
ولی داستان Oblivion رو واقعا از جون و دل نوشتن خیلی جذاب بود
انتظار داشتم نسبت به شماره قبلی داستان بازی بهتر باشه که حتی نسبت به اونم پسرفت داشت! داستان شماره قبلی هم میشه گفت کلیشه ای بود ولی باز یکمی بهتر بود.... کلا به نظرم پیشرفتی که Oblivion نسبت به Morrowind داشت به مراتب بیشتر از پیشرفت Skyrim نسبت به Oblivion بودش...
به هر حال اگه بخوان بهترین شماره از این سری بازی رو انتخاب کنن شاید Skyrim به علت گیم پلی فوق العاده و ویژگی های مثبت بهترین گزینه باشه ولی بعدها اگه بخوان از اون یاد کنن هیچ وقت نمیگن داستان عالی داشت و بیشتر از گیم پلی اون یاد می کنن...
یه نگاهی یه Active Effect هاتون بکنین شاید ومپایر شدین
سلام
من رفیقم (همون لیدا اگه اشتباه نکنم)مرده میخام با resurrect زندش کنم اما نمیشه باید چی کار کنم؟
نمیشه زندش کرد که! اگرم زدش کنی زامبی میشه باگ می گیره نمی تونی دیگه کس دیگه ای رو دنبال خودت ببری...
هی وای منم از اون مرض ها گرفتم که همه بهم حمله میکنن! ومپایر نیستم با mjoll که همراهم بود رفتم تو شهر ریفتن و یه 7 8 نفر رو کشتمیهو دیدم پارتنره قاطی کرد دوید این ور اونور بعدشم گفت حوصلتو ندارم
درومد رفت خونه خودش. منم رفتم خونه خودم دیدم هم زنه هم اون محافظ جارل دارن بهم حمله میکنن... چی شد یهو اینجوری شد؟ نکنه بونتیم رو رفته بالا... الان فکر کنم بالای 100ک باشه یه چیزی حدود 120000 یا 180000... چطوری درستش کنم؟ :(
من پیشنهادم Eola هست غرب نقشه سمت راست شهر markarth یه غار هست (کنار رودخونه) به اسم reachcleaf ?? اونجا وقتی بری توش یه معبد هست یه مشت ادم جمعن البته طرف دنبالت نمیاد تا ماموریت اونجا رو انجام بدی که دقیقا یادم نیست چی بود و از کجا شروع شد!برو اونجا پیداش میکنی
البته طرف خون کافی نداره واسه جنگ روبرو ولی تو جادوگری خیلی خوفه!
دوست من میشه زنده کرد! خیلی هم راحت میشه بعدش یک نفر دیگه رو همراه کرد! حتی همون لیدیا ار دوباره باهاش حرف بزنی همراهت میشه.
دوست عزیز resurrect 1 رو بزن زنده شه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)